sorbet 29.07.04, 18:18 Mam ogromną przyjemność ogłosić, że Luloo zgodziła się zostać Adminką forum. Dziękuję Ci serdecznie (i ogromnie proszę o dalsze posty z gratulacjami:-) Sorbet:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Luloo Adminka:-) 29.07.04, 18:22 Gratuluje baaardzo serdecznie, ciesze sie, ze pod nieobecnosc Sorbeta forum zostanie w rownie dobrych rekach! Fajnie, ze i ja moge miec choc minimalny wklad w rozwoj tego miejsca. Wiec gratulacje dla luloo i milych wakacji za jakis czas dla sorbeta :-) Przed nami ranking, ja bede dalej kontynuowac nowe watki i "tajne" newsy urodowe ( wkrotce ich sie jeszcze troche zbierze ). Odpowiedz Link
renia30 Re: Luloo Adminka:-) 29.07.04, 18:38 Luloo - gratulacje !!! - nominacja w pełni zasłużona :o) Pozdrawiam R Odpowiedz Link
coralin Re: Luloo Adminka:-) 29.07.04, 19:06 Gratuluję i cieszę się, że forum mimo nieobecności Sorbeta będzie miało wspaniałą opiekunkę. Wspaniałe miejsce i wspaniali ludzie z Was:) Odpowiedz Link
luloo1 Zachęcam do pisania 30.07.04, 08:17 Dziękuję miłym forumowiczom:) Sorbet poprosił mnie o pomoc. Przez wgląd na to miejsce, wspaniałych ludzi, którzy tworzą to forum oraz kulturę osobistą sorbeta, nie odmówiłam, bo jakże bym mogła. Zatem moi mili, zachęcam do pisania. Sorbet wakacjuje (oczywiście tam, gdzie może kupić CdG) i wróci do nas dopiero po 20.08. Odpowiedz Link
charade Re: Zachęcam do pisania 30.07.04, 09:52 Gratuluję, właściwa osoba na właściwym miejscu ! Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Luloo Adminka:-) 30.07.04, 15:20 Winszuję luloo, na pewno podołasz :) p. Odpowiedz Link