Dodaj do ulubionych

Herbatka na odchudzanie

28.12.13, 11:05
Chciałam się z wami podzielić moim własnym przepisem na odchudzającą herbatkę. Po świętach na pewno się przyda ;-) Stosuje ją od dawna.
liść czarnej jagody 50g
liść pokrzywy 50g
liść malin 25g
liść czarnej porzeczki 50g
liść poziomki 25g
mniszek lekarski (korzeń) 50g
mięta pieprzowa 50g
fiołek trójbarwny 50g
owoc dzikiej róży 50g
liść morwy białej 100g

Czytaj więcej na kobieta.interia.pl/forum/herbatka-na-odchudzanie-tematy,dId,2335129,ok,4?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Obserwuj wątek
    • ramirezik Re: Herbatka na odchudzanie 04.01.14, 12:57
      Można po prostu zieloną herbatkę pić :P
      • 43amelia Re: Herbatka na odchudzanie 14.08.14, 13:00
        ramirezik napisał(a):

> Można po prostu zieloną herbatkę pić :P
        Ze wszystkich kuracji które stosowałam najlepsze są ajurwedyjskie herbatki Everestu- herbata na odchudzanie nazywa się Vidanga- w odróżnieniu od innych nie zwiększa metabolizmu a spala tkanke tłuszczową. Oczywiści w parze z dietą. Ja polecam. Tu podaje link do zielonegosklepu.com. Sama kupilam na allegro.
        zielonysklep.com/pl/herbaty/vidanga-redukcja-wagi
        • balerina777 Re: Herbatka na odchudzanie 14.08.14, 14:50
          może herbatka zielonysklep.com/pl/herbaty/kapha-pobudzenie-i-orzezwienie albo zmielona trawa jęczmienna ja stosowałam kurację ( 3 razy dziennie przed albo po posiłku należy wypić szklankę wody z jedną łyżeczką jęczmienia) taką kurację stosowałam około dwóch miesięcy zielonysklep.com/pl/produkty-spozywcze/trawa-jeczmienna-bio-rainforest-foods
        • prima.balerina Re: Herbatka na odchudzanie 27.08.14, 14:04
          cześć, słyszałam o tych herbatkach z EVEREST moja koleżanka stosowała właśnie vidange zielonysklep.com/pl/herbaty/vidanga-redukcja-wagi podobno jest skuteczna
          • honat5 Re: Herbatka na odchudzanie 29.08.14, 12:36
            Po prostu trzeba mniej jeść.Nic za was tego nie zrobi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka