drakoniusz 01.02.10, 11:26 Ech... polski zaścianek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexandrabox Beate Uhse 16.09.10, 18:24 Od niedawna stałam się właścicielką sex shopu i mam nadzieję, że odniosę sukces:) Pozdrawiam lovebay_pl Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Beate Uhse 16.09.10, 20:35 Od niedawna stałam się właścicielką sex shopu i mam nadzieję, że odniosę sukces:) a Ónia ci dopłaciła? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Beate Uhse 16.09.10, 20:35 maitresse.d.un.francais napisała: > Od niedawna stałam się właścicielką sex shopu i mam nadzieję, że odniosę sukces > :) Masz 10% szans. Na 10 tworzących się firm 9 upada. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Beate Uhse 16.09.10, 21:02 berta-live napisała: > Ónia za seks nie dopłaca. za jaki seks? toż to uczciwa działalność gospodarcza jest, nie burdel nawet? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Beate Uhse 16.09.10, 21:04 A ja zawsze chciałam mieć ekskliuzywny burdel... A tu nawet Ónia mi nie dopłaci! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Beate Uhse 16.09.10, 21:05 raohszana napisała: > A ja zawsze chciałam mieć ekskliuzywny burdel... Kochana, wiesz jakie to koszta? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Beate Uhse 16.09.10, 21:08 Wiedzieć to wiem, ale tak mi się marzyło - wiesz, jak dawno temu, przed wiekami bywały takie wypaśne... No, może jak se bogatego chłopa znajdę to się uda. Albo sobie love-hotela założę, o! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Beate Uhse 16.09.10, 21:34 Podobno Czesi po zalegalizowaniu marihuany domagają się zalegalizowania prostytucji. Sądząc po tym jak dobrze im idzie wprowadzanie nowego, to zacznij się uczyć czeskiego. Może w Pradze jakiś luksusowy burdel uda ci się otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Beate Uhse 16.09.10, 18:53 Zaraz sprawdzę, czy da się dodawać na forum Kobieta bez logowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś