stat7 10.03.13, 18:15 To tak a propos dnia mezczyzn/chlopaka. Po co wam facet do szczescia? po to, żeby miec z kim uprawiac seks albo miec dzieci? Zeby zabijac samotnośc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 18:17 żeby mieć punkt odniesienia jakie kobiety są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 18:24 Zazwyczaj kobiecie nie jest potrzebny jakikolwiek mężczyzna, ale taki z którym łączy ją unikalna więź. Po to, żeby pławić się w tej miłości na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 18:25 Seks i dzieci to już tylko efekt uboczny miłosnej więzi dwojga ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy [...] 10.03.13, 18:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: jakiesz to powtarzalne... 10.03.13, 18:52 CHŁOP nie opanował dopełniacza? Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: jakiesz to powtarzalne... 10.03.13, 19:57 Nie zaznałeś w życiu prawdziwej miłości i próbujesz się wypowiadać w imieniu wszystkich facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: jakiesz to powtarzalne... 10.03.13, 21:30 allatatevi1 napisała: > Nie zaznałeś w życiu prawdziwej miłości i próbujesz się wypowiadać w imieniu ws > zystkich facetów. alesz zaznalem, a i tak uwazam, ze to nie wystarczy mezczyznie do szczescia. - bo nie jest kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mam.kaszel Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 12.03.13, 19:20 Pięknie to ujęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 18:25 Jakikolwiek to chyba do wnoszenia przysłowiowej szafy na piąte piętro. A pewien konkretny do seksu, wzajemnego rozwoju, do poczucia bliskości, i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
konikmorski1976 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 14.03.13, 07:44 A ja tak obserwuje moje koleżanki (jesteśmy tuż przed czterdziestką), to facet jest im potrzebny wyłącznie do zarabiania kasy. Zrobił im już dziecko (albo dwoje), spełnił swoją rolę, teraz ma zarabiać i siedzieć cicho. daja mu raz w miesiącu z zamkniętymi oczami, nie robią kompletnie nic dla niego , bo i tak dzieciak jest najważniejszy. także mężczyzna = bankomat i tyle. Współczuję facetom, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 18:38 Zeby bylo o czym/kim z kolezankami rozmawiac. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 18:42 a po wam potrzebna do szczęścia kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek A kto by mieszkanie sprzatal.. ? :P 11.03.13, 20:49 > a po wam potrzebna do szczęścia kobieta? A kto by mieszkanie sprzatal.. ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mam.kaszel Re: A kto by mieszkanie sprzatal.. ? :P 12.03.13, 19:21 Uszczęśliwia Cię wysprzątane mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: A kto by mieszkanie sprzatal.. ? :P 13.03.13, 03:33 > Uszczęśliwia Cię wysprzątane mieszkanie? Dla mnie to mogloby byc nie ruszane palcem przez rok i nie zauwazyl bym roznicy.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 19:48 wiesz, całkiem dobre pytanie i piszę całkiem szczerze niestety a feministka ze mnie żadna bo jak tak sobie przeanalizuję -większość spraw muszę i tak załatwić sama -kiedy potrzebuję się wygadać to on nie słucha bo zmęczony jest -seksu tez ostatnio unika bo przęmęczenie i takie tam pierdoły -najlepiej abym ja o wszystkim zdecydowała i podjęla ostateczną decyzję kompletnie nie mam pojecia po co mi d o "szcześcia " facet ? wniosek z powyższego ,ze chyba jestem samowystarczalna... straszne to :( Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 19:57 żeby sąsiadki i wszystkie koleżanki bliższe i dalsze zsiniały z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 20:25 Do szczęścia nie, bo nie uzależniam szczęścia od "posiadania" faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 21:27 Do szczęścia jest potrzebny ktos bliski, zaufany, na kogo można liczyć, jest oparciem, zna i toleruje nasze słabostki. Tak, wiem, stek banałów, ale uważam, że własnie zaspokojenia takich banalnych potrzeb potrzebuje jeśli nie każdy to 99% ludzi. Jedni znajdują te wartości w rodzicach, przyjaciółce, siostrze, a inni w partnerze/partnerce. Wartościowy mężczyzna u boku ma taką zaletę, że można w tej jednej osobie znaleźć wiele bardzo zróżnicowanych ról - jednocześnie przyjaciela, męża, kochanka, ojca dla dzieci, wsparcie finansowe i organizacyjne, towarzysza rozrywek, konsultanta ważnych życiowych decyzji, motywatora do starań, powiernika, partnera do tańca i do brydża. Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 21:36 do rozmowy - najgłupszy jest jest i tak mądrzejszy niż głupa kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 21:42 Po to by kochać i być kochanym :p Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 22:41 jak to etam ? przecież o to w życiu chodzi aby kochać...... przecież nie o dźwiganie szafy czy takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 11.03.13, 20:20 mila2712 napisała: > jak to etam ? > przecież o to w życiu chodzi aby kochać...... > > przecież nie o dźwiganie szafy czy takie tam kurcze, bo mi najbardziej brakuje faceta jak samochód się psuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 11.03.13, 21:10 nobezkitu napisał: > chyba mechanika no mówię przecież Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 22:34 nie ma to, jak męska ręka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 10.03.13, 22:42 grassant napisał: > nie ma to, jak męska ręka:)) w jakim znaczeniu ? bo brzmi jakbyś o dyscyplinie w wojsku pisał Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na abo.. 11.03.13, 19:27 > nie ma to, jak męska ręka:)) lewarek! a nie...my o facecie??myślałam,że o nieodzownym sprzęcie małego majsterkowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
sid.l Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 11.03.13, 19:19 Większości po to, żeby mieć męża, dzieci i żeby sąsiedzi nie gadali, a rodzice mieli wnuki.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta [...] 14.03.13, 14:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.l Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 15.03.13, 22:57 Żal mi ciebie, naprawdę. Ty już z tego nie wyjdziesz, nie masz szans. Nawet terapia nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 11.03.13, 20:24 Do rozmowy, seksu, żeby się wtulić. Kolejność zależna od nastroju i potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 11.03.13, 20:27 Mój najnowszy eks by powiedział, że to chęć instrumentalnego wykorzystania :) Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 11.03.13, 20:45 Tylko wtedy, gdy potrzeby dwojga ludzi w danej chwili się rozmijają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 11.03.13, 21:20 tak na marginesie Inke oglądam 17 letnią dziewczynę tłukło kilku chłopów co jeszcze robili pewnie przez delikatność nie pokazali kilku innych dorosłych mężczyzn łgało jak znut by ją obciążyć fałszywymi zeznaniami tak się zapytuję prowokacyjnie po co te chłopy Odpowiedz Link Zgłoś
foamcleane Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 13.03.13, 09:04 Mam faceta, bo z babą nie będę się bzykać ani z obcymi a tak poza wszystkim, to go kocham. Jesteśmy swoimi przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 13.03.13, 12:49 No jak to po co ... jako bankomat i dawca nasienia Odpowiedz Link Zgłoś
amel.ka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 14.03.13, 01:19 mój gotuje obiadki, więc oprócz standardowych - miłości, seksu, towarzystwa - po prostu się przydaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Jest pożyteczny 14.03.13, 05:13 Chroni rodzinę fizycznie---kobieta bez mężczyzny narażona jest na różne ataki, Połowę prac domowych robi w domu mężczyzna Przynosi swoje zarobki do domowego budżetu Mężczyzna jest bardzo potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: Jest pożyteczny 14.03.13, 10:07 voxave napisała: > > Chroni rodzinę fizycznie---kobieta bez mężczyzny narażona jest na różne ataki, Pod warunkiem, że sam kobiety nie tłucze. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 14.03.13, 13:59 amel.ka napisała: > mój gotuje obiadki, więc oprócz standardowych - miłości, seksu, towarzystwa - p > o prostu się przydaje:) Bez seksu można życ, ale bez obiadku nie, zdecydowanie nie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaszminka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 14.03.13, 06:22 do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 14.03.13, 13:00 po to żeby nosił ciężkie siaty obierał ziemniaki szorował toaletę prał brudne gacie trzepał dywany robił remont naprawiał co sie popsuje ............... acha i najwazniejsze, żeby nas zdradzał więcej rzeczy nie pamiętam, prosze o wyrozumiałośc i rozgrzeszenie . Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 14.03.13, 14:16 właściwie to nie wiem, właściwie to sprawiają same problemy, wpieprzają się ludziom w życie. człowiek ma już jakoś poukładane, to nie kuźwa musi coś wykombinować i po jaką cholerę się pytam. jestem tak zła, że właściwie rzucam mięsem nie cierpię, jak się mi wpieprza w życie Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 16.03.13, 22:04 Do szczęścia? Po nic. Nie można być szczęśliwą z mężczyzną jeśli wcześniej nie jest się szczęśliwą z samą sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 16.03.13, 22:08 mnie? - do szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
anka125 Re: po co wam mezczyzna do szczescia. 16.03.13, 23:05 Nie jest mi potrzebny. Dodaję,że lesby nie jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś