wrobelekelemelek2 08.05.07, 12:29 Jak wrazenia .Wypracowanie -banal :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasku Re: Wos Rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:31 a który temacik ja pierwszy i gdyby nie to ze mi na pecherz tak cisło zebym zemdlała to poszło mi dobrze moze zdam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja po co kilka takich samych tematów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:31 Odpowiedz Link Zgłoś
nymphaea88 Re: po co kilka takich samych tematów? 08.05.07, 12:32 już jest taki temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Wos Rozszerzony IP: *.zamosc.mm.pl 08.05.07, 12:35 KUrcze ja tak samo miałam..tylko zaczelam pisac tak mi sie siusiu zachcialo ze nie moglam sie skupic:/ a co na supelek sobie nie zawiąże...ale dość dobrze miposzło podobno podst był trudniejszy..Mile nas zaskoczyli :) POZDrawiam was Kochani maturzysci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co z tym? Re: Wos Rozszerzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:37 ahahaha ja zrozumialm ze mam napisac jakie zadnia porzjemuje marszalek a nie KIEDY je przjemuje..super. ale jestem madra:D a co do przycztam to hitoryczne: sytuacja po 2 w.swiatowej,zaleznosc od zsrr, nie przyjecie pozyczek od usa, sytuacja po 1989-korpucje, problemy w panstwie, nieudolne rzady gosp: bezrobocie, gospr centralnie planowana w prl-to sie w sumie laczy z historycznymi nie? i cos jeszcze ale nie pamietam:D a skutki to spoleczne: podzial spoleczenstwa na biednych i bogatych-dzieciaki maja problemy w szkole, bieda czesto powodem drwin, zmiejsza sie aktywnosc obywatletli-zagrozenie dla spoleczenstwa obywatelskiego, bieda rodzi agresje-mlodziez ma problemy w domu, ucieka sie do uzywek konsekwencje moralne: kobiety decyduja sie podejmowac niemoralne prace...-prostytuacja mezcyzzni staja przed dylematami moralnymi: wyjechac do pracy za grnaice zostawiajac rodzine czy klepac przyslowiowa biede w kraju ogolna degradacja wartosci moralnych wsrod mlodziezy-nie moga studiowac, podjemuja prace na czarno- rejestruja sie w urzedzie dla bezrobotnych tlyko po to by utrzymac zasilek..to zas powoduje kolejne porblemy w panstwie-kolo sie zamyka.. mlodiz ludzie odsuwaja pewne zasady moralne na dalszy plan.. nu i co wy na to? troche lalam wode...ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wos Re: Wos Rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:39 Mi sie podoba zdasz napewno... ja wybralem temat 2 i zaluje eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co z tym? Re: Wos Rozszerzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:41 drugi wydawal mi sie trudniejszy...a sluchaj jak wpisalam do srodkow odwolawczych I instancji orpocz: apelacji-ktora daalm jako peirwsza jeszcze zazalenie ...odwolanie..bo tak mam kurde w ksiaze w vademecum... to uznaja? bo w szkole mi powiedzieli ze niby zle uh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygga Re: Wos Rozszerzony IP: *.bsk.vectranet.pl 08.05.07, 12:43 ja tez wpisalam zazalenie jeszcze i odwololanie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co z tym? Re: Wos Rozszerzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:43 a odp ponco dopiero o 18...czemu tak pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pain88killer Re: Wos Rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:20 Zażalenie jest źle bo to jest odwołanie od postanowień sądu a tam było wyraźne zaznaczone, że chodzi o odwołanie od wyroku sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Wos Rozszerzony IP: *.toya.net.pl 08.05.07, 12:57 ja tez tak mam i uwazam, ze nam to zalicza, bo polecenia brzmialo: podaj srodki odwolawcze czy jakos tak (nie bylo zaznaczone, ze mamy podac po jednym) a wiec spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: Wos Rozszerzony 08.05.07, 13:05 Co do tego marszałka: też tak zrozumiałam to zadanie. Czytałam milion razy żeby zrozumieć, o jaki wariant konkretnie chodzi... Yyhhh... Dwuznacznie to sformuowali ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
a-gritos Re: Wos Rozszerzony 08.05.07, 12:49 super,naprawde jestem bardzo zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Wos Rozszerzony IP: *.stella.net.pl 08.05.07, 12:49 ja licze na to ze zaraz beda czekam tu specjalnie ? serio tak pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Wos Rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:52 Egzamin zaskoczyl mnie na wielki plus :P byl naprawde prosty wypracowanie w porzadku mam zdaje sie dwa drobne bledy w tescie :P ale poszlo mi calkiem niezle pozdro dla wszystkich wosowcow rozszerzonych :P teraz czas na historie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Wos Rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:11 mam pytanie. mianowicie czy jeśli wymienilo sie wiecej niz trzy te przyczyny i konsekwencje to źle? :P Odpowiedz Link Zgłoś