Dodaj do ulubionych

Kto na APS ? pilne..

06.07.06, 09:13
Może wiecie czy duża konkurencja tam jest w tym roku ? Dziwna tam jest rekrutacja tylko do 28 czerwca rejestracja była chyba ? Ryzykowaliście :)
Obserwuj wątek
    • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 06.07.06, 09:39
      ja zlozylam na pedagogike specjalna 5-letnia ;) poczatkowo rejestracja byla do
      23 potem przedluzyli do 28 wiec zakladam ze bylo niewielu kandydatow:P no ale
      nigdy nic nie wiadomo ;d fajnie by bylo jakby podali liczbe chetnych na
      miejsce ;)
      a ty zlozylas??
      • tatiana34 Re: Kto na APS ? pilne.. 06.07.06, 09:49
        Złożyłam na to samo ale się boję bo w tym roku maturka była łatwiejsza np z WOSU a ja jestem 2005 :)
        • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 06.07.06, 10:34
          przekonamy sie czy byla latwiejsza czy nie dopiero/juz we wtorek ;) jesli
          chodzi o wos to rozszerzenie wg mnie bylo trudniejsze niz w tamtym roku;)
          zobaczymy ;d;d a jakie masz wyniki ? z tego co wiem to na APS nie ma zbyt wielu
          chetnych wiec moze bedzie ok! zwlaszcza , ze wielu ludzi odstrasza wczesniejsza
          rejestracja bez znajomosci wynikow ;d
          • Gość: m. Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:01
            ja złożyłam na APS (pedagogika specjalna)
            • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 06.07.06, 19:45
              chyba wszyscy zlozyli na pedagogike specjalna:P na zwykla zapewne bedzie mniej
              chetnych ;/
            • Gość: M. Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.kwidzyn.mm.pl 11.07.06, 10:44
              Kurcze, załamujecie mnie,marzyłam o zwykłej... ale bałam sie ze tam za
              dizochętnych więc złozyłam na spejclaną,atu wszyscy na spcjelna....
              • Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:52
                Ja złożyłam na podagogikę(praca socjalna).Wyniki mam w granicach 65-70% ciekawe
                czy są szanse .Jak to wyglądało w zeszłym roku?
                • Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:45
                  A próbowaliscie liczyć sobie punkty w/g przelicznikow APS?
                  Jak tam wynik?
                  • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 11.07.06, 16:04
                    podawajcie swoje wyniki i na co skladaliscie;)
                    ja na pedagogike specjalna
                    polski -> 94 % i 70 %
                    angol -> 98% i 77%
                    wos 90% i 72 %
                    pzdr !
                • Gość: dzemka Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:13
                  Jasne, że są! :)
                  • Gość: Horka Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:18
                    Pedagogika.
                    polski pp64% pr67%
                    angielski tylko pp 98%
                    WOS pp 60% pr40%
                    marnizna ale nie tracę nadziei :)
                    • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 12.07.06, 22:29
                      wiecie moze ilu jest kandydatow na pedagogike specjalna?? napisalam im mejla z
                      pytaniem , ale oczywiscie nie odpisali:P
    • Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:38
      Podnoszę pytanie.Jezeli macie jakieś informacje co do ilości osob ,progów etc
      piszcie.
      • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 12:11
        cos malo osob chyba skladalo na APS :P
        • Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:12
          Ja dzisiaj dzwoniłam do działu rekrutacji z pytaniem, ile osób zarejestrowała
          sie na pedagogikę.Pan z którym rozmawiałam odmówił odpowiedzi zasłaniająć się
          tajemnicą (sic!),ale powiedzał,że duzo większe zainteresowanie jest 5-cio
          letnimi magisterskimi niż 3 letnimi. To wszystko.
          Nic tylko trzeba czekać.
          • Gość: M. Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:16
            Naprawdę nie macie się czym martwić. Wyniki ponad 60% na APS raczej wystarczą.
            Przynajmniej w tamtym roku wystarczały. Ja miałam z biologii 78%, z polskiego
            73% i z ang. 86% i średnią na świadectwie 4,8 i dostałam się bez problemu byłam
            chyba na 50 miejscu, a wszystkich było jakoś bardzo dużo, nie pamiętam, ile
            dokładnie. Potem dużo ludzi rezygnuje, bo często pedagogika specjalna jest
            przez nich traktowana jako rezerwowy kierunek i na ich miejsce mogą wejść
            ludzie z niższych pozycji na liście. Ale nie ma się czym martwić, mówię Wam. ;)
            • Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:03
              dzięki za dobre słowo :)
              • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 14:18
                to ze jest wieksze zainteresowanie magisterskimi jest jasne - jak dla mnie sa
                tam ciekawze specjalizacje ;) szkoda, ze babka nie chciala powiedziec;/ nitkroe
                uczelnie nie robia z tego zadnej tajemnicy;/
                w ogole wiecie kiedy bedzie ogloszona lista przyjetych?? bo wczoraj chyba
                jeszcze nie bylo podanej daty ;d
                • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 14:30
                  sama sobie odpowiem :
                  17.07 ok 12 planuja oglosic liste przyjetych - jak dla mnie super !! mialabym
                  jeszcze czas zeby ewentualnie zlozyc gdzie indziej ;d
                  • Gość: Ada Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:40
                    Ee, Ty to chyba nie masz się o co martwić :) z takimi wynikami masz pewność ,że
                    Cię przyjmą.
                    • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 14:44
                      mam taka nadzieje:P ale zawsze istnieje szansa, ze np okaze sie , ze moja
                      rejestracja nie jest przez nich zarejestrowana albo cos:P
                      zreszta chcialabym juz miec pewnosc, ze na cos sie dostalam ;) chcialabym na
                      psychologie stosowana na ujota, ale wiadomo kogo tam przyjmuja;/
                      • Gość: Magda Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 14:51
                        hej Asia....qrcze dziewczyno ciebie na 100% przyjmą....gorzej ze mną....a mam
                        do ciebie jeszcze pytanko...ty na zaoczne czy dzienne???
    • Gość: Magda Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 14:56
      Witam...ja tez złożyłam na APS....na zaoczne.....qrcze nie wiecie moze czy
      ciezko sie dostac na zaoczne?????wyniki jednym slowem mam zarąbiscie słąbe...a
      bardzo mi zalezy na tej uczelni???a i czy bylaby taka mozeliwosc...przepisania
      sie ze stacjonarnych na niestacjonarne,jak myslicie??????prosze o info....bo
      niedlugo zglupieje..:(((((((
      • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:20
        ja na dzienne , ale APS to moja rezerwa ;)
        przeniesc sie zawsze mozna - osobiscie nie wiem ile osob przyjmuja na zaoczne -
        jesli duzo to masz szanse, bo przeciez wszyscy w pierwszej kolejnosci probuja
        na dzienne wiec sie nie martw !! szkoda, ze nie chca podawac liczby osob na
        miesjce, bo wtedy moglabys zadzwonic i sie zapytac, ale nie ma to sensu, bo i
        tak ci zapewne nic nie powiedza:P
        gdzie jeszcze zlozylas??;>
        • Gość: Madzia Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:25
          Na Akademie Podlaską tu u nas w siedlcach...tez na pedagogike tylko ze
          opiekunczo wychowawczą....tu sie pewnie na zaoczne dostane.....jak dzisija
          skladalam paiery...to bylam 54 a jest 60miejsc...a do jutra mozna skladac
          papiery bodajze do 10.....qrcze ja musze sie dostac na specjalną...a matura to
          dla mnie porażka roku 2006....a ty gdzie jeszcze skladalas?
          • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:27
            poki co jeszcze zlozylam na psychologie stosowana na Ujota, a teraz wlasnie
            siedze i mysle - mam mega dluga liste kierunkow i szkol i wykreslam - zobacze
            co mi zostanie ;)
            a jakie masz wyniki matury?? az tak zle byc nie moze;/
            a czemu na APS nie probowalas na dzienne??
            • tatiana34 Re: Kto na APS ? pilne.. 13.07.06, 15:31
              ja mam tak polski pp 61 pr 95
              niemiec pp98 pr 59
              biola pp 58 pr 28 mam szansę na specjalna?
              • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:32
                troche ta biola rozszerzona niezbyt;/ ale w koncu przyjmuja ponad 300 osob wiec
                spoko ;)
              • Gość: madzia do tatiany IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:33
                heheh...masz na pewno....w poruwnaniu do moich:]]]]idziesz na dzienne czy
                zaoczne???
                • tatiana34 Re: do tatiany 13.07.06, 15:37
                  Na dzienne a u ciebie aż tak żle wszyscy zdawali wszystko rozszerzone??
            • Gość: madzia Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:32
              wczoraj zostawilam ci wiadomosc na poczcie....to sobie zobacz moje mega
              zajebiscie dobre wyniki.....tylko sie nie przestrasz...ja sie w ogóle ciesze ze
              zdalam....własnie o to chodzi ze ja jestem zarejestrowana na dziennych tylko
              jak najszybciej chce sie przepisac bo z takimi wynikami ja moge jedynie isc na
              łopatologie:]]]]]ile u ciebie osob oblalo????
              • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:38
                no ok zobacze za chwile ;d
                czemu chcesz sie przeniesc?? w ogole to nie jest tak, ze jak sie nie
                dosstaniesz na dzienne to automatycznie idziesz na zaoczne?? bo szczerze
                powiedziawszy nie orientowalam sie ;) niezaleznie od wynikow musisz byc dobrej
                mysli!! przeciez kogos musza przyjac ;d;d jak sie dsotane na stosowana (w co
                watpie) to zwolnie ci miejsce ;d
                jesli chodzi ci o to ile osob oblalo u mnie w szkole, to pisemne zdali wszyscy,
                jedna osoba oblala ustny polski <szok> ;)
                pzdr!!
                • Gość: madzia Re: Kto na APS ? pilne.. IP: *.isiedlce.pl 13.07.06, 15:42
                  tylko 1???u mnie w całej szkole ponad 120,a w klasie 6:(((((nieżle,co????wiesz
                  co sama nie wiem jak to jest...ale chyba trzeba jakies podanie napisac z prosbą
                  o przeniesienie:Pna dziennne nawet nie mam co sie pchac,bo jestem pewna ze
                  polegne.....jak myslisz dozo chetnych bedzie na zaoczne???hehe....mysle ze
                  dostaniesz sie na swoj kierunek,ale pamietaj ze jak bedziesz zwalniala miejsce
                  to zarezerwuj go dla mnie,ok????hihihihih:P:PD:D::D:DD:D:pamietaj:]]]]]]]]
                  równiez pozdrawiam:))))
                  • Gość: asi_isa Re: Kto na APS ? pilne.. IP: 195.116.246.* 13.07.06, 15:56
                    przeczytalam mejla - rzeczywiscie niezbyt fajna masz sytuacje ;( czemu nie
                    zdawalas angola rozszerzeongo?? zawsze bys miala troche wiecej ;) ale ja bym na
                    twoim miejscu tak szybko nie rezygnowala z dziennych ;) najlepiej tam zadzwon i
                    wypytaj co i jak ;d bo moze sie okazac, ze na zaocznych jest malo kandydatow i
                    wtedy ci, ktorzy sie nie dostana an dzienne automatycznie sa przenoszeni na
                    zaoczne - na niektorych uczelniach tak jest ;)
                    to ile u ciebie w szkole bylo uczniow skoro 120 oblalo?;> musialas miec
                    strasznie duuuuuuza szkole:P wiesz - ja chodzilam do najlepszego ogolniaka w
                    miescie wiec i tak uwazam, ze jedna osoba ktora oblala to duzo:P
                    nie zamartwiaj sie juz tak!! jak cos to pojdziesz na ta akademie podlaska, a za
                    rok poprawisz i pojdziesz na APS!! 3maj sie dzielnie i nie lam sie!!;)
                    pzdz ;) no i POWODZENIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka