Dodaj do ulubionych

doradzcie..!

28.07.12, 16:48
bo chyba nikt lepiej nie moze..P
mam znajomego. far far away. ma mily kawalek ziemi nad atlantykiem z rownie milym domem.
jest burakiem.
oczywiscie sama moge zaczac cale przedsiewziecie, ale chce mi sie rzygac, jakbym miala to wymyslac. i jeszcze miec swiadomosc, ze sama jestem autorka.
chce tam odpoczac.
ostatnio mielismy kontakt kilka lat temu /znamy ise znacznuie dluzej/, kiedy burak najpierw rozplywal sie zebym przyjechala anytime, a potem jak ja juz ten anytime wybralam, to uslyszalam, ze ale wtedy i wtedy to nie, bo konferencja i inne takie tam.
byly chyba jeszcze 2 takie burackopanskie kwiatki, wiec w koncu kiedy jemu sie zacknilo zeby dzwonic, to dzwonil w parapet.
teraz potrzebne jest me miejsce na koncu swiata do zebrania sil po maratonie wyczerpujacych zdarzern.
podpowiedzcie. jak to zalatwic z burakiem.
wszystkie ochy i achy moralizujace, ajpierw zastosujcie same u siebie. ,)))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • maly.jasio NIE... 28.07.12, 17:12
      gdybys napisala: "ten Pan nie jest obiektem moich marzen" - tobysmy moze pokrecili glowka.

poniewaz moralne qu*estwo" nas nie zaima - to nie pokrecimy.

• tamano Re: NIE... 28.07.12, 17:19
        ta. do swietojebliwych nawet cepem pisane, jak ostatnie zdanie w moim poscie, nie dotrze.
        taka choroba zaawansowana.
        czemu nie pojdziesz sie leczyc ze swojego?
        • maly.jasio Re: NIE... 28.07.12, 17:27
          Gdyz to nie ja mam problemy i parcie na Wielka Wode, dziewcze :)

Wpadnij z tym na FPsy - tam jest pare niezlych specjalistek od technik manipulacji.
          Moze doradza ?
        • maitresse.d.un.francais Re: NIE... 30.07.12, 15:50
          ta. do swieto (...)

widzę tu więcej buraków
    • Gość: t Re: doradzcie..! IP: *.play-internet.pl 29.07.12, 11:42
      co to za chamskie usuwanie postow autorki watku?
    • maitresse.d.un.francais Re: doradzcie..! 30.07.12, 15:49
      wszystkie ochy i achy moralizujace [przecinek zbyteczny] ajpierw zastosujcie same u siebie.

ależ dlaczegóż? my nie jesteśmy w takiej sytuacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka