addinka 11.12.06, 18:45 szukam zapachu świeżego i trwałego; w moim typie są: stożek miyake eternity ck romance miracle image jest szansa, ze mi się spodobaja? są do czegoś podobne-do innych perfum, są trwałe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Re: Oxygene Lavin - będą się podobały?????? 11.12.06, 20:17 Myślę że Ci się spodobają. Uwielbiam Oxygene, nosiłam Eternity i Romance, czasem Image. Oxygene mi właśnie kojarzy się trochę ze stożkiem a trochę z Eternity, jest piękny, rześki i przestrzenny. Trwały. Jak Ci się nie spodoba, to ja np. bardzo chętnie odkupię. Odpowiedz Link
elve Re: Oxygene Lavin - będą się podobały?????? 12.12.06, 00:01 raczej tak. i ze wzgledu na Twe preferencje, i z tego powodu, ze to ogolnie taki zapach, ktory moze sie podobac. az nabralam ochoty wyciagnac moje z pudelka... Odpowiedz Link
mangos Re: Oxygene Lavin - będą się podobały?????? 12.12.06, 09:19 Podpisuję się pod tym, co napisały Balbina i Elve. Zapach jest właśnie taki...przestrzenny. Sama lubię Romance i Image , oczywiście Oxygene też! Niestety skończyły mi sie jakiś czas temu a ponowny zakup odwlekam i odwlekam... Odpowiedz Link
malinowaa może omnia? 13.12.06, 22:18 spróbuj Bvlgari Omnia Crystalline (biała) polecam, b.ładna :) - malinowaa Odpowiedz Link
chatka_ Re: może omnia? 14.12.06, 12:12 Beda i to bardzo biorac pod uwage twoj gust, ja tez mialam faze na Romance i Miracle, a teraz na Oxygene, miedzy innymi :) :) Odpowiedz Link
mangos Re: może omnia? 14.12.06, 13:02 Mnie fazą na Romance zaraziła własnie Chatka, do tego stopinia,że wczoraj się nie mogłam powstrzymać i kilknęłam kup teraz na allegro. Zatem czekam na Romance. Odpowiedz Link
chatka_ Re: może omnia? 14.12.06, 13:08 Ojej ale to bylo tak dawno, wiesz ze nic na zawsze, tak ich chyba juz przed wiekami nie lubilam ;) Moj flakonik poszedl w ludzi...ale sa wrazenia ktorych sie nie zapomina, wroce do nich z sentymentu :) Odpowiedz Link