jon0909 16.10.10, 12:09 Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was? np. w pracy jak sie wygłupiacie, rozmawiacie na zboczone tematy...?? a tak naprawdę to tylko wygłupy nic po za tym!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.lavrans Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 12:16 Nie, wprawdze jeszcze studiuje ale nie mysle co o mnie myślą inni, niech myślą co chcą, wszyscy i tak nie bedą rozumiec moich żartów i nigdy nie bedzie tak, ze wszyscy mnie beda lubić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alikate Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 12:28 Co myślą, to ich problem. Mój będzie gdy zaczną mówić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nie musimy 16.10.10, 12:27 gdyz slyszymy to codziennie w stylu: -" po co ja za takiego lenia i balaganiarza wyszlam za maz"? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 12:33 Chyba mam to gdzieś. W przeciwnym wypadku nie mówiłabym i nie robiła rzeczy, które mówię i robię. Odpowiedz Link Zgłoś
jon0909 Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 12:53 racja !! tylko że czasami spotykamy takie osoby które nie potrafią oddzielić wygłupów od rzeczywistości,i to że czasami w żartach posuwamy się daleko inni odbierają jako jakieś "sygnały" bądź od razu oceniają, że dziewczyna puszcza się na prawo i lewo :S Czy dziewczynie " nie wypada " rozmawiać na zboczone tematy?? czy zawsze musimy być powściągliwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 13:07 kiedys mnie obchodzilo ,teraz mniej ,a przypuszczam ,ze za 10 lat bedzie mi wisiec i powiewac;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 15:59 Ja generalnie jakoś tam w towarzystwie przełamuję tabu, ale wciągam w te dziwne rozmow i innych, więc myślę, że nie ma większego problemu. Chyba moi znajomi to rozumieją, a jeśli nie to ich problem. Jasne, że niektórzy nie potrafią myśleć tak abstrakcjnie. ;P Ale cóż można z tym zrobić? Chyba nic, ale nie ma co się dostosowywać do sióstr bez endu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 13:40 Nie nie interesuje mnie opinia glupca :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 14:23 szczerze? lata mi to i powiewa swobodnie na wietrze kto co o mnie myśli tym bardziej ludzie z pracy gdzie do końca tak naprawdę mnie nie znają , nie wiedzą jaką osoba jestem prywatnie i mam to w (_._)-pie co o mnie myślą .Zreszta jestem chłodna i zdystansowana do relacj panujacych w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 14:56 ja mam takich znajomych przy ktorych nie mozna powiedziec slowa seks. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 16:03 > rozmawiacie na zboczone tematy...?? Jakie zboczone tematy? Tobie też seks przez klawiaturę nie przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 17:13 nie interesuje mnie co myla o mnie inni do tego stopnia ze kiedys jakis idiota stwierdzil ze jestem lekko autystyczna :-) a co to sa zboczone tematy???? moze naucze sie dzis czegos nowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 17:14 Do czego ma to mi być potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
yulija Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 17:20 nie muszę się zastanawiać, mam w pracy życzliwych donosicieli, którzy mi donoszą .. co kto o mnie mówi... Mam to gdzieś.... chyba(?) Odpowiedz Link Zgłoś
malazabka.de Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 20:55 raczej nie, ale czasem sie zastanawiam nad tym, czy aby na pewno mysla... :-O Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 16.10.10, 21:22 Ja mam głęboko ojjj bardzo głęboko co inni mówią na mój temat.:) Jak to ujął Julian w innym wątku w którym mnie pominął "Jestem zajebista" :] Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 17.10.10, 14:03 np. w pracy jak sie wygłupiacie, > rozmawiacie na zboczone tematy...?? a tak naprawdę to tylko wygłupy nic po za > tym!! Hihi robią to samo… poza wyjątkowymi sytuacjami raczej się nie zastanawiam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 18.10.10, 11:16 Raczej się nad tym nie zastanawiam, zwyczajnie szkoda mi czasu. Każdy ocenia inaczej i nie wiem czy jest zastanawiać się jak ktoś nas widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Zastanawiacie się czasami co inni myślą o was 18.10.10, 11:25 najpierw odpowiedam sobie na pytanie: czy ten człowiek jest inteligentny? mądry? co sobą reprezentuje. jeśli odpowiedź jest pozytywna - może nie tyle się przejmuję... co zastanawiam (przejmowałam sie kiedys wszystkimi i to było głupie jak cholera!!!!!) jeśli odpowiedź jest negatywna - p.i.e.r.d.o.l.ę :> że sie tak wyrażę... uuuu mama by mi dała :P Odpowiedz Link Zgłoś