iguana1978 12.12.07, 11:40 znacie jakieś naturalne metody na nadciśnienie tętnicze... powiem szczerze ostatniego czasu mam z tym problem troche nerwós jestem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba2004 Re: nadciśnienie 18.12.07, 17:59 Iguano, poczytaj może o tym: www.sylveco.pl/index.php?file=1&lan=p&art=ab podajemy to mojemu tatusiowi na raka, ale piszą tam też o ciśnieniu.... Odpowiedz Link
grazka0000 Re: nadciśnienie 02.01.08, 19:14 bierz duzo czosnku-naturalnego,vitC-naturalna,VitE.-naturalna ja jeszcze biore strong Bones,omega3,i warto zrobic chelatacje aspiryna naturalna.murowane obnizenie cisnienie.Ja od pol roku,wszystkie dotychczxasowe dolegliwosci nieskutecznie likwidowane przez lata przez lekarzy sama produktami ziolowymi likwiduje.grazka0000@wp.pl Odpowiedz Link
1_wodnik Re: nadciśnienie 24.04.08, 09:32 iguana1978 napisała: znacie jakieś naturalne metody na nadciśnienie tętnicze... powiem szczerze ostatniego czasu mam z tym problem troche nerwós jestem Proponuję, zapoznaj się z osiągnięciami Medycyny Komórkowej w związku z eliminowaniem nadciśnienia w naturalny sposób. Pozdrawiam Odpowiedz Link