mahadeva 15.11.09, 20:23 Po dworzu! Wracam do tego po dłuższej przerwie, dobrze, że już nie pada i nie jest bardzo zimno. Ciekawe, co Wy teraz porabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0ffka Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:40 mahadeva napisała: > Po dworzu! Wracam do tego po dłuższej przerwie, dobrze, że już nie pada i nie > jest bardzo zimno. Ciekawe, co Wy teraz porabiacie? Gnijemy rozkosznie przy kompie i piwsko pijemy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:42 fajny filmik masz, moje tez sie tak slizgaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:44 Offko!Skąd Ty bierzesz takie kotecki?I jak je montujesz w sygnaturce?Ja też cem takie!! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:54 Koteczki to zwykle gify z netu. Sygnaturkę zrobioną mam tak, że losowo wybierane jest kolejne foto. W ustawieniach "Moje forum" w okienku sygnaturki wstawiłam: <*> <*> <*> Znaczek <*> wymienia obrazki Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka o cholerka! nie przeszło coś najważniejszego, więc 15.11.09, 20:59 Muszę inaczej to napisać bo nie przechodzi pełna informacja :( Ukrywa się info z opisem linków, więc napisze "rozstrzelonymi" literkami tą informację: [ i m g ] link skrócony gif1 [ / i m g ] <*> [ i m g ] link skrócony gif2 [ / i m g ] <*> [ i m g ] link skrócony gif3 [ / i m g ] <*> między znaczkami i literkami nie może być spacji [ i m g ] link...gif1 [ / i m g ] Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: o cholerka! nie przeszło coś najważniejszego, 15.11.09, 22:27 mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: o cholerka! nie przeszło coś najważniejszego, 15.11.09, 23:22 Super sygnaturka!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: ta Twoja :) 15.11.09, 23:33 Ten konik to nowość :D Nigdy nie wiem, jaki obrazek będzie pod moim postem, więc to może czasami niebezpieczne :) Np ten Pony... na forum Koty- dziewczyny dadzą mi za niego pewnie tam bana o ile biedak mi wyskoczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: o cholerka! nie przeszło coś najważniejszego, 15.11.09, 23:56 <lol> jaki koniś Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: o cholerka! nie przeszło coś najważniejszego, 16.11.09, 01:00 Super jest ten pająk! Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: o cholerka! nie przeszło coś najważniejszego, 16.11.09, 17:31 jasne, super,ale moze pojdziecie z tą zabawa na forum o obrazkach? po co tak smiecic w watkach? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:06 o,dziękóweczka ,zaczynam zabawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:22 Po wstawieniu wszystkiego do sygnaturki, zrób relog. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:43 Ja dostalam okres, cierpie i jem weglowodany Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:47 to moze lepiej owoce albo orzechy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:53 hotally napisała: > Ja dostalam okres, cierpie i jem weglowodany > żelazo gryź! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:43 ja mam kaca :) i nie biegam w taką pogodę,bo zima to zło i nie dobro ;) właśnie skądś wróciłam i raczę się gorącą herbatką,a za chwilę czeka mnie gorący prysznic i owocki na kolację :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:46 tez postanowilam sie zdrowo odzywiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:51 ja tam się zdrowo nie odżywiam,ale mam ochotę na sałatkę warzywną z jogurtem :))) na kolację właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:56 Nie chcę się mądrzyć, ale na kolację nie powinno sie jeść owoców, bo to węglowodany czyli cukier i dostarcza Nam energii. Taka energia na noc jest zbędna organizmowi- dlatego organizm odklada ten cukier w postaci tkanki tluszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 20:59 w sumie masz rację,ale ja się nigdy nie odchudzałam :) bardziej wyznaję zasadę,że mój organizm sam wie kiedy co chce skonsumować :) i jak z nim dzisiaj rozmawiałam (organizmem mym),to mi powiedział,że chce owoce i dużo jogurtu :) z resztą w weekend nażarłam się na noc frytek z sosem czosnkowym i mam teraz ochotę na coś lekkiego i kwaśnego :] Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:01 a ja nie jem frytek juz od miesiaca :) i nawet schudlam 5 kg - tyle, ze wczesniej przytylam 15... ale chcialabym miec znow piekne, jedrne, oplaone cialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:05 ja nareszcie przytyłam :) 2 kg i ważę teraz okrągłą 50 :D no co Maha,bieganie,siłka/aerobik ,balsam brązujący/ewentualnie solara i mosz te swoje piękne,jędrne ciałko za czas jakiś :] Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:08 wiem, kiedys mialam te rzeczy :) ale dyrektor wymagal :) natomiast Misiowi fałdki nie przeszkadzaja... ale ja juz nie moge na siebie patrzec - wlasnie z 50 przytylam na 64, teraz juz jest 60 - ale nigdy tyle nie wazylam. teraz tylko czekam, ze picie przeze mnie przeleci i ide biegac :) karte fitness bede miala od grudnia - niestety teraz finanse mnie ograniczaja... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:07 frytka jadlam ostatnio w wakacje za oceanem, ale sos czosnkowy na jogurcie ubostwiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:31 hermina25 napisała: > bardziej wyznaję zasadę,że mój organizm sam wie kiedy co chce skonsumować :) i ta mój się dziś doczekał wieczorem zapiekanki brokułowo- beszamelowej, sardynek w sosie pomidorowym i jogurtu 'fantazja' mam ssanie jak nie wiem co, w ciązy nie jestem, nie wiem co jest, moze przytyje wkoncu, bo nawet niedobrze mi nie jest po takiej mieszance Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:00 heh,ja po spożyciu sałatki,nabrałam ochotę na tosta :D pokroiłam pieczary,mozarellke i pora i teraz smaży się taka pychota trzy warstwowa na grillu elektrycznym :P ciekawe co wszamię po tościaku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:04 mnie moj blady celulit i fałdki skutecznie powstrzymuja :) dzis mialam tylko male sniadanie, ale teraz po biegu moze wrzuce troche warzyw z mrozonki... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:15 ja ćwiczę na siłce itd od ponad dwóch lat,więc nie posiadam fałdków i celulitu...posiadam za to wystające żebra,biodra i obojczyk ostatnimi czasy,a o przerwie między nogami,to już nawet nie wspominam,dlatemu chcę troszku się przytyć i wrócić mój biust i tyłek :P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:20 a o przerwie między nogami,to już nawet nie wspominam szeroki wjazd do parkingu hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:38 hermina25 napisała: > nie ma,zakaz wjazdu jest :D zakaz wjazdu na terenie prywatnym, spółdzielczym nie ma żadnego praktycznie znaczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:21 A ja właśnie zlazłam z orbitreka po 40min. i sapię do monitora :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 23:09 ja odpuscilam, chociaz mam fazę na jeszcze 2 obiady staram sie korzystac z napadów głodu ale nie zasnę wkoncu, a jutro musze rano do tyrki. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:05 ja sie wyspalam rano - snil mi sie seks na basenie :) szczerze przyznam, ze dzieki Misiowi poznalam juz seks w saunie (niepelny, ale zawsze seks) :) a teraz Misia praktycznie nie ma, wiec wiadomo, o czym mysle caly czas Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:57 mahadeva napisała: > ja sie wyspalam rano - snil mi sie seks na basenie :) szczerze przyznam, ze > dzieki Misiowi poznalam juz seks w saunie (niepelny, ale zawsze seks) :) seks w saunie? Jaka temperatura? niezły ten Twój Misio. A co znaczy niepełny? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:00 mam nadzieje, ze on tego nie czyta :) wiec zrobil mi dobrze łapka :) zreszta w saunie zawsze sie do niego dobieram, ale wtedy cale szczescie nie bylo innych ludzi :) sam to wymyslil :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:09 mahadeva napisała: > mam nadzieje, ze on tego nie czyta :) wiec zrobil mi dobrze łapka :) zreszta w saunie zawsze sie do niego dobieram, ale wtedy cale szczescie nie bylo innych ludzi :) sam to wymyslil :) patrz jaki pomysłowy ;) jednak trudno to seksem nazwać... żeby choć buźką :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:18 mahadeva napisała: > orgazm byl - seks byl :) k, jeżeli tak to definiujesz i Wam wystarczza - spox ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:24 kochany to bylo centrum spa w hotelu, nie mozna bylo ryzykowac wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:39 mahadeva napisała: > kochany to bylo centrum spa w hotelu, nie mozna bylo ryzykowac wiecej :) myślisz, ze mogli Was eksmitować tak jak stoicie na bruk? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 23:06 nie mam nerwa o tym rozmawiac, Mis w delegacji caly czas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 23:14 mahadeva napisała: > nie mam nerwa o tym rozmawiac, Mis w delegacji caly czas... : niekorzystne sytuacje trzeba wykorzystywać na korzyść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:03 mahadeva napisała: > Po dworzu! Wracam do tego po dłuższej przerwie, dobrze, że już nie pada i nie > jest bardzo zimno. Ciekawe, co Wy teraz porabiacie? 'Po dworzu' :DD ja już dzisiaj zrobiłam 3 km :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:09 widzialam, ze beda uwagi, ze mowi sie po dworze, ale zrobilam to z premedytacja :) ja mialam straszna przerwe,wiec nei wiem, ile dam rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:16 Ululalam w lozeczku moja dziecinke ,a teraz wezme sie za mezusia,bo stesknil sie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:57 eh a mojego nie ma... od miesiaca 99% czasu w delegacji Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:58 tragedia musze Ci powiedziec :) kiedys u siebie na kabatach, jesli bylo widno - w lesie, jesli nie i bloto - po osiedlach i kenie... a teraz spedzam czas u Misia - w centrum... a tu marnie z trasami, pokrecilam sie po parku saskim, do starówki, troche po jana pawla... ale od grudnia sprawie sobie karnet i przerzuce sie na bieznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:20 Mi na Ursynowie brakuje tras na rolki :( Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a KEN? :) idealnie chyba? :) 15.11.09, 22:31 niestety dobry chodnik szybko się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:29 cały dzień biegałam, jeździłam i się bawiłam dość ogólnie mówiąc więc po 10 godzinach pędu z przyjemnością usiadłam, piję wino, przeglądam sieć i zajmuję się słodkim niemyśleniem Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 21:36 my robimy wszystko żeby się nie uczysz. czyli np. czytamy ten wstrętny pożeracz czasu :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:01 ja bogu dzieki juz nie musze sie uczyc :) robie, co sie da, zeby nie zdawac certyfikatow, na razie jeszcze bez nich prace mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 22:04 a podobno człowiek uczy się przez całe życie ;) (i głupim umiera) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva ale to daje powera :) 15.11.09, 21:56 35 minut, chyba ok na pierwszy raz po dlugiej przerwie, ale tchawica to mnie boli... a czeka mnie pracowity tydzien :) ale teraz juz chce biegac regularnie :) to jest super! i juz zero fałdek... Odpowiedz Link Zgłoś
marryllkka Re: Zaraz ide biegac :) 15.11.09, 23:19 mahadeva napisała: > Po dworzu! Wracam do tego po dłuższej przerwie, dobrze, że już nie pada i nie > jest bardzo zimno. Ciekawe, co Wy teraz porabiacie? Mężczyzna, który spędza cały dzień na forum - tragedia. Mężczyzna, który spędza cały dzień na forum jako troll - tragifarsa. Jebane szpicle. Odpowiedz Link Zgłoś