aplikantka11 26.05.12, 17:47 No to poplotkujmy :)) Jakie męskie typy działają na Was jak płachta na byka ? Jakich omijacie szerokim łukiem? Nie pytam tylko o mankamenty fizyczne ale też charakter, podejście do życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varna771 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 17:55 taki typ, który nieustannie narzeka ... jest dla mnie bardzo wku...... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 18:09 Nie lubię facetów o konserwatywnych poglądach, cwaniaków, flejtuchów nie przywiązujących wagi do swojego wyglądu, kobieciarzy co to żadnej spódniczce nie przepuszczą, imprezowiczów, mamisynków. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright jeden z predylekcja do seksu analnego ;) nt 27.05.12, 04:30 Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 18:15 Fanatyk, babiarz, niezdecydowany maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 18:23 Wulgarni, agresywni, marudni. Odpowiedz Link Zgłoś
malolka1 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:26 TACY CO KOCHAJA ZA BARDZO - MUSISZ BYC WTEDY JEGO WLASNOSCIA Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:46 Najbardziej odrzuca mnie typ bufona, samca alfa, przekonanego o swojej nieomylności. I atrakcyjności jednocześnie. Osądzającego, rzucającego toksyczne podsumowania. Odcinam takich od siebie, a nowych znajomości nie nawiązuję, wyczuwam obecnie takiego od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:26 jeriomina napisała: > Najbardziej odrzuca mnie typ bufona, samca alfa, przekonanego o swojej nieomyln > ości. I atrakcyjności jednocześnie. Osądzającego, rzucającego toksyczne podsumo > wania. Odcinam takich od siebie, a nowych znajomości nie nawiązuję, wyczuwam ob > ecnie takiego od razu dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:45 samuela_vimes napisała: > dokładnie! Pierwszorzędna wypowiedź samuela. Wybitna wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:48 bardziej wyczerpująca jest poniżej, nie czepiaj się bezpodstawnie Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:51 samuela_vimes napisała: > bardziej wyczerpująca jest poniżej, nie czepiaj się bezpodstawnie Otóż nie czepiam się bezpodstawnie. Za idiotyczne uważam wypowiedzi typu "dokładnie", "zgadzam się", "popieram" itp. Co to nowego wnosi do całej dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:56 otóż to, że podobnie do Chersony napisałam poniżej i potem przeglądając inne wpisy zauważyłam jej wpis. W efekcie egzaltacji, że ktoś myśli jak ja napisałam owo jedno zdanie by dać upust swej radości. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:01 Gdzie ty tu widzisz wpis chersony? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:03 ym, sorry jeronimy ! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:07 Zatem reasumując radość daje ci publiczna deklaracja, że masz takie samo zdanie jak inna-nieznana ci osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:10 tak właśnie, cieszy mnie to do tego stopnia, że dzisiaj nie będę mogła zasnąć przez całą noc i napiszę o tym 5 stron w moim pamiętniku Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:15 samuela_vimes napisała: > tak właśnie, cieszy mnie to do tego stopnia, że dzisiaj nie będę mogła zasnąć p > rzez całą noc i napiszę o tym 5 stron w moim pamiętniku To klawo. A czy w swoim pamiętniku napiszesz też coś o potworskim? Bo jak tak to może psiknę się dezodorantem i fryz poprawię. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:22 Bo jak tak t > o może psiknę się dezodorantem i fryz poprawię. a pomalujesz usteczka? jak tak to napiszę! Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Czemu???? 26.05.12, 21:58 samuela_vimes napisała: > ym, sorry jeronimy ! Czemu wszyscy u licha przerabiają mnie na jakąś JERONIMĘ??? J E R I O M I N A Nazwisko zamordowanej bohaterki rosyjskiego kryminału Aleksandry Marininej "Ukradziony sen". Dziękuję za uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Czemu???? 26.05.12, 22:10 no masz i jeszcze ta na mnie krzyczy jeronima jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith_dclxvi Re: Czemu???? 01.06.12, 16:43 Jeśli naprawdę chcesz wiedzieć : w przeciwieństwie do dzieciaków, które czytają literka po literce i dopiero składają słowa, osoby płynnie czytające patrzą na całość strony i ich mózg sam sobie te słowa"składa". Zwraca uwagę na pierwszą i ostatnią literę, a resztę układa sobie jak mu pasuje, dostosowuje sobie do całego słownictwa z którym się wcześniej spotkał lub najczęściej spotyka. Bez problemu można czytać całe zdania, w których środkowe litery wyrazów są dowolnie poprzestawiane. Ostatnio w telewizji śniadankowej była pani o egzotycznym imieniu "VIGANNA"- w pierwszym momencie przeczytałam "VAGINNA" :D (Poproszę bez psychoanalizy i Freuda - byłam po egzaminie z ginekologii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:16 potworski napisał: > samuela_vimes napisała: > > > bardziej wyczerpująca jest poniżej, nie czepiaj się bezpodstawnie > > Otóż nie czepiam się bezpodstawnie. Za idiotyczne uważam wypowiedzi typu "dokła > dnie", "zgadzam się", "popieram" itp. Co to nowego wnosi do całej dyskusji? > Dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig heh 27.05.12, 09:07 A ja takich lubie tzn samców alfa (bez tej czesci toksycznej) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: heh 27.05.12, 09:21 bo samiec alpha i 'aspirujacy' samiec alpha to wielka roznica, a tekst powyzej byl raczej o niespelnionych wannabe czyli wiekszosci Odpowiedz Link Zgłoś
alikate Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 09:45 Skąpiec, narcyz, Piotruś Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
candy_cat Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:46 Glupi, prymitywny, prostak. Cwaniaczek, cham. Z przerostem ego. Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:47 konserwatywni, pruderyjni, homofobi, przesadnie religijni. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:57 Wiekszosc;-) Czyli: niedorosli, niedojrzali, emocjonalnie niedorozwinieci, o niskim poczuciu wartosci i nadwrazliwym Ego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malolka1 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:04 Sa jeszcze mezczyzni bluszcze -czaruja kobiete poto tylko zeby miec z tego korzysc ,a tych trudno wyczuc od razu Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:13 Kwestia doswiadczenia;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:25 jan hus na stosie i mój kierownik. Nie znoszę, wręcz gęsiej skórki dostaję na typów apodyktycznych królewiczów, którzy uważają że kobieta ma wokół nich skakać, usługiwać, myśleć jak oni i zachwycać się wszystkim co powiedzą. Miałam taki przykład w pracy, on na kierowniczym stanowisku ona szeregowa pracownia no i się spiknęli. Facet odnosił się do niej okropnie, krzyczał wrzeszczał był wręcz niesympatyczny, mimo to dziewczę w deszcz nie deszcz w zimę nie zimę latało mu do sklepu, kupowało śniadanka i czekoladki...codziennie. W dodatku jeśli ów władca coś mówił, jego dziewczyna miała identyczne zdanie 'mimo, że wcześniej sądziła na ten temat zupełnie co innego'. Nie wiem jak ona z kimś takim może być, ale przyznam że firma niezły ubaw miała i pewnie ma do tej pory, bo ponoć ona w dalszym ciągu ' na służbie u swego pana' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:48 maminsynki i typ szpanera - głównie emigranta. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:15 Cóż mężczyznę się poznaje po tym jak kończy,a nie zaczyna,ale z większością to my musimy kończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:29 kocurek33zoo3 napisała: > Cóż mężczyznę się poznaje po tym jak kończy,a nie zaczyna,ale z większością to > my musimy kończyć. prawda, ja nie trawie takich ofiar zyciowych, takich d... do kwadratu:))facet to ma byc facet a nie traba zyciowa , co taka za raczke trzeba prowadzic. „Tak mało na świecie dobroci, a tyle jest światu potrzeba...” Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:33 Tak trzymać aż zmiękną albo się rozpuszczą.Dlatego jestem samotna. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:37 kocurek33zoo3 napisała: > Tak trzymać aż zmiękną albo się rozpuszczą.Dlatego jestem samotna. a niech miekna albo nie, wkazdym razie, przejmowac sie nimi nie wolno,a te fochy meskie to tylko kupa smiechu:))) „Tak mało na świecie dobroci, a tyle jest światu potrzeba...” Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:51 Przecież mężczyźni to dzieci tylko z wiekiem zabawki zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:47 Ci, którym się nie podobam. Nie ma bardziej wkurzającej rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:56 Jeśli chodzi o mnie to ja was wszystkich lubię.Napiszę więcej nawet lepiej mi się dogaduje z chłopami niż kobietami.Cóż by był wart świat bez was Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 30.05.12, 21:34 leniwy_pierog napisała: > Ci, którym się nie podobam. Nie ma bardziej wkurzającej rzeczy:) Zależy - jak leży:))) Na mnie to działa jak zachęta do działania :)) Pod warunkiem, że Pan czymś już zdążył mnie zaintrygować ;) Choć powinnam pisać to jako czas przeszły, bom już mężata i dzieciata... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 22:11 Nieprzejednani technolodzy z wiecznymi "ale". Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 23:45 zbyt pewni siebie, pyszałkowaci, aroganccy, narcystyczni, przesadnie szarmanccy, chamscy, wulgarni, agresywni, mocno zakompleksieni, ciapowaci. Jednym słowem mówiąc żadna skrajność.. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napiszcie, 27.05.12, 04:39 co oferujecie w zamian :P w sumie nic nie trace, zadna mnie nie lubi. :( Odpowiedz Link Zgłoś
malolka1 Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 27.05.12, 08:47 taa ,czemu mam lubic faceta ktory zadaje dziwne pytania ,potoby utwierdzac sie w przekonaniu jakie te baby glupie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek33zoo3 Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 27.05.12, 09:04 Aż wstyd,ale to prawda.To większości kobiety,żeby nie być samą tracą rozum i dają sobą pomiatać.Litują się nad jakimś pokrzywdzonym,biednym,nieszczęśliwym,a oni grają na naszych uczuciach.Kobieta jak szewc musi potrafić z kozaka zrobić pantofel. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 27.05.12, 12:08 Ja oferuję całkiem sporo: jestem wierna i lojalna, stoję murem za swoim facetem i potrafię wspierać w trudnych sytuacjach, jestem pracowita i nikt przy mnie z głodu nie zginie, jestem tolerancyjna, nie ograniczam partnera, nie czepiam się o to, że ma swoje życie i zainteresowania, szanuję jego poglądy, nawet jak się z nimi nie zgadzam to nie narzucam mu moich jako jedynie słuszne, nie okłamuję partnera. Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
bibistuart1 Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 01.06.12, 07:48 A wystarczylo by gdybys byla ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Przede wszystkim namolni 27.05.12, 09:55 tzn. tacy, do których nie dociera, że się nie jest zainteresowaną i żadne aluzje, czy też wprost wypowiedziane "nie" nie przekonują ich, ze kobieta naprawde mówiąc "nie" mysli "nie", a nie kryguje się. Poza tym nie lubię: fanatyków czegokolwiek, małostkowych, zakompleksionych, gadających tylko o sobie (zwykle to ci zakompleksieni:)), źle wychowanych, tępaków (takze pozujących na intelektualistów:)), brudasów i wszystkonajlepiejwiedzacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 09:58 Brzydkie, niezaradne, agresywne marudy. Odpowiedz Link Zgłoś
chimera_mirabilis "dowcipnych" ... 27.05.12, 10:13 (jedynie we własnym mniemaniu) oraz takich, dla których musi być wyraz d*pa w tekscie, żeby zajarzył, ze to ma być śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 10:39 Booosz, skąd bierzecie tych wszystkich facetów. Ja takich nie spotykam. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 11:40 Udowadniający bez przerwy swoją męskość (w dziewięciu przypadkach na dziesięć jest to efekt gigantycznych kompleksów). No i mizogini rzecz jasna (tu z kolei w dziewięciu przypadkach na dziesięć jest to efekt strachu przed kobietami). Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 11:42 Nic mnie tak nie odpycha jak cwaniactwo. Nawet chama zdzierżę, najwyżej też się chamem przy nim zrobię, ale na cwaniaka to nie ma sposobu. .. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 12:03 Wszystkie wady jestem w stanie zaakceptować oprócz jednej: braku poczucia humoru. Nie wytrzymałabym z takim ani pół dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 03.06.12, 00:05 a cwaniak, to jaki to ? co taki dany cwaniak mówi albo robi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 11:56 Nie lubię "aktorów" w odniesieniu do każdej sfery życiowej;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika20 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 30.05.12, 20:48 taki co ciągle gada i nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś