Dodaj do ulubionych

Światłoterapia

19.02.13, 14:05
Czy ktoś z Was stosował aparat do kontaktowej światłoterapii Medolight?Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • kinga832 Re: Światłoterapia 12.09.13, 16:12
      Nie, ale ciekawą i tańszą alternatywą są słuchawki Valkee. Można je nosić wszędzie, są uniwersalne, fajnie wyglądają. Osobiście skłaniałabym się ku takim słuchawkom.
      • natalia2244 Re: Światłoterapia 29.09.13, 20:13
        Ciekawe, muszę spróbować. Słyszałam dużo pozytywnych opinii o nich, a przy naszej polskiej pogodzie na pewno znajdą częste zastosowanie.
        • darthtyrannus Re: Światłoterapia 12.01.14, 21:05
          Witam,
          Wystawiam na sprzedaż zestaw słuchawek Valkee w bardzo okazyjnej cenie. Wygrałem je w konkursie organizowanym własnie przez Valkee, więc towar ma wszystkie oznaczenia i zafoliowanie pochadzące prosto od producenta. Zapraszam do obejrzenia ofert na portalu tablica.pl - tablica.pl/oferta/valkee-sluchawki-do-swiatloterapii-nowe-zafoliowane-ID4AfCx.html
      • b.ronek Re: Światłoterapia 03.08.16, 21:31
        Ciekawym rozwiązaniem są też okulary do światłoterapii Luminette - www.ortomoda.pl/luminette-2-okulary-do-swiatloterapii
      • kasia.sobol Re: Światłoterapia 10.08.16, 23:35
        Używałam kiedyś Valkee. Właśnie nabyłam Valkee 2 na nadchodzący sezon. Polecam wszystkim, którym dokucza złe sampoczucie zimowe. Kupiła tutaj www.ortomoda.pl/valkee-2-fototerapia-douszna-silver mają promocję letnią na światłoterapię.
        • kasia.sobol Re: Światłoterapia 01.10.16, 11:14
          u mnie teraz będzie 5 rok jak stosuje valke. juz nie pamiętam jak to bylo kiedy ich nie uzywalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka