jklk1 09.05.04, 17:06 Jesli ktoś zna lekarza medycyny chińskiej w Krakowie (najlepiej Chińczyka)to bardzo proszę o info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba podbijam 15.10.04, 07:54 bo tez mnie to interesuje. Nie mieszkam w PL ale bardzo zalezy mi na tym zeby ktros mi bliski do takiego lekarza sie wybral. Dzieki z gory ! Sabba Odpowiedz Link
dobrota6 Re: Lekarz medycyny chińskiej 15.10.04, 09:29 dr Wojciech Buła na przykład - kontakt do niego na stronie www.chinmed.pl a tak w ogóle to, że lekarz jest Chińczykiem, nie oznacza, że jest lepszy - często Europejczycy mają dużą wiedzę w zakresie TCM Odpowiedz Link
sabba dziekuje 15.10.04, 09:32 i oczywiscie masz racje, ten kto wiecej wiedzy ma i ta wiedza umie pomoc innym jest parwdziwym lekarzem. Odpowiedz Link
dobrota6 Re: strona nie dziala 15.10.04, 11:52 tak, sorry za błąd. Ta strona jest w ogóle super!!! Odpowiedz Link
sabba Re: strona nie dziala 15.10.04, 12:09 tak zwlaszcza bardzo duzo porad i informacji dot. bolow glowy czy migreny i to mnie podbudowywuje:) dzieki!" Odpowiedz Link