Gość: renia IP: 213.16.162.* 22.04.04, 20:53 CZy ja mam przywidzenia, czy tez przed chwila widzialam Twoj watek, w ktorym piszesz cos o zakladaniu nickow, a teraz tego watku juz nie ma? Fakt -cos sie dziwnego dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolek Re: Soczewico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 20:55 Ja też chyba widziałem jakieś znikające wątki, albo piwko mi zaszkodziło z pasztetem ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Soczewico 22.04.04, 20:56 k ratuj,dopiero co napisalam do ciebie, ze mnie juz tutaj nic nie dziwi, oj chyba w zla godzine to powiedzialam !! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Soczewico 22.04.04, 20:55 O! A przed chwila widzialam 2 przy niniejszym watku, klikam i znow jest jedynka. I w ogole co to za IP ja mam dzis, kurka co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Soczewico 22.04.04, 20:56 Gość portalu: renia napisał(a): > CZy ja mam przywidzenia, czy tez przed chwila widzialam Twoj watek, w ktorym > piszesz cos o zakladaniu nickow, a teraz tego watku juz nie ma? Fakt -cos sie > dziwnego dzieje. renia, szkła ci zaparowały czy co? jak zwykle na siłę szukasz senscasji, reniutka :) a zamiast pospiesznie klikać w usunięty wątek sprawdź czy to była soczewica czy suczewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: narąbałaś sie tym piwkiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 20:59 że kasujesz już wszystkie nicki podobne do twojego, tego czarnego ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica musiałabym się ostro narąbać 22.04.04, 21:06 żeby mieć możliwość kasowania czegokolwiek na FK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: "mów" do mnie jeszcze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:09 poszlaki, poszlaki kochana paniusiu - jak to mówił mój pradziadek policjant :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: "mów" do mnie jeszcze :) 22.04.04, 21:14 Gość portalu: Lolek napisał(a): > poszlaki, poszlaki kochana paniusiu - jak to mówił mój pradziadek policjant :) tak, wiem, jesteś przekonany że admin_kobieta to ja, wiem również że ty tego nie powiedziałeś. wiem jeszcze jedno: tym podejrzeniem robisz z siebie durnia na polu dedukcji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re:a ty z siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:17 słodką idiotkę, tak intensywnie zaprzeczając i kasując pewne posty i wątki ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: poddaję się 22.04.04, 21:00 A moze cos mozesz mi wytlumaczyc na temat mojego dziwnego IP bez .gr na koncu? Nic nie zmienialam, wiec dlaczego mam jakies same cyferki? "jak zwykle" moglabys w takim razie odszczekac, ze tak sie wyraze. Staram sie nie wzbudzac zadnych sensacji na tym forum od dluga juz dosc, z dobrym skutkiem jak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: poddaję się 22.04.04, 21:07 reniatoja napisała: > A moze cos mozesz mi wytlumaczyc na temat mojego dziwnego IP bez .gr na koncu? > Nic nie zmienialam, wiec dlaczego mam jakies same cyferki? nie wiem :) > > "jak zwykle" moglabys w takim razie odszczekac hehe, jasssne. > jak mi sie wydaje. może źle? :) i tak cię lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Soczewico 22.04.04, 20:58 Soczewica, nie na sile, naprawde nie bylam pewna. Nie zauwazylam literki nie tej. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Soczewico 22.04.04, 20:59 reniatoja napisała: > Soczewica, nie na sile, naprawde nie bylam pewna. Nie zauwazylam literki nie > tej. :) ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Soczewico, ty już lepiej więcej nie pij, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:01 bo zaczniesz przez pomyłkę swoje posty kasować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re:a nie mówiłem ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:04 zaczęło się: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12149089&a=12156054 Dać baie piwo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re:Ooooo ! pojawiło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:06 spowrotem, he, he :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re:Ooooo ! pojawiło się 22.04.04, 21:11 Gość portalu: Lolek napisał(a): > spowrotem, he, he :) a moze "z powrotem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re:baba o zupie, a dziad.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:12 inteligentna bestyjka z ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: widzę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:16 powiedz kiedy, to zajrzę na forum znowu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: widzę, 22.04.04, 21:18 daj numer to puszcze gluchego :] albo jak zauwaze ze cos madrego napisalam to nawet skopije w smsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re:mamy sobie puszczać numerki, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:20 to jakieś nowe określenie męsko-damskich standardów na tym forum ?:) Kiedyś mój pradziadek tez puszczał, ale tylko bąki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re:mamy sobie puszczać numerki, 22.04.04, 21:27 o'ho! widzisz ile sie jeszcze mozesz nauczyc? puszczac mozna jeszcze pawie, kaczki, a czasami nawet się :} Odpowiedz Link Zgłoś