trusia82 09.10.05, 11:03 Od 2 miesięcy keczę się na hashimoto tarczycy. Czy mółby ktoś mi doradzić co na ta chorobę by mogło pomóc, czy sok noni może? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskial Re: czy hashimoto może coś pomóc 10.10.05, 12:46 Witam czemu o takie sprawy nie pytasz na forum haszimoto tam dziewczyny są bardziej zorientowane.pozrowienia Odpowiedz Link
nea56 Re: czy hashimoto może coś pomóc 10.10.05, 13:20 Tarczyca to nie tylko picie soku to praca z psychiką i emocjami. Wyeliminuj stres. Reszta w swoim czasie wroci do równowagi. Nie zaniedbuj kontroli u specjalisty i lekow Moge wspomoc Twojej zdrowie przy zastosowaniu bioenergoterapii Odpowiedz Link
jacek1956 Re: czy hashimoto może coś pomóc 18.10.05, 18:59 trusia82 napisała: > Od 2 miesięcy keczę się na hashimoto tarczycy. Czy mółby ktoś mi doradzić co > na ta chorobę by mogło pomóc, czy sok noni może? Może sok Noni może? Poczytaj też o Alveo.To preparat ziołowy i używając Google znajdziesz dużo informacji na ten temat.Znam kilka historii kobiet,które twierdzą,że wyleczyły chorą tarczycę. Gdybyś jednak mimo to miała jakieś pytania to możesz pisać na moją gazetową skrzynkę. Jacek Odpowiedz Link
snajper55 Re: czy hashimoto może coś pomóc 18.10.05, 19:20 jacek1956 napisał: > Gdybyś jednak mimo to miała jakieś pytania to możesz pisać na moją gazetową > skrzynkę. Hi, hi. Jacuś zaatakował kolejne forum. Tu przynajmniej pasuje. :))) S. Odpowiedz Link
jacek1956 Do snajpera55 19.10.05, 08:50 snajper55 napisał: > Hi, hi. Jacuś zaatakował kolejne forum. To ma tyle wspólnego z atakiem co Ty ze zdrowym trybem życia. > Tu przynajmniej pasuje. :))) Ale Ty nie pasujesz :-( Jacek Odpowiedz Link