Dodaj do ulubionych

Głodówki

23.10.05, 22:12
Szukam dobrych i wiarygodnych publikacji dotyczących głodówek leczniczych.
Prosiłbym także o adresy stron internetowych
Obserwuj wątek
    • bananova Re: Głodówki 25.10.05, 22:22
      witaj. jedyna strona jaka mi sie w tej chwili nasuwa to ta: www.glodowka.pl/
      • tonik6 Re: Głodówki 26.10.05, 00:59
        Super, dzięki. Fajna strona. Jeśli przyjdą Ci na myśl jeszcze jakieś książki,
        pamiętaj o mnie.
        • bananova Re: Głodówki 29.10.05, 17:50
          jeszcze tu masz 2 artykuly:
          www.ndw.v.pl/art.php?nr=222
          www.pro_ana.gsi.pl/glodowka.html
          informacje pewnie sie powtarzaja. najlepsza bylaby jakas dobra ksiazka. moze
          Tombaka? nie wiem czy jest tam cos o glodowkach, musialbys poszukac. duzo osob
          poleca wlasnie Jego ksiazki,ja sama nie czytalam.

znalazlam tutaj 2 ksiazki o glodowkach innych autorow:
          www.petlaczasu.pl/leczenie/b19420
          www.petlaczasu.pl/zdrowotna/b22629
          Pozdrawiam ;)
          • tonik6 Re: Głodówki 30.10.05, 15:15
            Bardzo dziękuję. Czy Ty przeprowadzałaś jakąś głodówkę? Obawiam się głodu,
            który na pewno takiej głodówce towarzyszy. Ale pewnie i to jest do zniesienia.
            Moja znajoma twierdzi, że głód nie jest problemem , ale jej było strasznie
            zimno w czasie głodowania. .
            • bananova Re: Głodówki 30.10.05, 15:39
              nie ma za co :)
              przeprowadzilam tydzien temu z czystej ciekawosci. glod mi w ogole nie
              doskwieral, bo nie mialam czasu o nim myslec.grunt to sie czyms zajac. uczylam
              sie przez caly dzien, przynajmniej wyszlo mi to na dobre.od telewizora trzymalam
              sie z dala bo mam taki glupi nawyk ze ogladajac musze zawsze cos chrupac.

najkrotsza glodowka trwa 36 godzin (noc,dzien,noc) i moja wlasnie prawie tyle
              trwala. najgorsza byla u mnie ostatnia noc,wlasciwie nad ranem,juz pod koniec
              glodowki.pomijajac to ze nie moglam zasnac i mialam dziwne uczucie goraca,bylo
              mi bardzo slabo,ledwo z lozka wstalam i sie jawnie przerazilam,bo akurat bylam
              sama w domu wiec nawet nikt by mnie nie uratowal jakbym zemdlala. wiec posililam
              sie 2 kromkami chleba i to dziwne ale od razu poczulam sie lepiej.
              w trakcie glodowki pilam jedynie wode zrodlana (niskozmineralizowana,bo
              mineralnych slyszalam ze nie mozna) i zielona herbate. tak wygladala moja glodowka.

jesli obawiasz sie glodu,mozesz zastosowac jakas monodiete,np jabklowa.czyli
              przez caly czas trwania "glodowki jablkowej" wcinasz jablka i glodzik nie ma
              szans ;) ale mysle ze sobie poradzisz bez tego. naprawde. musisz sie tylko czyms
              zajac i nawet nie zauwazysz jak szybciutko zleci ;)
              powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka