flo-rida 07.01.10, 21:29 raz już byłam. podobało mi się. niedawno dopiero odkryłam w sobie pragnienia tego typu. lubicie to też może ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz a ja z psem do fryzjera artysty 07.01.10, 21:35 dam mu zrobić balejaż, tapirowanie ogona i seledynowe tipsy na tylnych łapach Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:00 nie mam pojęcia co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:01 tarantinka napisała: > nie mam pojęcia co to jest to taka odmiana wedkarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:01 Mogłabym dużo i długo na ten temat rozmawiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
flo-rida Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:58 znaczy, że też lubisz? i praktykujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:08 a ile sesja kosztuje? Bo ja to moge to samo zrobic ci za free albo nie, za pol ceny. Pasi? Acha i mozesz sobie wybrac czym chcesz: kablem od zelazka, paskiem z cwiekami, deska z gwozdziem, skakanka, nieheblowana deska, bejzbolem i w ogole skolko ugodno. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:24 soulshunter napisał: > a ile sesja kosztuje? Bo ja to moge to samo zrobic ci za free albo nie, za pol > ceny. Pasi? Acha i mozesz sobie wybrac czym chcesz: kablem od zelazka, paskiem > z cwiekami, deska z gwozdziem, skakanka, nieheblowana deska, bejzbolem i w ogol > e skolko ugodno. --------- ja bym ja walila po lbie czym sie da Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:28 flo-rida napisała: > brawo za tolerancję ------ nie toleruje zboczencow Odpowiedz Link Zgłoś
flo-rida Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:31 nic nie płacę, spotykam się dla czystej przyjemności. i niekoniecznie aż taki hardcorowy sprzęt biorę pod uwagę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:34 czyli takie tam obiecanki macanki? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Klapsanki macanki 07.01.10, 22:44 no ale "spanking" brzmi bardziej światowo Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Klapsanki macanki 07.01.10, 22:54 no jasne i zabłysnąć na forum można :) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:36 Lubię :) Fantastyczne w obie strony. Zazdraszczam, bo mój facet nie z tych... Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:57 Ale bedziesz miala czerwone dupsko. Odpowiedz Link Zgłoś
flo-rida Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 22:59 wow, aż się nie mogę doczekać. już mnie swędzi na samą myśl.... Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:19 flo-rida napisała: > wow, aż się nie mogę doczekać. już mnie swędzi na samą myśl.... ------- jak cie swedzi to sie umyj Odpowiedz Link Zgłoś
flo-rida Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:25 jestem już wykąpana, czyściutka ale i tak pośladki mnie pieką.. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:30 No to kur#wa jutro masz sesję a dzisiaj cię już dupa piecze? Fajne masz reakcje organizmu. Idąc tym tropem to masz pełny brzuch od wyobrażenia sobie, że w niedzielę będziesz wpier#dalać gryczaną w barze mlecznym na dole. flo-rida napisała: > jestem już wykąpana, czyściutka ale i tak pośladki mnie pieką.. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:31 i jaka fajna sprawa ciekawe czy jakby nie zjadła to uczucie sytości i tak by zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:33 potworski napisał: > No to kur#wa jutro masz sesję a dzisiaj cię już dupa piecze? > Fajne masz reakcje organizmu. Idąc tym tropem to masz pełny brzuch od > wyobrażenia sobie, że w niedzielę będziesz wpier#dalać gryczaną w barze mleczny > m > na dole. > > flo-rida napisała: > > > jestem już wykąpana, czyściutka ale i tak pośladki mnie pieką.. ----------- A jak pieknie napisala, sesja spankingu, tak to swiatowo brzmi, a nie lepiej od razu ide sie rznac i beda mnie walic po dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:40 No kur#wa a jak! Taka sesja to nie byle co! Na wieszaku na klamce już wisi pięknie wyszykowana niedzielna kiecka, a pod krzesłem kościelne buty wypastowane. Budzik nastawiony na piątą raną=jutro tylko makijaż, kanapka z serem i wio na sesję. Jeszcze pewnie saniami pojedzie zaprzężonymi w cztery konie a z przodu dziewczynki w strojach komunijnych będą biegły rozsypując płatki róż. green-chmurka napisała: > A jak pieknie napisala, sesja spankingu, tak to swiatowo brzmi, a nie lepiej od > razu ide sie rznac i beda mnie walic po dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: jutro idę na sesję spankingu 07.01.10, 23:55 A soltys bedzie wital chlebem i sola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 00:03 >już mnie swędzi na samą myśl spoko wodza, to tylko owsiki nie żebym wiedziała z doświadczenia, ale sie człowiek naczyta w ciągu życia że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 08:27 flo-rida napisała: > raz już byłam. podobało mi się. niedawno dopiero odkryłam w sobie pragnienia > tego typu. lubicie to też może ? mmm....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Nie 08.01.10, 08:40 Nie no swietnie, a jak bedziesz szła na sesje pissingu to tez prosze podziel sie tym z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-non Re: Nie 08.01.10, 09:50 Dzięki, właśnie zaliczyłam sesję porannego rechotu (no i musiałam się tym podzielić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian nie zapomnij się też pochwalić scatem :) 08.01.10, 11:20 ka-non napisała: > Dzięki, właśnie zaliczyłam sesję porannego rechotu (no i musiałam > się tym podzielić;-) bo podobno to szybko się eskaluje, dziś spanking, a jutro może rimming :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: nie zapomnij się też pochwalić scatem :) 08.01.10, 11:32 > dziś spanking, a jutro może rimming :) myślałem, że spanking to wyższy poziom, rimming klasyfikowałem niżej niż pospolity już anal. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 11:36 Kiedyś wystarczyło nie uprasować mężowi koszuli albo przesolić zupę! A teraz? Trzeba się na sesje umówić, żeby wpi...dol dostać! Co za czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 20:03 hermina26 napisała: > Kiedyś wystarczyło nie uprasować mężowi koszuli albo przesolić zupę! > A teraz? Trzeba się na sesje umówić, żeby wpi...dol dostać! Co za > czasy! ------- ha ha ha, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 11:39 lano cię w dzieciństwie? Pytam, bo nie wiem, jak uchronić moje dzieci przed pragnieniami tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 11:51 Alpepe, są gorsze, np. dowiedziałam się niedawno, że istnieje coś takiego jak snowballing, felching, bukake, masakra, czym ludzie potrafią sie podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 11:52 > masakra, szczególnie ta masakra jest podniecająca Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 13:54 a teraz mają być duże opady (nawet 10 cm na dobę) to i warunki do snowballingu będą! Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 20:19 Jest jeszcze scat...to dopiero obrzydlistwo... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 11:59 Mnie nie, a i tak taka jestem. Mam wrażenie, że od urodzenia. Da się z tym żyć, bez przesady, że to jakaś tragedia. Ludzie mają gorsze zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 12:01 To niekoniecznie ma związek z tego co wiem, czytałam kiedyś artykuł na ten temat. Od siebie mogę powiedzieć, że nie, nie lano mnie w dzieciństwie. A mogę zapytać dlaczego chciałabyś dzieci "uchronić" przed pragnieniami tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 14:52 jak uchronić moje dzieci przed > pragnieniami tego typu. nie jesteś w stanie każdy indywidualnie buduje swoją seksualność Odpowiedz Link Zgłoś
flo-rida Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 16:31 nie czuję się zboczona. lubię normalny seks ale od jakiegoś czasu podkręcają mnie dodatkowe klimaty. nikt nigdy mnie nie lał, mam dość silny charakter. i ciekawi mnie jak to jest ulegać komuś. sprawdzam swoją wytrzymałość :) i nie zawsze taka zabawa to seks. dziś np go nie miałam. ale i tak było fajnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 20:29 > nie czuję się zboczona. bo i nie jesteś parafilia występuje wtedy gdy zachowanie fetyszystyczne zastępuje każdy kontakt seksualny z seksem jak z jedzeniem jednemu wystarcza chleb o woda, a inny się rozkoszuje róznymi mozliwościami;) nikt nigdy mnie nie lał, mam dość silny charakter. i > ciekawi mnie jak to jest ulegać komuś. sprawdzam swoją wytrzymałość :) bo fajnie jest prze chwilę być kims innym niż na codzień;) wie się więcej o sobie wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 20:49 Wiesz, nic mi do tego czy jestes zboczona czy niezboczona, ale wyskoczylas z tematem w zlym miejscu. Sa fora i blogi SM na ktorych znajdziesz na pewno wiecej zrozumienia niz tutaj. To tak jakbys na forum kuchnia wyskoczyla z tekstem ze uwielbiasz zlizywac miod ze stop faceta i pytala czy inni tez lubia. Bo przeciez miod mozna znalezc w kuchni:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jutro idę na sesję spankingu 08.01.10, 20:52 przypomniało mi się, za moich czasów praktykowało się to na osiemnastkach ;)ale ta Twoja to chyba jakaś zmodyfikowana wersja Odpowiedz Link Zgłoś