stephanie.plum 11.06.10, 16:20 za równo 20 dni muszę oddać tłumaczenie książki. zamiast pracować, robię mus z truskawek, sadzę kwiatki, i takie tam. potrzebuję, żeby ktoś mi zrobił porządne pranie mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: ratunku! 11.06.10, 16:21 Jesli z niemieckiego, to podeslij rozdzialik. I tak siedze z noga w gipsie, to potlumacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ratunku! 11.06.10, 16:27 ojej, dzięki. nie. z francuskiego. co się stało w nogę, można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: ratunku! 11.06.10, 16:30 wymigalem sie gipsem od branzowej pielgrzymki :) A na powaznie- lakotka, czyli reperkusje uprawiania wyczynowo sportu Odpowiedz Link Zgłoś
adams_katowice Re: ratunku! 11.06.10, 16:42 czy można chorego odwiedzić z zimnym browarem? Odpowiedz Link Zgłoś
adams_katowice Re: ratunku! 11.06.10, 16:57 teletoobis napisał: > z jednym sie nie oplaca :) to czteropak czy mała beczułka? Odpowiedz Link Zgłoś
adams_katowice Re: ratunku! 11.06.10, 17:02 teletoobis napisał: > keg :) niy kumom, łodpisz po naszymu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: niy kumom, łodpisz po naszymu 11.06.10, 17:15 No, że beczkę mosz przyturlać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: niy kumom, łodpisz po naszymu 11.06.10, 17:19 Dwie, bo szpil w tv łoglondom z kol. ginem :) Odpowiedz Link Zgłoś
adams_katowice Re: niy kumom, łodpisz po naszymu 11.06.10, 17:25 to łoglondej sie szpil, dwom beczkom i dwom chłopom nie dom rady... chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: niy kumom, łodpisz po naszymu 11.06.10, 17:27 jedyn jest cipcioskrobem, to bys sie musiala postarac :) Odpowiedz Link Zgłoś
adams_katowice Re: niy kumom, łodpisz po naszymu 11.06.10, 17:30 no dyć wiym, że mosz kamrata gina Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ratunku! 11.06.10, 16:47 sama jestem niezbyt szczęśliwą posiadaczką pękniętej łękotki, pamiątki po niefortunnych popisach narciarskich w Suchej Dolinie, kiedy był okropny lód. doktorzy mówią, że kiedyś wreszcie znudzi mi się kuśtykanie dam się im pokroić. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: ratunku! 11.06.10, 16:51 moja droga ląkotki jak juz. A w Suchej zawsze byl fajny firn. Z operacja nie zwlekaj. teraz sie to robi laserowo. Po co sie meczyc i dalej rozpieprzac staw? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka2 Re: ratunku! 11.06.10, 18:28 Hej toobis miales operacje ne te lakotke? Ja mam w przyszlym tygodniu - wcale sportu wyczynowo nie uprawialam tylko tanczylam w knajpie... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: ratunku! 11.06.10, 16:22 Prokrastynacja - mam to samo ;P Terminy gonią, a ja na forum siedzę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ratunku! 11.06.10, 16:29 Marna pociecha, że prokrastynacja jest domeną perfekcjonistów. Po prostu trzeba zacząć robotę. Pierwsze małe sukcesiki zaczynają umilać pracę i leci... Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ratunku! 11.06.10, 16:29 no właśnie. jest na to jakaś rada? mnie nawet myśl o karze pieniężnej nie jest w stanie zestresować na tyle, bym wzięła się w karby. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ratunku! 11.06.10, 16:32 po prostu zacznij... nawet tak tylko ciut ciut Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ratunku! 11.06.10, 16:48 zaczęłam. jestem na osiemnastej stronie. od tygodnia tam jestem. ale dzięki za pomoc. już mi lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że... 11.06.10, 17:18 ...do wizytówki można wkleić taką wielką fotkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że... 11.06.10, 17:21 ja też nie wiedziałam. ale na razie nie mam siły tego zmieniać. niech będzie, żem megalomanka. Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: na razie nie mam siły tego zmieniać 11.06.10, 17:49 Ależ w żadnym wypadku nie zmieniaj - twarz niebrzydka, inteligencja w oczach obecna, dopuszczalny rozmiar foty (w kB) nieprzekroczony, lupa niepotrzebna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ratunku! 11.06.10, 17:24 Jak poczujesz nóż na gardle, to zrobisz tłumaczenie w tri miga. Obijaj się więc dalej.:P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: ratunku! 11.06.10, 17:26 Ja to bym nawet chciała coś konkretnego zrobić. Próbowałam przespać upał, żeby posiedzieć w nocy, to mnie budzą ciągle;/ Nawet próbowałam z laptopem w cieniu pod drzewem, ale bateria padłą. Chyba trzeba iść po piwo, nie da rady. Albo chociaż miętę zaparzyć, niech stygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ratunku! 11.06.10, 17:32 dobra rzecz: wiącha świeżej mięty, trochę herbaty earl gray - zaparzyć, ostudzić. dodać sok z cytryny i lodowatą gazowaną wodę. można to pić cały dzień, w oczekiwaniu na wieczorne piwo ;) właśnie napisałam takie zdanie: "absurdalnie wesoła melodyjka wwiercała się w jego przemęczony mózg jak wiertło wiertarki". proszę nie krytykować mojego stylu. już je skasowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
adams_katowice Re: ratunku! 11.06.10, 17:41 czyżbyś jakies romansidło tłumaczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
adams_katowice Re: ratunku! 11.06.10, 17:45 ale zdanie skasowane brzmiało jak z romansu.... ech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: "wwiercała się jak wiertło wiertarki" 11.06.10, 17:54 "As Falls Wichita so falls Wichita Falls" ;) www.youtube.com/watch?v=eaLiVaWQD7w Odpowiedz Link Zgłoś