tatiana34 06.07.06, 09:13 Może wiecie czy duża konkurencja tam jest w tym roku ? Dziwna tam jest rekrutacja tylko do 28 czerwca rejestracja była chyba ? Ryzykowaliście :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 06.07.06, 09:39 ja zlozylam na pedagogike specjalna 5-letnia ;) poczatkowo rejestracja byla do 23 potem przedluzyli do 28 wiec zakladam ze bylo niewielu kandydatow:P no ale nigdy nic nie wiadomo ;d fajnie by bylo jakby podali liczbe chetnych na miejsce ;) a ty zlozylas?? Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana34 Re: Kto na APS ? pilne.. 06.07.06, 09:49 Złożyłam na to samo ale się boję bo w tym roku maturka była łatwiejsza np z WOSU a ja jestem 2005 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 06.07.06, 10:34 przekonamy sie czy byla latwiejsza czy nie dopiero/juz we wtorek ;) jesli chodzi o wos to rozszerzenie wg mnie bylo trudniejsze niz w tamtym roku;) zobaczymy ;d;d a jakie masz wyniki ? z tego co wiem to na APS nie ma zbyt wielu chetnych wiec moze bedzie ok! zwlaszcza , ze wielu ludzi odstrasza wczesniejsza rejestracja bez znajomosci wynikow ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:01 ja złożyłam na APS (pedagogika specjalna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 06.07.06, 19:45 chyba wszyscy zlozyli na pedagogike specjalna:P na zwykla zapewne bedzie mniej chetnych ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.kwidzyn.mm.pl 11.07.06, 10:44 Kurcze, załamujecie mnie,marzyłam o zwykłej... ale bałam sie ze tam za dizochętnych więc złozyłam na spejclaną,atu wszyscy na spcjelna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:52 Ja złożyłam na podagogikę(praca socjalna).Wyniki mam w granicach 65-70% ciekawe czy są szanse .Jak to wyglądało w zeszłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:45 A próbowaliscie liczyć sobie punkty w/g przelicznikow APS? Jak tam wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 11.07.06, 16:04 podawajcie swoje wyniki i na co skladaliscie;) ja na pedagogike specjalna polski -> 94 % i 70 % angol -> 98% i 77% wos 90% i 72 % pzdr ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:13 Jasne, że są! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horka Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:18 Pedagogika. polski pp64% pr67% angielski tylko pp 98% WOS pp 60% pr40% marnizna ale nie tracę nadziei :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 12.07.06, 22:29 wiecie moze ilu jest kandydatow na pedagogike specjalna?? napisalam im mejla z pytaniem , ale oczywiscie nie odpisali:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:38 Podnoszę pytanie.Jezeli macie jakieś informacje co do ilości osob ,progów etc piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 12:11 cos malo osob chyba skladalo na APS :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:12 Ja dzisiaj dzwoniłam do działu rekrutacji z pytaniem, ile osób zarejestrowała sie na pedagogikę.Pan z którym rozmawiałam odmówił odpowiedzi zasłaniająć się tajemnicą (sic!),ale powiedzał,że duzo większe zainteresowanie jest 5-cio letnimi magisterskimi niż 3 letnimi. To wszystko. Nic tylko trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:16 Naprawdę nie macie się czym martwić. Wyniki ponad 60% na APS raczej wystarczą. Przynajmniej w tamtym roku wystarczały. Ja miałam z biologii 78%, z polskiego 73% i z ang. 86% i średnią na świadectwie 4,8 i dostałam się bez problemu byłam chyba na 50 miejscu, a wszystkich było jakoś bardzo dużo, nie pamiętam, ile dokładnie. Potem dużo ludzi rezygnuje, bo często pedagogika specjalna jest przez nich traktowana jako rezerwowy kierunek i na ich miejsce mogą wejść ludzie z niższych pozycji na liście. Ale nie ma się czym martwić, mówię Wam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:03 dzięki za dobre słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 14:18 to ze jest wieksze zainteresowanie magisterskimi jest jasne - jak dla mnie sa tam ciekawze specjalizacje ;) szkoda, ze babka nie chciala powiedziec;/ nitkroe uczelnie nie robia z tego zadnej tajemnicy;/ w ogole wiecie kiedy bedzie ogloszona lista przyjetych?? bo wczoraj chyba jeszcze nie bylo podanej daty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 14:30 sama sobie odpowiem : 17.07 ok 12 planuja oglosic liste przyjetych - jak dla mnie super !! mialabym jeszcze czas zeby ewentualnie zlozyc gdzie indziej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:40 Ee, Ty to chyba nie masz się o co martwić :) z takimi wynikami masz pewność ,że Cię przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 14:44 mam taka nadzieje:P ale zawsze istnieje szansa, ze np okaze sie , ze moja rejestracja nie jest przez nich zarejestrowana albo cos:P zreszta chcialabym juz miec pewnosc, ze na cos sie dostalam ;) chcialabym na psychologie stosowana na ujota, ale wiadomo kogo tam przyjmuja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 14:51 hej Asia....qrcze dziewczyno ciebie na 100% przyjmą....gorzej ze mną....a mam do ciebie jeszcze pytanko...ty na zaoczne czy dzienne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 14:56 Witam...ja tez złożyłam na APS....na zaoczne.....qrcze nie wiecie moze czy ciezko sie dostac na zaoczne?????wyniki jednym slowem mam zarąbiscie słąbe...a bardzo mi zalezy na tej uczelni???a i czy bylaby taka mozeliwosc...przepisania sie ze stacjonarnych na niestacjonarne,jak myslicie??????prosze o info....bo niedlugo zglupieje..:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:20 ja na dzienne , ale APS to moja rezerwa ;) przeniesc sie zawsze mozna - osobiscie nie wiem ile osob przyjmuja na zaoczne - jesli duzo to masz szanse, bo przeciez wszyscy w pierwszej kolejnosci probuja na dzienne wiec sie nie martw !! szkoda, ze nie chca podawac liczby osob na miesjce, bo wtedy moglabys zadzwonic i sie zapytac, ale nie ma to sensu, bo i tak ci zapewne nic nie powiedza:P gdzie jeszcze zlozylas??;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:25 Na Akademie Podlaską tu u nas w siedlcach...tez na pedagogike tylko ze opiekunczo wychowawczą....tu sie pewnie na zaoczne dostane.....jak dzisija skladalam paiery...to bylam 54 a jest 60miejsc...a do jutra mozna skladac papiery bodajze do 10.....qrcze ja musze sie dostac na specjalną...a matura to dla mnie porażka roku 2006....a ty gdzie jeszcze skladalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:27 poki co jeszcze zlozylam na psychologie stosowana na Ujota, a teraz wlasnie siedze i mysle - mam mega dluga liste kierunkow i szkol i wykreslam - zobacze co mi zostanie ;) a jakie masz wyniki matury?? az tak zle byc nie moze;/ a czemu na APS nie probowalas na dzienne?? Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana34 Re: Kto na APS ? pilne.. 13.07.06, 15:31 ja mam tak polski pp 61 pr 95 niemiec pp98 pr 59 biola pp 58 pr 28 mam szansę na specjalna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:32 troche ta biola rozszerzona niezbyt;/ ale w koncu przyjmuja ponad 300 osob wiec spoko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia do tatiany IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:33 heheh...masz na pewno....w poruwnaniu do moich:]]]]idziesz na dzienne czy zaoczne??? Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana34 Re: do tatiany 13.07.06, 15:37 Na dzienne a u ciebie aż tak żle wszyscy zdawali wszystko rozszerzone?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:32 wczoraj zostawilam ci wiadomosc na poczcie....to sobie zobacz moje mega zajebiscie dobre wyniki.....tylko sie nie przestrasz...ja sie w ogóle ciesze ze zdalam....własnie o to chodzi ze ja jestem zarejestrowana na dziennych tylko jak najszybciej chce sie przepisac bo z takimi wynikami ja moge jedynie isc na łopatologie:]]]]]ile u ciebie osob oblalo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:38 no ok zobacze za chwile ;d czemu chcesz sie przeniesc?? w ogole to nie jest tak, ze jak sie nie dosstaniesz na dzienne to automatycznie idziesz na zaoczne?? bo szczerze powiedziawszy nie orientowalam sie ;) niezaleznie od wynikow musisz byc dobrej mysli!! przeciez kogos musza przyjac ;d;d jak sie dsotane na stosowana (w co watpie) to zwolnie ci miejsce ;d jesli chodzi ci o to ile osob oblalo u mnie w szkole, to pisemne zdali wszyscy, jedna osoba oblala ustny polski <szok> ;) pzdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:42 tylko 1???u mnie w całej szkole ponad 120,a w klasie 6:(((((nieżle,co????wiesz co sama nie wiem jak to jest...ale chyba trzeba jakies podanie napisac z prosbą o przeniesienie:Pna dziennne nawet nie mam co sie pchac,bo jestem pewna ze polegne.....jak myslisz dozo chetnych bedzie na zaoczne???hehe....mysle ze dostaniesz sie na swoj kierunek,ale pamietaj ze jak bedziesz zwalniala miejsce to zarezerwuj go dla mnie,ok????hihihihih:P:PD:D::D:DD:D:pamietaj:]]]]]]]] równiez pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:56 przeczytalam mejla - rzeczywiscie niezbyt fajna masz sytuacje ;( czemu nie zdawalas angola rozszerzeongo?? zawsze bys miala troche wiecej ;) ale ja bym na twoim miejscu tak szybko nie rezygnowala z dziennych ;) najlepiej tam zadzwon i wypytaj co i jak ;d bo moze sie okazac, ze na zaocznych jest malo kandydatow i wtedy ci, ktorzy sie nie dostana an dzienne automatycznie sa przenoszeni na zaoczne - na niektorych uczelniach tak jest ;) to ile u ciebie w szkole bylo uczniow skoro 120 oblalo?;> musialas miec strasznie duuuuuuza szkole:P wiesz - ja chodzilam do najlepszego ogolniaka w miescie wiec i tak uwazam, ze jedna osoba ktora oblala to duzo:P nie zamartwiaj sie juz tak!! jak cos to pojdziesz na ta akademie podlaska, a za rok poprawisz i pojdziesz na APS!! 3maj sie dzielnie i nie lam sie!!;) pzdz ;) no i POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś