lesny.skrzat 17.11.10, 19:59 wiadomosci.onet.pl/wideo/jestesmy-bardzo-szczesliwi,7945482,1,klip.html# jak wam sie podoba??? jak dla mnie bardzo ładna dziewycza:):)i piekna z nich para, zycze im duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sid.leniwiec Re: Kate Middleton 17.11.10, 20:00 Ładna, a książę z wiekiem traci na urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Super 17.11.10, 20:16 jak wam sie podoba??? jak dla mnie bardzo ładna dziewycza:):)i piekna z nich para, zycze im duzo szczescia Dziękuję w imieniu Kate=przekażę jej te życzenia jak następnym razem wejdzie na FK albo jak ją spotkam w Lidlu. Przy okazji chciałbym przekazać najlepsze życzenia dla Krystyny Parys z Sochaczewa, która teraz mieszka w Peru. Kryśka=jak to czytasz to chciałbym przy okazji zapytać kiedy mi oddasz płytę Niemena, którą pożyczyłem ci w 1988 roku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Super 17.11.10, 22:14 Mnie się podoba.Poza tym od dawna ze soba są i z pewnością nie jest nadetą i durną lalką więc dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Kate Middleton - ładna 18.11.10, 10:08 Ładna i chyba nie jest najgłupsza. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kate Middleton - ładna 18.11.10, 14:59 Ale eksponowanie tego pierścionka w ten sposób na konferencji prasowej to jednak, tak jakoś mało "arystokratycznie" wyglądało, bardziej mieszczańsko. Rozumiem, że trzeba było go poddanym zaprezentować, ale trzeba było wymyślić bardziej elegancki sposób. Ciekawe czy młodzi wyciągnęli wnioski z małżeństwa swoich rodziców? Ona chyba dokładnie zapoznała się z trudami życia jakie ją czeka w roli małżonki panującego. A poza tym to ona już sobie zaskarbiła wśród współplemieńców na miano "Kate - wait".To co prawda tylko 8 lat, co w porównaniu z Kamilą krótko, ale jednak mogło skończyć się analogicznie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moim_zdaniem Re: Kate Middleton - ładna 18.11.10, 15:13 stedo napisała: > Ale eksponowanie tego pierścionka w ten sposób na konferencji prasowej to jedn > ak, tak jakoś mało "arystokratycznie" wyglądało, bardziej mieszczańsko. Rozumie > m, że trzeba było go poddanym zaprezentować, ale trzeba było wymyślić bardziej > elegancki sposób. A jak wg Ciebie wygląda "arystokratyczne" prezentowanie pierścionka? Serio, ona zrobiła to zgodnie z protokołem, pokazali się oficjalnie pod rękę - w ten sposób świadomie pokazywała pierścionek. Zauważ, że wcześniej nigdy nie przyłapano ich za/pod rękę - to ważny gest. Wbrew pozorom to mieszczanie ściągnęli nawyki z arystokracji i dlatego tak to teraz się wszystko miesza. Wg mnie protokół dyplomatyczny zadziałał, było tak jak trzeba. I trzymam za nich kciuki, po raz pierwszy mogę powiedzieć o parze: piękna, wykształcona, taka na 100%. Nie to co trener fitnessu Victorii. Odpowiedz Link Zgłoś
moim_zdaniem Re: Kate Middleton - ładna 18.11.10, 15:15 Oczywiście świadomie pominęłam fakt mezaliansu, teraz to taaaakie powszechne odkąd wśród arystokracji rządzi uczucie a nie logika i wyrachowanie rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kate Middleton - ładna 18.11.10, 15:19 Z tego co pamietam, to ten ich zwiazek miewal juz powazniejsze wzloty i upadki, chyba nawet zdrada byla na tapecie:/ Ale ona sympatyczna sie wydaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Kate Middleton - ładna 18.11.10, 15:44 to bylo osiem lat ciezkiej pracy :-) wytrwalosc zbiera plony. kate najpierw spedzi kilka lat jako army wife, juz ma doswiadczenie jako army wag (nie ma czego zazdroscic, chociaz ksiaze w pakiecie pewnie zmienia troche perspektywe), wiec uwarunkowanie bycia zawsze w cieniu tylko sie wzmocni. ladna z nich para i nie pierwsza w kolejce do tronu wiec nie ma az takiej presji - kate jest oczywiscie ladniejsza czescia stadla, william z kazdym rokiem coraz bardziej przypomina ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kate Middleton - ładna 18.11.10, 15:57 > to bylo osiem lat ciezkiej pracy :-) wytrwalosc zbiera plony Oby William nie okazal sie swinia... Kate jest naturalna i ma duzo klasy;) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Kate Middleton - ładna 18.11.10, 16:10 dlaczego mialby sie okazac swinia? nic nie zapowiada ze tak mialoby byc. Odpowiedz Link Zgłoś