Dodaj do ulubionych

Jacy mężczyźni Was denerwują

26.05.12, 17:47
No to poplotkujmy :))
Jakie męskie typy działają na Was jak płachta na byka ? Jakich omijacie szerokim łukiem? Nie pytam tylko o mankamenty fizyczne ale też charakter, podejście do życia.
Obserwuj wątek
    • varna771 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 17:55
      taki typ, który nieustannie narzeka ... jest dla mnie bardzo wku......
    • sabriel Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 18:09
      Nie lubię facetów o konserwatywnych poglądach, cwaniaków, flejtuchów nie przywiązujących wagi do swojego wyglądu, kobieciarzy co to żadnej spódniczce nie przepuszczą, imprezowiczów, mamisynków.
      • facettt no to niewiele ci zostaje n/t :) 26.05.12, 20:09
        ...
        • koham.mihnika.copyright jeden z predylekcja do seksu analnego ;) nt 27.05.12, 04:30

• light_in_august Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 18:15
      Fanatyk, babiarz, niezdecydowany maruda.
    • bonnie79 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 18:15
      hipochondryk
    • happy_time Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 18:23
      Wulgarni, agresywni, marudni.
      • malolka1 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:26
        TACY CO KOCHAJA ZA BARDZO - MUSISZ BYC WTEDY JEGO WLASNOSCIA
    • jeriomina Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:46
      Najbardziej odrzuca mnie typ bufona, samca alfa, przekonanego o swojej nieomylności. I atrakcyjności jednocześnie. Osądzającego, rzucającego toksyczne podsumowania. Odcinam takich od siebie, a nowych znajomości nie nawiązuję, wyczuwam obecnie takiego od razu.
      • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:26
        jeriomina napisała:

> Najbardziej odrzuca mnie typ bufona, samca alfa, przekonanego o swojej nieomyln
        > ości. I atrakcyjności jednocześnie. Osądzającego, rzucającego toksyczne podsumo
        > wania. Odcinam takich od siebie, a nowych znajomości nie nawiązuję, wyczuwam ob
        > ecnie takiego od razu

dokładnie!
        • potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:45
          samuela_vimes napisała:

> dokładnie!

Pierwszorzędna wypowiedź samuela. Wybitna wręcz.
          • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:48
            bardziej wyczerpująca jest poniżej, nie czepiaj się bezpodstawnie
            • potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:51
              samuela_vimes napisała:

> bardziej wyczerpująca jest poniżej, nie czepiaj się bezpodstawnie

Otóż nie czepiam się bezpodstawnie. Za idiotyczne uważam wypowiedzi typu "dokładnie", "zgadzam się", "popieram" itp. Co to nowego wnosi do całej dyskusji?
              • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:56
                otóż to, że podobnie do Chersony napisałam poniżej i potem przeglądając inne wpisy zauważyłam jej wpis. W efekcie egzaltacji, że ktoś myśli jak ja napisałam owo jedno zdanie by dać upust swej radości.
                • potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:01
                  Gdzie ty tu widzisz wpis chersony?
                  • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:03
                    ym, sorry jeronimy !
                    • potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:07
                      Zatem reasumując radość daje ci publiczna deklaracja, że masz takie samo zdanie jak inna-nieznana ci osoba?
                      • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:10
                        tak właśnie, cieszy mnie to do tego stopnia, że dzisiaj nie będę mogła zasnąć przez całą noc i napiszę o tym 5 stron w moim pamiętniku
                        • potworski Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:15
                          samuela_vimes napisała:

> tak właśnie, cieszy mnie to do tego stopnia, że dzisiaj nie będę mogła zasnąć p
                          > rzez całą noc i napiszę o tym 5 stron w moim pamiętniku

To klawo. A czy w swoim pamiętniku napiszesz też coś o potworskim? Bo jak tak to może psiknę się dezodorantem i fryz poprawię.
                          • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:22
                            Bo jak tak t
                            > o może psiknę się dezodorantem i fryz poprawię.

a pomalujesz usteczka? jak tak to napiszę!
                    • jeriomina Czemu???? 26.05.12, 21:58
                      samuela_vimes napisała:

> ym, sorry jeronimy !

Czemu wszyscy u licha przerabiają mnie na jakąś JERONIMĘ???

J E R I O M I N A

Nazwisko zamordowanej bohaterki rosyjskiego kryminału Aleksandry Marininej "Ukradziony sen".
                      Dziękuję za uwagę :)
                      • samuela_vimes Re: Czemu???? 26.05.12, 22:10
                        no masz i jeszcze ta na mnie krzyczy jeronima jedna.
                      • lilith_dclxvi Re: Czemu???? 01.06.12, 16:43
                        Jeśli naprawdę chcesz wiedzieć :
                        w przeciwieństwie do dzieciaków, które czytają literka po literce i dopiero składają słowa, osoby płynnie czytające patrzą na całość strony i ich mózg sam sobie te słowa"składa". Zwraca uwagę na pierwszą i ostatnią literę, a resztę układa sobie jak mu pasuje, dostosowuje sobie do całego słownictwa z którym się wcześniej spotkał lub najczęściej spotyka. Bez problemu można czytać całe zdania, w których środkowe litery wyrazów są dowolnie poprzestawiane.
                        Ostatnio w telewizji śniadankowej była pani o egzotycznym imieniu "VIGANNA"- w pierwszym momencie przeczytałam "VAGINNA" :D (Poproszę bez psychoanalizy i Freuda - byłam po egzaminie z ginekologii ;)
              • kombinerki.pinocheta Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:16
                potworski napisał:

> samuela_vimes napisała:
                >
                > > bardziej wyczerpująca jest poniżej, nie czepiaj się bezpodstawnie

>
                > Otóż nie czepiam się bezpodstawnie. Za idiotyczne uważam wypowiedzi typu "dokła
                > dnie", "zgadzam się", "popieram" itp. Co to nowego wnosi do całej dyskusji?
                >

Dokladnie.
                • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:22
                  i co odgapiasz?
      • headvig heh 27.05.12, 09:07
        A ja takich lubie tzn samców alfa (bez tej czesci toksycznej) :-)
        • princess_yo_yo Re: heh 27.05.12, 09:21
          bo samiec alpha i 'aspirujacy' samiec alpha to wielka roznica, a tekst powyzej byl raczej o niespelnionych wannabe czyli wiekszosci
      • alikate Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 09:45
        Skąpiec, narcyz, Piotruś Pan.
    • candy_cat Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:46
      Glupi, prymitywny, prostak.
      Cwaniaczek, cham.
      Z przerostem ego.
    • irmina_anastazja Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:47
      konserwatywni, pruderyjni, homofobi, przesadnie religijni.
    • moonogamistka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 19:57
      Wiekszosc;-)
      Czyli: niedorosli, niedojrzali, emocjonalnie niedorozwinieci, o niskim poczuciu wartosci i nadwrazliwym Ego;-)
      • malolka1 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:04
        Sa jeszcze mezczyzni bluszcze -czaruja kobiete poto tylko zeby miec z tego korzysc ,a tych trudno wyczuc od razu
        • moonogamistka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:13
          Kwestia doswiadczenia;-))
    • aroden prawie wszyscy 26.05.12, 20:13
      poza eunuchami - a w czym problem ?
    • samuela_vimes Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:25
      jan hus na stosie i mój kierownik. Nie znoszę, wręcz gęsiej skórki dostaję na typów apodyktycznych królewiczów, którzy uważają że kobieta ma wokół nich skakać, usługiwać, myśleć jak oni i zachwycać się wszystkim co powiedzą.
      Miałam taki przykład w pracy, on na kierowniczym stanowisku ona szeregowa pracownia no i się spiknęli. Facet odnosił się do niej okropnie, krzyczał wrzeszczał był wręcz niesympatyczny, mimo to dziewczę w deszcz nie deszcz w zimę nie zimę latało mu do sklepu, kupowało śniadanka i czekoladki...codziennie. W dodatku jeśli ów władca coś mówił, jego dziewczyna miała identyczne zdanie 'mimo, że wcześniej sądziła na ten temat zupełnie co innego'. Nie wiem jak ona z kimś takim może być, ale przyznam że firma niezły ubaw miała i pewnie ma do tej pory, bo ponoć ona w dalszym ciągu ' na służbie u swego pana' ;-)
    • chcesztomasz Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 20:48
      maminsynki i typ szpanera - głównie emigranta.
      • kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:15
        Cóż mężczyznę się poznaje po tym jak kończy,a nie zaczyna,ale z większością to my musimy kończyć.
        • ferro2 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:29
          kocurek33zoo3 napisała:

> Cóż mężczyznę się poznaje po tym jak kończy,a nie zaczyna,ale z większością to
          > my musimy kończyć.

prawda, ja nie trawie takich ofiar zyciowych, takich d... do kwadratu:))facet to ma byc facet a nie traba zyciowa , co taka za raczke trzeba prowadzic.

„Tak mało na świecie dobroci, a tyle jest światu potrzeba...”
          • kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:33
            Tak trzymać aż zmiękną albo się rozpuszczą.Dlatego jestem samotna.
            • ferro2 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:37
              kocurek33zoo3 napisała:

> Tak trzymać aż zmiękną albo się rozpuszczą.Dlatego jestem samotna.

a niech miekna albo nie, wkazdym razie, przejmowac sie nimi nie wolno,a te fochy meskie to tylko kupa smiechu:)))

„Tak mało na świecie dobroci, a tyle jest światu potrzeba...”
              • kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:51
                Przecież mężczyźni to dzieci tylko z wiekiem zabawki zmieniają.
                • koham.mihnika.copyright lepiej aktywuj swoj profil :-{) 27.05.12, 04:36

• leniwy_pierog Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:47
      Ci, którym się nie podobam. Nie ma bardziej wkurzającej rzeczy:)
      • kocurek33zoo3 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 21:56
        Jeśli chodzi o mnie to ja was wszystkich lubię.Napiszę więcej nawet lepiej mi się dogaduje z chłopami niż kobietami.Cóż by był wart świat bez was
      • nglka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 30.05.12, 21:34
        leniwy_pierog napisała:

> Ci, którym się nie podobam. Nie ma bardziej wkurzającej rzeczy:)

Zależy - jak leży:))) Na mnie to działa jak zachęta do działania :)) Pod warunkiem, że Pan czymś już zdążył mnie zaintrygować ;)

Choć powinnam pisać to jako czas przeszły, bom już mężata i dzieciata...
    • bijatyka Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 22:11
      Nieprzejednani technolodzy z wiecznymi "ale".
    • anna_sla Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 26.05.12, 23:45
      zbyt pewni siebie, pyszałkowaci, aroganccy, narcystyczni, przesadnie szarmanccy, chamscy, wulgarni, agresywni, mocno zakompleksieni, ciapowaci. Jednym słowem mówiąc żadna skrajność..
    • koham.mihnika.copyright a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napiszcie, 27.05.12, 04:39
      co oferujecie w zamian :P

w sumie nic nie trace, zadna mnie nie lubi. :(
      • malolka1 Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 27.05.12, 08:47
        taa ,czemu mam lubic faceta ktory zadaje dziwne pytania ,potoby utwierdzac sie w przekonaniu jakie te baby glupie :P
        • kocurek33zoo3 Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 27.05.12, 09:04
          Aż wstyd,ale to prawda.To większości kobiety,żeby nie być samą tracą rozum i dają sobą pomiatać.Litują się nad jakimś pokrzywdzonym,biednym,nieszczęśliwym,a oni grają na naszych uczuciach.Kobieta jak szewc musi potrafić z kozaka zrobić pantofel.
      • leniwy_pierog Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 27.05.12, 12:08
        Ja oferuję całkiem sporo: jestem wierna i lojalna, stoję murem za swoim facetem i potrafię wspierać w trudnych sytuacjach, jestem pracowita i nikt przy mnie z głodu nie zginie, jestem tolerancyjna, nie ograniczam partnera, nie czepiam się o to, że ma swoje życie i zainteresowania, szanuję jego poglądy, nawet jak się z nimi nie zgadzam to nie narzucam mu moich jako jedynie słuszne, nie okłamuję partnera. Mało?
        • bibistuart1 Re: a teraz wroccie do swoich wypowiedzi i napisz 01.06.12, 07:48
          A wystarczylo by gdybys byla ladna.
    • kora3 Przede wszystkim namolni 27.05.12, 09:55
      tzn. tacy, do których nie dociera, że się nie jest zainteresowaną i żadne aluzje, czy też wprost wypowiedziane "nie" nie przekonują ich, ze kobieta naprawde mówiąc "nie" mysli "nie", a nie kryguje się.
      Poza tym nie lubię: fanatyków czegokolwiek, małostkowych, zakompleksionych, gadających tylko o sobie (zwykle to ci zakompleksieni:)), źle wychowanych, tępaków (takze pozujących na intelektualistów:)), brudasów i wszystkonajlepiejwiedzacych :)
    • georgia241 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 09:58
      Brzydkie, niezaradne, agresywne marudy.
    • chimera_mirabilis "dowcipnych" ... 27.05.12, 10:13
      (jedynie we własnym mniemaniu) oraz takich, dla których musi być wyraz d*pa w tekscie, żeby zajarzył, ze to ma być śmieszne...
    • wyzuta Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 10:39
      Booosz, skąd bierzecie tych wszystkich facetów. Ja takich nie spotykam.
    • qw994 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 11:40
      Udowadniający bez przerwy swoją męskość (w dziewięciu przypadkach na dziesięć jest to efekt gigantycznych kompleksów).
      No i mizogini rzecz jasna (tu z kolei w dziewięciu przypadkach na dziesięć jest to efekt strachu przed kobietami).
    • headvig Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 11:42
      Nic mnie tak nie odpycha jak cwaniactwo. Nawet chama zdzierżę, najwyżej też się chamem przy nim zrobię, ale na cwaniaka to nie ma sposobu. ..
      • dzidzia_bojowa Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 12:03
        Wszystkie wady jestem w stanie zaakceptować oprócz jednej: braku poczucia humoru. Nie wytrzymałabym z takim ani pół dnia.
      • paco_lopez Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 03.06.12, 00:05
        a cwaniak, to jaki to ? co taki dany cwaniak mówi albo robi ?
    • kseniainc Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 27.05.12, 11:56
      Nie lubię "aktorów" w odniesieniu do każdej sfery życiowej;-0
    • ludwika20 Re: Jacy mężczyźni Was denerwują 30.05.12, 20:48
      taki co ciągle gada i nic nie robi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka