karola12345 28.10.04, 17:15 co myslicie o lampach solnych?? warto kupic?? gdzies czytałam ze maja własciwości lecznicze....??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiesteta1 Re: lampy solne 30.10.04, 14:12 Pewnie, że warto. Poza tym ładnie wygladają. Ja osobiście wolę takie na "żywy ogień" to wzmacnia ich działanie. Te na elektrykę tak nie działają. Pozdr. Odpowiedz Link
agaaska Re: lampy solne 03.11.04, 17:19 > co myslicie o lampach solnych?? warto kupic?? gdzies czytałam ze maja > własciwości lecznicze....??? Kupiłam. O właściwościach jakoś nie do końca jestem przekonana. Stoi sobie na biureczku koło komputera, ładnie świeci. Czasem sobie o nią grzeję dłonie. Daje taki inny klimat, światło jest łagodne i jak dla mnie rewelacyjnie sprawdza się przy siedzeniu przy kompie po nocy o ile nie trzeba jeszcze zagłębiać się w jakieś papiery. Odpowiedz Link
radiesteta1 Re: lampy solne 03.11.04, 21:04 No i właśnie to, że daje niepowtarzalny klimat i miło się siedzi, to o to chodzi:-))) To są te super dobroczynne właściwości. Widzę, że intuicyjnie odbierasz to jako coś przyjemnego. Trzeba zaufać swoim odczuciom, często atawistycznym. Pozdr. Odpowiedz Link
agaaska Re: lampy solne 04.11.04, 19:37 > Trzeba zaufać swoim odczuciom, często atawistycznym. Uf uf A poważnie to ufam im. Kupuję to do czego sama wyciąga się ręka (ale nie pod wpływem reklamy). Coraz więcej spraw w życiu załatwiam intuicyjnie, jeśli mój "nos" czegoś nie czuje to ja to omijam :) I rozrasta się moja intuicja rozrasta niczym nieskrępowana, wykorzystywana w sprawach błahych i poważnych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link