ninel 14.06.04, 09:06 Czy jezeli kobieta kiedys w kłotni uderzyla mezczyzne, usprawiedliwia że on jej po paru miesiącach "dał przez łeb"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 09:34 jakby sieknęła mieczem, to nie miałby kto jej oddać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 09:38 może rykoszet ? od "łba" ? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 09:42 rykoszet :) no, mięsem też można rzucać i kogoś zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 09:47 no własnie, kiedyś podczas trąby powietrznej krowa przygniotła teściową Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 09:52 hehehe. albo jak jakiś robak wpadnie do krtani i zadusi...wszystko jest możliwe, kopov. tym niemniej-kijowo tak zejść ze świata. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 09:58 do krtani najczęściej z robaków a właściwie ze stawonogów wpada rak Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:01 nie wiedziałam, że tak dobrze znasz się na biologii, kopov. a rak to moje ulubione zwierzę, niewiele mu potrzeba do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:02 naewt nie wiesz jak dużo - czysta woda Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:05 dla tego w kratni? wystarczy mu trochę dymu i się rozwija, no, chyba, że dla poprawienia efektu woda przez "ó". Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:17 mówiłaś o zwierzaku:) - no to wody, a ten drugi to jednak dym, wóda mniej Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:21 sam jesteś zwierzak :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:31 ale za to jaki fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:38 wiem:) to mi się najbardziej podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:40 zoofilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:45 jarzynofil :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:51 cha. cha , fakt Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 11:14 nie wiem, czy nie jestes gorszym zboczeńcem ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 11:36 prawda?, ale czy tym momencie nie obrażasz siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 11:37 łe tam, trochę samokrytycyzmu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_z Re: jasne, "kto mieczem wojuje od miecza ginie" 14.06.04, 10:52 Chyba, że ktoś pije za dużo żmijówki Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: bicie 14.06.04, 09:21 Dokładnie tak. Kobieta która bije - odbiera sobie samej atrybuty "kobiecości" i nie może być jako taka, traktowana za kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: bicie IP: 80.48.96.* 14.06.04, 09:25 ... a mężczyzna który uderzy odbiera sobie prawo do męskości i jako taki nie może być traktowany. No i co ? No i kółko się zamyka. Uderzy on czy ona, potem odda ona czy on, po czy on czy ona /trzeba oddać/ itd ... a najlepiej już pomyśleć o rozstaniu zanim się pozabijają. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: bicie 14.06.04, 09:33 Inaczej: facet nie może uderzyć kobiety, bo ona jest niby słabsza płeć, delikatna, uduchowiona, wrażliwa, kulturalna, itp, ale jak babka sie bierze za bicie to ona już na ten tradycyjny szacunek nie może liczyć, bo sama primo bierze sie do rękoczynów, secundo dewaluuje własna płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: bicie IP: 80.48.96.* 14.06.04, 09:59 Dorabiasz jakąś dziwną ideologię. Gdy człowiek ustanawia zasady przymusu bycia lub nie bycia kulturalnym w zależności od zachowań drugiej osoby to czegoś mu brakuje, zwykle elementarnego dobrego wychowania. Gdy ludzie zaczynają się okładać zwykle najpierw ktoś z nich zaczyna używać chamskich inwektyw. Dochodzenie kto zaczął i czy miał prawo i jakie prawo sobie odebrał jest na poziomie przedszkolaka lub ... marginesu. Uważam, że związek w którym pojawiła się agresja /słowna czy czynna/ powinna przerwać mądrzejsza strona, bo lepiej nie będzie. To nie jest tak, że ustanawiamy, że od dzisiaj nie będziemy agresywni i zapominamy to co było. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: bicie 14.06.04, 10:11 Racja ze taki związek trzeba przerwac, ale tam moze wystapił tylko incydent, a że ta baba oberwała to jej wina, bo u gościa najwyraźniej "siedziało to w środku" i go gryzło skoro jej oddał przy innej okazji. Nikt nie lubi dostawać po pysku od osoby którą sie lubi a co dopiero kiedy ufa, kocha itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: bicie IP: 80.48.96.* 14.06.04, 10:18 I osobie którą się kocha i ufa należy oddać? A jak jej się odda to czego się można po niej spodziewać? I czy nadal się kocha i ufa? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 10:31 tak, ten wątek ocieka seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 10:33 ruja i poróbstwo, wheech Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 10:39 etam, zrazu takie inwektywy. niektórzy lubią S&M. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 10:42 ja wolę M&Ms kiedy rozpuszcza sie w ustach a nie w dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 10:46 zachłysnęłam się przez Ciebie, kopov. dzwoń po karetkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 10:52 przytrzymaj wyżej biust, rozpędź się i plecami o ścianę pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 10:54 sugerujesz, że mój biust jest za nisko? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 11:09 broń boże, jest na swoim miejscu oczywiście, ale chodziło mi żeby od uderzenia nie popodbijał Ci oczu (jakby się rozbujał):))) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 11:14 no co Ty, kopov, nie noszę jakiegoś D :) a co do podbijania oczu, wiesz dobrze, że nie lubię S&M, no, z pewnymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 11:37 to chyba po tym poście, K.R. nas namierzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 11:40 nie znam się na skrótach i nie mam zielonego pojęcia co to jest KR. Krajowa Rada? Komisarz Roch? Krótka Roleta? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: no proszę jak sie erotycznie zrobiło 14.06.04, 11:44 hehehe, chyba nie. albo kawa na ławę, albo zero domysłów, to domena KR. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_z Re: bicie 14.06.04, 10:55 Czy on ma taką długą rozbiegówkę, że dopiero po paru miesiącach stwierdził, że należy jej oddać? I lutnął tak po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: bicie IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 14.06.04, 13:13 nie rozgraniczam czy to kobieta czy mężczyzna jeżeli ona jest na tyle głupia że musi posługiwać się pięściami to powinna od razu oberwać i to tak żeby na długo zapamiętała chciałyście równouprawnienia to macie i cała ta gatka na nic dlaczego jeżeli chodzi o np.takie same zarobki to wszystkie krzyczą że ma być tyle samo i nie ma kobiety ani mężczyzny jest osoba ale jeżeli chodzi o bicie to jużą nagle przypominacie sobie że jesteście kruchymi kobietami. Partnerzy powinni traktować siebie jak partnerzy jeżeli bym walnęła kiedyś swojego męża to on powinien zrobić to samo a potem poszukać sobie innej mądrej kobiety bo ja do mądrych już bym nie należała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: bicie 14.06.04, 14:32 jakis zart. ani jesdno ani drugie nie ma usprawiedliwienia. Odpowiedz Link Zgłoś