avemef 28.12.12, 23:13 hej, mam pytanie. czy mozliwym jest przedawkowanie nervomixu sen? zjadlam jego trzy tabletki, podczas gdy dopuszczalnie mozna zjesc tylko 2. jestem przewrazliwiona. oczekuje na szybka odpowiedz. :3 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka135 Re: nervomix sen 29.12.12, 15:10 Myślę ,że możesz być spokojna . Nervomix zawiera naturalne składniki melisa ,szyszki chmielu a przekroczyłaś tylko o jedną tabletkę to nic Ci nie grozi . Gorzej z lekami chemicznie pozyskiwanymi ,te łatwo przedawkować . Ja osobiście piję sporo herbatki z melisy i żyję . Odpowiedz Link
adamvp Re: nervomix sen 13.01.13, 15:31 pomaga Ci ten nervomix? Jesli nie bardzo, albo jesli chcesz wzmocnic efekty to sprobuj technik relaksacyjnych, gdyz pomagaja one w wielu sytuacjach Odpowiedz Link
jovvita44 Re: nervomix sen 23.05.17, 12:27 mi za to techiki relaksacyjnie nie pomagają, próbowałam treningu schultza, chorałów gregoriańskich i lipa, już wolę ten nervomix, naturalny ma skład i szybko działa Odpowiedz Link