Gość: Basia IP: 192.168.1.* 30.03.02, 18:18 Onanizuję się często mam 27 lat i męża. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzieba Re: Masturbacja kto to robi IP: 80.48.53.* 30.03.02, 19:05 tak trzymaj!powinno mu się to spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Masturbacja kto to robi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 21:15 A co do tego mają inni? Być może uważasz, że onanizm to jakieś wykrocznie - wspominasz o mężu...To najzupełniej normalna czynność, ba, świadczy o zdrowiu seksualnym. Czy masz z tego powodu poczucie winy? Jeśli tak, to zupełnie niepotrzebnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Masturbacja kto to robi IP: 192.168.1.* 31.03.02, 01:06 Gość portalu: Słońce napisał(a): > A co do tego mają inni? Być może uważasz, że onanizm to jakieś wykrocznie - > wspominasz o mężu...To najzupełniej normalna czynność, ba, świadczy o zdrowiu > seksualnym. Czy masz z tego powodu poczucie winy? Jeśli tak, to zupełnie > niepotrzebnie. > pzdr Chcę tylko wiedzieć czy inne to robią i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Masturbacja kto to robi IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 18:08 A po co Ci to wiedziec? Onanizm to bardzo intymna rzecz i nie kazdy ma ochote podzielic sie na forum. Ja to roba inne kobiety? Normalnie, tak zeby miec orgazm. (A moze ty tak naprawde jestes facetem z wyobraznia.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Czym Ty sie przejmujesz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 19:09 Najlepiej rób to razem z mężem.Wiesz jakie to podniecające.Dokładnych scenariuszy ci oszczędzę.Daj się ponieść wyobraźni.........:) Odpowiedz Link Zgłoś
mloteq Re: Masturbacja kto to robi 01.04.02, 00:14 Gość portalu: Basia napisał(a): > Onanizuję się często mam 27 lat i męża. > Co wy na to? ah ty piekielna dziwko zczeznij w czelusciach piekla pomiocie szikiej swini a serio cosik mi to zbytnio na prowokacje wyglada :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Masturbacja kto to robi IP: 217.153.22.* 12.04.02, 17:56 mloteq napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > Onanizuję się często mam 27 lat i męża. > > Co wy na to? > > ah ty piekielna dziwko zczeznij w czelusciach piekla pomiocie szikiej swini > > a serio cosik mi to zbytnio na prowokacje wyglada :P właśnie.. Na zasadzie: jaki tu chwytliwy temat wymyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Masturbacja kto to robi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 02:44 Gość portalu: Basia napisał(a): > Onanizuję się często mam 27 lat i męża. > Co wy na to? basiu nie martw sie - onanizm nie jest grzechem jesli wiesz jak to robic - w biblii wyraznie pisze, ze grzeszne jest "niszczenie nasienia poprzez wylewanie go na ziemie" - tak wiec jesli nie bedziesz wylewac nasienia na ziemie - to nie bedzie to niemile panu :) ja onanizuje sie regularnie i jest cool:) zeby nie grzeszyc staram sie nie uronic ani kropelki mojego nasienia na glebe - co prawda nie uwazam zeby mi to moglo zaszkodzic czy pomoc - jako ateista i tak po smierci powedruje za druty na wieczne tortury (zapewne bede tam nosil czerwony trojkat - taka naszywke mieli chyba wiezniowie polityczni w kacetach?) - ale poniewaz zyje w katolickim kraju wiec nie chce nikogo bulwersowac jawna obraza boskich przykazan - no wiesz.. nie chce gorszyc maluczkich.. a meza nie mam, zony zreszta tez.. robol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrupacz Re: Masturbacja kto to robi IP: 192.168.1.* 06.04.02, 01:12 jesteś normalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debiut Re: Masturbacja kto to robi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 01:39 Wynikalo by z tego, ze ja jestem nienormalna... Ja sie nigdy nie onanizuje. Nie czuje takiej potrzeby. Mam sporadyczne kontakty seksualne z przerwami nawet polrocznymi. Czy to normalne, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Masturbacja kto to robi IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 01:59 Droga debiut. Wszystko jest normalne tak dlugo jak wynika z naszej wolnej a nieprzymuszonej woli. Czy warto onanizowac sie, gdy sie nie ma na to ochoty, tylko po to by wyrobic jakas wyimagiwana "norme". Pozdrawiam normalnie wszystkich onanistow i nie-onanistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc Re: Masturbacja kto to robi IP: *.sympatico.ca 06.04.02, 02:02 WSZYSCY! HURAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Masturbacja kto to robi 16.04.02, 14:31 Pewnie normalne. Ale Twojemu chlopakowi wspolczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latal Re: Masturbacja kto to robi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 04:17 Chciałbym sobie popatrzyć. Proszę o adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Masturbacja kto to robi IP: *.icpnet.pl 06.04.02, 21:02 Need a hand? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Masturbacja kto to robi IP: *.ewave.at 08.04.02, 20:32 Wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Masturbacja kto to robi 08.04.02, 20:55 ja tam wolę jak mnie masturbuje mój facet:))))coś pięknego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter42 Re: Masturbacja kto to robi IP: *.pl / 10.0.1.* 13.04.02, 00:07 |Chętnie bym popatrzył! Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: Nie widzę tu Mario... 16.04.02, 14:35 ... czyżby przeoczył tak istotny dla niego temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka2 Re: Nie widzę tu Mario... IP: *.ath.spark.net.gr 17.04.02, 11:19 viper40 napisał(a): > ... czyżby przeoczył tak istotny dla niego temat? Wlasnie trzeba dac ten watek na gore, bo tak to ginie, a mario MUSI zabrac glos Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: Morelko 17.04.02, 11:35 Gość portalu: mirelka2 napisał(a): > viper40 napisał(a): > > > ... czyżby przeoczył tak istotny dla niego temat? > > Wlasnie trzeba dac ten watek na gore, bo tak to ginie, a mario MUSI zabrac glo > s Czyżbyś wiedziała coś o Mario czego ja jeszcze nie nie wiem? Co to znaczy MUSI, czy możesz sprecyzować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka2 viperku IP: *.ath.spark.net.gr 17.04.02, 11:43 viper40 napisał(a): > Gość portalu: mirelka2 napisał(a): > > > viper40 napisał(a): > > > > > ... czyżby przeoczył tak istotny dla niego temat? > > > > Wlasnie trzeba dac ten watek na gore, bo tak to ginie, a mario MUSI zabra > c glo > > s > > > Czyżbyś wiedziała coś o Mario czego ja jeszcze nie nie wiem? Co to znaczy MUSI, > > czy możesz sprecyzować? MUSI znaczy TAKI watek nie powinien zemrzec zanim Mario sie nie wymadrzy:))) caluje - Twoja morelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleble Re: Masturbacja kto to robi IP: *.bresa.com.pl 17.04.02, 14:04 Onanizowałam się w wieku nastu lat, a teraz mam dzieścia i męża. Nie uważam tej formy "samopieszczot" za grzech, czy coś nagannego, ale mam wrażenie, że brak orgazmu podczas normalnego stosunku "zawdzięczam" między innymi moim doświadczeniom jako nastolatka. Naprawdę prawdziwego i głębokiego orgazmu doznaję tylko podczas miłości francuskiej z moim mężem. Już się nie onanizuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lat24 ciężarna IP: *.private.ramtel.pl 19.04.02, 15:56 Kochamy się teraz raz na tydzień, raz miałam jakieś bóle i plamienie po stosunku - teraz trochę się boję i często wolę sama się zadowolić, bo jest mniejsze ryzyko /a potrzeby mam chyba trochę większe niż raz na tydzień :-)/Natomiast mój facet - raczej nie inicjuje seksu za często, bo ... boi się o dzidziusia, w ciąży masturbacja to naprawdę dobra sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2000 Re: Masturbacja kto to robi 19.04.02, 17:02 robię to ja w realu jestem facetem a z tego loginu korzystam b. rzadko lubiesie onanizowac mimo ze mam partnerkę stała od jakiś 2 miesięcy wcześniej nie potrzebowałem tego gdyż byłem z jedną kobietą dosyć długo i dla nas nie było tematu tabu robiliśmy sobie dobrze nawzajem bez konieczności inicjacji on potrafiła onanizowac się na moich oczach gdy ją o to poprosiłem i mówię wam wrażenie to robi na mnie po dziś dzień. cześto i ja onanizowałem się przy niej oa ona siedząc naprzeciwko mnie opawiadała mi takie swiństwa ze hej. nieraz onanizowaliśmy sie nawzajem oglądając jakiś erotyk najfajniej było przy scenach seksu grupowego jak byliśmy juz tak rozpaleni ze w słowach powstrzymać się nie potrafiliśmy.mieliśmy też wibrator i to było niezapomniane uczuciejak ona miała go w cipce a ja wszedłem w nią analnie. po prostu bomba. poznałem wtedy granice perwersji. takie orgazmy będę pamiętał ale sądzę że z obecną moją partnerką będzie oo niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś