Dodaj do ulubionych

pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem??

IP: *.tktelekom.pl 10.09.12, 22:43
witajcie. dostałem pismo z pobieraczek.pl pewnie każdy wie o co chodzi . jak cos to google.pl czy też się wam zdazyło straszenie itp. sądy komorniki,, firma oszukuje ludzie,,, uwazajcie było wiele na ten temat w tv i necie.. Uokik też się wypowiadał
proszę o info
Obserwuj wątek
    • Gość: gliss Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: *.cnow.pl 10.09.12, 23:15
      Oj wiem o co chodzi... Z jakieś dwa lata temu założyłam konto (nic nie pobierałam!) i to im wystarczyło do straszenia sądem, więc sie przestraszyłam a w necie nie szukałam nic na ten temat i zapłaciłam
      • Gość: polo Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 23:22
        jak interesowałam się tym rok temu to sprawa była jeszcze w toku, poza tym stanowisko UOKIK było takie, że w regulaminie było wszystko czarno na białym o opłacie. Czy uznano to za sprzeczne z interesami konsumentów nie wiem- poczytaj bo mi się nie chce.
        • beauty.andrzej Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? 11.09.12, 08:06
          Mnie też straszyli, ja ich też. Była korespondencja, w końcu mi się znudziło, olałem ich z góry na dół i do dzisiaj mam spokój. UOKiK dosolił im niezłą grzywnę i zakazał tego typu praktyk, teraz sprawa jest w Sądzie Administracyjnym. Olej zagadnienie, to zwylki oszuści.
    • Gość: Spec Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: *.cnow.pl 11.09.12, 08:05
      Nie płać taka moja rada, wielu moich znajomych miało z tym problem nawet i ja miałem ale zignorowałem oni tylko straszą mili o to proces lecz dalej to robią być może sprawa jeszcze nie zamknięta więc nie masz się czym martwić. Po prostu olej to i już.
      • Gość: L Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.12, 08:38
        u mnie wystarczyło jedno pismo i pobieraczek przysłał przeprosiny i anulację niby zadłużenie ale z perspektywy czasu szkoda było nawet pisać do nich pisma. Działają nie legalnie i olej to wezwanie do zapłaty :) Ale swoją droga sporo ludzi wpłaciło im kasę i z tego żyją i funkcjonują.
        • Gość: maja Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: 46.174.229.* 11.09.12, 10:48
          Ja też dostałam od nich maila, straszą mnie sądem, opłatami. A ja sie tylko zarejestrowałam, nic nie pobierałam.
        • Gość: ciech Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: *.182.50.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.12, 10:50
          Też się dałam na to nabrać jakiś rok temu. Straszyli, ale poczytałam w necie i nie zapłaciłam. Do dzisiaj mam spokój...
        • bruum Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? 11.09.12, 13:03
          Przeprosiny od pobieraczka? Niebywałe, aczkolwiek czemu nie możliwe. Co im napisałeś?
          Ja dostałem "wezwanie przed sądowe" do zapłaty. W pierwszym odruchu odpisałem, jednak zamiast przeprosin otrzymałem kilkanaście stron prawniczego bełkotu, który totalnie olałem i od tamtej pory mam spokój. Zarejestrował się mój syn, który w chwili rejestracji był na tyle młody, że żadna umowa przez niego zawarta z mety jest nie ważna więc śpię spokojnie. Pilnujcie dzieciaków i uczulajcie na podawanie danych w internecie!!!
          • Gość: L Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.12, 15:52
            nie ja a mój brat wzięty adwokat , krótko i na temat wyciągnął jakieś paragrafy i ich postraszył, do tego pismo wysłane pocztą na papierze kancelarii adwokackiej bardzo znanej z potwierdzeniem odbioru:) Oczywiście brat jako mój pełnomocnik z prośba o kierowanie wszelkiej korespondencji na niego i koniec. Oni wiedzą że działają nielegalnie ale wiem że kupa ludzi wpłaciła im kasę i to jest ich sposób na życie .
            • Gość: dsadsad Re: pobieraczek.pl miał ktoś z tym problem?? IP: 213.199.253.* 12.09.12, 15:04
              nie trzeba im płacic,ja nie zapłaciłem i od 2 lat cisza`
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka