drwallen 02.04.10, 16:54 Czy kobietom z trans męskimi oczami mówicie, że mają męskie oczy? Czy to taka przy nich tajemnica poliszynela? Oczy trans mają np. - Cindy Crowford - Alessandra Ambrossio - Marta Żmuda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martola80 Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:02 Czy to takie oczy co wprowadzają w trans? Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:08 hehe - no niestety ale chodzi raczej o to: > Czy kobietom z trans męskimi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:11 Ojej, a po czym poznać oczy męskie od damskich? Mają kółeczko i trójkącik na żrenicy? Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:13 martola80 napisała: > Ojej, a po czym poznać oczy męskie od damskich? Mają kółeczko i > trójkącik na żrenicy? to chyba każdy rodzi się z taką umiejętnością. Nie umiesz poznać nieumalowanych oczu kobiety od nieumalowanych oczu mężczyzny? Jeżeli zasłonisz resztę twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:15 Kurde, nie próbowałam, ale podejrzewam że to jakies magiczne sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt jeszcze troche 02.04.10, 17:16 i dowiem sie, ze istnieja damskie i meskie cippki. co jadle(a)s dzis na obiad, kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:19 Kurde, przyjrzałam się sobie w lustrze. Mam oczy kobiety z brodą, nos biotechnologa, usta przedsiębiorcy pogrzebowego, brodę tancerki, policzki garderobianej i szyję przedszkolanki. Nie wiem czyje są dłonie. Na szczęscie szwów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:28 sootball - mogę sobie twój text w sygnaturkę wrzucić? :D Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:26 Istnieja kobiety - wsrod nich sa tez calkiem urodziweprzystojne - dosc meskich rysach - Sandra Bullock, Brooke Shields etc. Czy chodzilo Ci o cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:30 annajustyna napisała: > Istnieja kobiety - wsrod nich sa tez calkiem urodziweprzystojne - dosc meskich > rysach - Sandra Bullock, Brooke Shields etc. Czy chodzilo Ci o cos takiego? nie! Chodzi o same oczy takie jak u tych 3 które podałem, chociaż Brooke Shields widzę, że też ma trans oczy. natomiast u Sandry Bullock nie widzę żadnych męskich cech wyglądu... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:49 Sandra ma zdecydowanie ciezkie, meskie rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:31 Jakby tak patrzeć to Cindy Crawford ma rzeczywiście męskie ale Żmuda? Męskie to małe z nisko osadzonymi, grubymi brwiami a kobiece duże z długimi rzęsami i wysokimi, cieńszymi brwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:39 martola80 napisała: > Jakby tak patrzeć to Cindy Crawford ma rzeczywiście męskie ale Żmuda? > Męskie to małe z nisko osadzonymi, grubymi brwiami a kobiece duże z > długimi rzęsami i wysokimi, cieńszymi brwiami. Widzisz jak dzięki mnie odkrywasz swoje ukryte talenty? :) Brawo! Tu masz fajny przykład Cindy, wystarczy zasłonić resztę twarzy aby wiedzieć o co chodzi: O zdjęcia Marty sprzed malowania się tonami tapety trudniej dlatego potrzeba trochę lepiej się przyjrzeć temu zdjęciu: Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Trans oczy Cindy Crowford 02.04.10, 17:43 > Widzisz jak dzięki mnie odkrywasz swoje ukryte talenty? :) > Brawo! hehe, uwielbiam to:) Czymże byłaby kobieta bez męzczyzny?:) Odpowiedz Link Zgłoś