Gość: zibi IP: *.chello.pl 07.01.04, 12:27 Tylko prawdziwi mężczyżni dbają o dłonie.Wiedzą jaką rozkosz dają kobietom,dotykając ich delikatnego ciała.Panowie kremy w ręce i smarowanko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR$ Strasznies zakompleksiony... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 09.02.04, 18:19 Musze ci powiedziec ze ulegasz marketingowemu bullshitowi saczacemu sie zewszad. Nigdy nie uzywalem zadnego kremu do rak a mam dlonie, skore na nich i paznokcie super delikatne - dziewczyny mowia mi to same z siebie. Mysle ze sekret polega na tym jak sie swoje dlonie traktuje - ojciec zawsze mi powtarzal bym o dlonie dbal i uzywal rekawiczek by je chronic. Dzieki niemu zawsze zakladam rekawiczki gdy jest zimno, lub gdy musze wykonac jakas prace fizyczna (lopata, wiertarka czy kielnia tez nie jest mi obca - normalnie pracuje stukajac w klawisze komputera), na silownie chodze rowniez z rekawiczkami. Kiedys obgryzalem paznokcie i nie wygladalo to najlepiej (na szczescie wiedzialem ze nie mozna obgryzac do konca bo plytka paznokcia sie cofnie) - teraz zmadrzalem i nawet na kciukach mam milimetr paznokcia - zaczalem rowniez je polerowac i sa po prostu piekne - bez zadnych kremow, odzywek ani innych rzeczy za ktore trzeba placic kolesiom macacym innym w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharz Re: Strasznies zakompleksiony... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 22:05 Hmh...a paznokcie to też lakierujesz? :D Bez przesady-z tym polerowaniem to przesadziłeś :) A tak w ogóle to co mają ręce do ogólnego wrażenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi [...] IP: 67.71.120.* 09.02.04, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Kolega kucharczyk do mnie jak sadze... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 10.02.04, 12:22 No wiec tak - kiedys lakierowalem ;) Jak obgryzalem to lakierowalem takim specjalnym, super gorzkim lakierem by oduczyc sie odruchu obgryzania... Niestety kolejny raz przekonalem sie ze nie da sie niczego osiagnac nie wkladajac w to swojego wlasnego wysilku - czyli po prostu by cos zrealizowac trzeba tego naprawde chciec i skupic swoj umysl na odpowiednich dzialaniach - zaden produkt nie zrobi tego za ciebie. BTW - super gorzki lakier po jakims czasie zaczal mi smakowac... ;) Polerowanie jest super - spytaj swojej dziewczyny jak to sie robi i zobaczysz jaki to daje efekt (tylko paznokcie do tego musza byc naprawde zadbane...) Rece do ogolnego wrazenia maja conieco - jak bedziesz mial czerwone grube i nabrzmiale lapska to ludzie beda cie inaczej odbierac niz gdy bedziesz mial zgrabne, sprezyste dlonie pokryte mieciutka i niezrogowaciala skorka, w dodatku z pieknie zadbanymi paznokciami. A na kobietach to robi bardzo duze wrazenie. I zwracaja na to uwage - podobnie jak na wiele innych rzeczy (buty, zeby, ubranie, ogolne zadbanie itp. itd.). Jesli tego nie wiesz to lepiej nie wychodz z kuchni zanim nad tym nie popracujesz ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Strasznies zakompleksiony... 09.02.04, 22:46 Pan KR$ nauczył się nowego słówka angielskiego "bullshit" powtarzajmy wszyscy razem "bullshit". jak ja nie cierpie matołów znających pięc słówek w obcym języku i wtrącających ich do naszego języka. :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zadbane dłonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 16:22 jestem manikirzystką,ostatnio moimi klientami coraz częściej są mężczyźni,lubię ich w gabinecie,pełnią taką rolę higieny psychicznej-czasem dość mam babskich opowieści a męski manicure jest swistym testem moich umięjętności-tu nic nie można przykleić czy zamalować,a ich paznokcie po zabiegu wypolerowane wyglądają rewelacyjnie szczególnie te ,które są nieco dłuższe...,lubię u facetow paromilimetrowe paznokcie.polecm dyskusję mój facet na forum kobieta uroda.ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurza łapa Re: Zadbane dłonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 18:25 Nieeeeee!! To nie prawda, kłamatwo. Co wy tam wiecie dłonie to nie jabłonie nie świadczą o wszystkim i na pewno nie przesądzają o wszystkim...! Wiem bo kiedyś sam byłem kobietą i wyrywałem całkiem niezłe tyłki z łapskami jak zardzewiałe grabie. Sam mam takie a mimo to nie mam problemów z moją kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś