Dodaj do ulubionych

pytanie o skuteczność

11.04.07, 09:22
Witam wszytskich,
od kilku miesięcy zmagam się z poważną chorobą (nowotór) bliskiej mi osoby.
Wydaje się, że możliwości konwencjonalnej medycyny są na wyczerpaniu.
Poszukuję więc innych sposbów na zatrzymanie rozwoju choroby. Skontaktowałam
się z bioenergoterapełtą Jerzym Mrugałą, który na swoich stronach www
twierdzi, że odniósł sukcesy w leczeniu raka. Czy ktoś ma jakieś
doświadczenia lub wiedzę o tym Panu? Czy warto biec do niego na zabiegi?
Jeśli nie to czy znacie osobę godną polecenie (Warszawa i okolice)? Z góry
serdecznie dziękuję za wszelkie uwagi i pomoc :-)
Obserwuj wątek
    • mag401 Re: pytanie o skuteczność 11.04.07, 20:53
      Przy tej chorobie nikt nie jest pewny końcowego wyniku.Na pierwszym planie
      muszą być lekarze nawet jeśli ich działalność nam się nie podoba.Zawsze się
      znajdzie miejsce dla bioenergoterapeuty, zielarza czasami cywilnego egzorcystę.
      W Warszawie za dobre pieniądze napewno ktoś się znajdzie / niekoniecznie muszą
      być skuteczni /. Niestety nie podpowiem żadnego nazwiska bo stan osoby chorej
      jest ciężki. Na google można znależ
      preparaty EM; EM-X; i ceramika EM-X
      Ja nie zgłupiałem ale te preparaty w sensie nieoficjalnym używane są do
      leczenia.
      Jeszcze tych preparatów nie miałem w ręku ale wydają się być interesujące
      • dziejba2 Re: pytanie o skuteczność 13.04.07, 09:02
        Absolutnie nie przychodz mi do głowy zastąpienie lecznia konwencjonalnego
        metodami nie uznawanymi przez oficjalna medycynę. Chodzi tylko o wykorzystanie
        wszelkich możliowości. Zdaję sobie także sprawę z tego, że bioenergoterapeuta
        to nie czarodziej, który "uleczy" każdą chorobę. Tym bardziej chciałabym trafić
        do osoby mającej odpowiednią wiedzę i umiejętności. Wybranie odpowiedniego
        specjalisty jest trudne bo mam wrażenie, że zalewa nas fala oszustów, którzy
        żeruja na tragedii innych. Znam jednka przypadki osób naprawdę odpowiedzialnych
        (i nie mam tu na myśli skuteczności leczenia - bo to jak piszesz nie zawsze są
        efekty)i takiej właśnie szukam. Póki co sprawa przesuwa się w czasie. Osoba o
        którą mi chodzi (moja teściowa) zaczyna kolejna serię naświetlań a potem
        chemię - jej samopoczucie i kondycja fizyczna pogarsza się. Nadal jednka proszę
        o porady. Jeśli ktoś zna osobę godną zaufania to bardzo proszę o informacje.
        • kerax Re: pytanie o skuteczność 07.07.07, 22:38
          Wiele propozycji, wiele metod i wiele doświadczeń. Sam też je mam. Jeśli chcesz
          porozmawiać tel. 605 826 900
          Pozdrawiam
    • mag401 Re: pytanie o skuteczność 13.04.07, 13:46
      Przeczytaj pocztę.
    • utopia7 Re: pytanie o skuteczność 23.06.07, 02:02
      Jezeli bioenergoterapeuta zna conajmniej kilkanascie roznych
      "szkol" metod i bedzie wiedzial jaka bedzie najlepsza na dany rodzaj
      nowotworu to powinien w miare dobrze poprowadzic.Musi miec do perfekcji
      opanowana detoxyzacje organizmu,znac dobrze zakres prf Gerson (najwiekszy
      procent wyleczen na raka) wiedziec jak z rakiem daje sobie rade Szwajcarska
      Klinika Paracelsus (nie mylic z tym co jest w Polsce.Paracelsus w tej chwili
      wiedzie prym.To wszystko nalezy razem do kupy zlozyc i wybrac najlepsza opcje.
      • brudna_harriet Re: pytanie o skuteczność 23.06.07, 13:40
        Skontaktuj się z dobrym hospicjum Nie wiem gdzie w warszawie ale powinni mieć
        doświadczone pielęgniarki, lekarzy i psychologów w Poznaniu w każdym razie tak
        jest Twoja teściowa może podłamała się psychicznie Oni powinni pomóć w walce z
        choroba jej i całej rodzinie Nie przerażaj się Dla wielu ludzi niestety
        hospicjum kojarzy się z umieralnia podczas gdy naprawdę zajmują się też ciężko
        lub przewlekle chorymi nie tylko nowotworami
        • marynia37 Re: pytanie o skuteczność 27.06.07, 12:06
          Nie rozumiem dlaczego ograniczać się tylko do bioenergoterapeuty?A użycie
          aparatu zapper? A zażycie preparau antynowotworowego ANRY ? Wejdż na
          www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na górze kliknij Forum.I jescye raz Forum.
          • unhappy Re: pytanie o skuteczność 28.06.07, 15:47
            marynia37 napisała:

> Nie rozumiem dlaczego ograniczać się tylko do bioenergoterapeuty?A użycie
            > aparatu zapper? A zażycie preparau antynowotworowego ANRY ?

Wszystkie te "metody" są siebie warte.

> Wejdż na
            > www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na górze kliknij Forum.I jescye raz Forum.

I znowu poleciał spamik z reklamą... oj Romek - niereformowalny jesteś. Nie chcą
            ci się udzielać nie dlatego, że zapomnieli tylko, że głupich nie jest aż tak dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka