Gość: Majka 888 Re: odeszla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:01 Wiesz co ci powiem.Odeszłam pare dni temu od narzeczonego!!! Bardzo mi go przypominasz.Kochałam go, może nadal kocham ale...jego milośc byla zbyt silna, wręcz zaborcza! Teraz ciągle dzwoni, prosi, Mowi że bedzie czekał na mnie całe życie!!!I dzięki temu ja bede żyła z ciągłymi wyrzutami sumienia że być może zmarnowałam mu życie!!!Bo jestem pewna że bedzie czekał długoooooooooooooo ale wiem że nadaremno!Może ona wcale nie chce abyś czekał,,,, tak jak ja !!! Jeśli ją kochasz pozwól jej odejsć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: odeszla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:51 Będę z tobą szczery bo wkurwiasz do cholery i powiem tobie Majka że w spodniach nosisz jajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do zgrzytu Re: odeszla IP: *.eranet.pl 16.10.04, 05:07 Ciekawy poemat .. krotki, acz tresciwy .. Jednak analiza jest bardzo trudna nie znajac intencji autora .. Pozdrawiam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do majki Re: odeszla IP: *.eranet.pl 16.10.04, 05:03 Ja jej nie zatrzymalem, nie nie jestem w stanie tego zrobic, ani nic na to poradzic .. nie potrafie jej tez zawrocic .. Wroci, jezeli tylko Ona bedzie tego chciala, to zalezy tylko od Niej .. Jakby to zalezalo ode mnie, to bym Ja zatrzymal, wierz mi .. Ale nie mozna zatrzymac drugiego czlowieka, jesli tego nie chce .. Moze Ona nie chce, zebym czekal, ale to jest silniejsze ode mnie i bede na Nia czekal .. Kocham Ja, ale nie moge pozwolic czy nie pozwolic Jej odejsc, uwierz mi, chcialbym miec taka Moc .. ale nie mam .. Mam nadzieje, ze to rozumiesz .. Niech Moc bedzie z Toba .. Pozdrawiam Cie bardzo cieplo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do Niej Re: odeszla IP: *.eranet.pl 16.10.04, 07:06 Ciekawe, czy tu chociaz raz zagladalas, zeby poczytac te watek .. Ten watek stworzylem specjalnie dla Ciebie .. Ostatnio Tobie o tym powiedzialem i liczylem na to, ze sie pojawisz i cos mi napiszesz, nawet cos przykrego, tak jak Ty potrafisz, mocno i bolesnie ukluc, tego tez mi brakuje, calej Ciebie, dobrej i zlej .. Szkoda, ze tu nie przychodzisz .. Pozdrawiam goraco, ale smutno .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona przychodze i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 07:55 czytam, ale co mam napisac? Podziwiam Twoj kunszt literacki! pozdrawiam serdecznie p.s.Zycze Ci miłego dnia pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do Niej Re: przychodze i ... IP: *.eranet.pl 17.10.04, 01:26 Fajnie, ze jestes, to mi wystarczy, wystarczy, ze jestes, piekna jak zawsze, nie musisz nic pisac ... Lubie Cie .. Pa .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: odeszla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:16 Mnie zupełnie nie przeszkadza, że mieszkasz na Forum. Wyglada na to że taką masz potrzebę. Nie każdy lubi życie w realu. A skoro Twoja partnerka też woli przytulić sie do monitora, zamiast do Ciebie, to tylko i wyłacznie wasza sprawa. Na waszy miejscu spróbowała bym zamieszkać razem, aby ostatecznie przekonć się czy rzeczywiście jesteście połówkami tego samego jabłka. Czy to jeszcze prawdziwa, gorąca miłosć czy tylko tesknota za nią i żal że sie wypalila. A moze tego sie własnie oboje obawiacie? Życzę pomyslności we wspólnym dalszym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Martynki Re: odeszla IP: *.eranet.pl 17.10.04, 01:36 Dziekuje Martynko .. Teraz juz sie zgubilem, kto jest kto, ale trudno, to nie jest najwazniejsze, Jezeli tu jestes, to tylko to sie liczy .. Pozdrawiam Cie bardzo cieplo, kochanie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: odeszla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:32 Przykro mi o tym mówić, zgubiłeś sie.. Ale, nawet Twoja pomyłka może być balsamem dla ucha. Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Martynki Re: odeszla IP: *.eranet.pl 18.10.04, 08:49 OK, to bardzo mile otym balsamie dla ucha ... A juz myslalem, ze sie odnalazlas i przyszlas to do mnie .. Szkoda .. Pozdrawiam cieplutko .. Pa .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiorek Re: odeszla IP: *.68.72.150.debica72.tnp.pl 16.10.04, 11:04 Jutro będzie miesiąc, prawda? Przynajmniej odkąd to napisałeś. I wciąż kochasz tak bardzo? I czekasz? Tym dajesz mi nadzieję, że warto czekać. Bym nie tylko szukał wspacia, lecz wspierał, Bym nie tylko szukał zrozumienia, lecz rozumiał, Bym nie tylko szukał miłości, lecz kochał. (z modlitwy przypisywanej św. Franciszkowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do Asiorka Re: odeszla IP: *.eranet.pl 17.10.04, 01:46 To chyba juz wiecej niz miesiac, ale to nie jest istotne, tak, Asiorku , czekam, kocham, wspieram, ale nie wiem czy rozumiem .. Ja jestem pewien, ze warto czekac, ze ja bede czekac .. Ale Ty musisz sama zdecydowac, czego chcesz, nie mozesz sie kierowac tym, co ja robie, bo ja to robie z milosci, i nie wiem do czego to mnie doprowadzi .. Dla mnie ta milosc jest piekna i nie moge tego piekna tak zostawic samemu sobie, tym pieknem, ta miloscia zyje, ona daje mi energie potrzebna do zycia .. Ale to jest moje zycie .. i z tym zyciem jest mi dobrze .. Pozdrawiam Cie goraco i zycze Tobie wiele szczescia .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiorek Re: odeszla IP: *.68.72.143.debica72.tnp.pl 17.10.04, 13:07 Nie, Smutny, nie kieruję się tym, że ty czekasz. Tylko - chociaż to trochę wredne - dobrze jest wiedzieć, że miłość istnieje i że nie tylko ja podjęłam decyzję, żeby mimo wszystko czekać. Bo i od "idiotek" mi się oberwało :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia, bo to przecież NIEDZIELA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Asiorku, Ty czekasz na wolne miejsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Asiorka Re: odeszla IP: *.eranet.pl 18.10.04, 08:51 Dzieki, Asiorku, Baw sie dobrze .. Niestety juz poniedzialek i trzeba by chyba troche popracowac ... Pozdrawiam .. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly11 Re: odeszla 19.10.04, 09:27 Witam Cie smutny ponownie. Czemu ja na Cie na tych samych wątkach spotykam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do wesolego Re: odeszla IP: *.eranet.pl 23.10.04, 18:42 Odpowiadam Tobie z duzym opoznieniem, niestety ... Nie wiem czemu mnie spotykasz na tych samych watkach, moze dlatego, ze masz podobne przezycia ?? Chce sie podzielic z Toba jedna, bardzo wazna wiadomoscia .. Ja mam w Niej Przyjaciela i to jest piekne i wspaniale, tak jak Ona jest piekna i wspaniala ... Pozdrawiam z konca swiata .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka Re: odeszla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:15 Skoro tęsknisz, nie zastanawiaj sie, zadzwoń lub idź do niej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do katarzynki Re: odeszla IP: *.eranet.pl 23.10.04, 23:20 Dzwonię i chodzę do Niej, tak często jak tylko to jest możliwe, niestety czasem jest to długa droga, ale trzymam się, nawet jeśli daleko, to i tak jestem przy Niej .. Tęsknię za Nią, za Moim Przyjacielem .. Ale wiem, że się spotkamy .. kiedyś .. może niedługo .. Pozdrawiam bardzo gorąco .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: odeszla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 07:58 Poznalam niedawno czlowieka, ktory przezyl to samo co Ty....jak czytalam to co piszesz - myslalam o Nim a wlasciwie, ze Ty to On - tez wrazliwy, cieply, czuly. I choc mówil, "ze wyleczyl si juz z tej milosci" to ma smutek w oczach nawet jak sie smieje. "Nadzieja uczy czekac" - powodzenia i spelnienia zycze Tobie i Jemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do Agusi Re: odeszla IP: *.eranet.pl 24.10.04, 09:35 Ja nie mówię, ani nie staram się nikogo przkonywać, zwłaszcza siebie, że się "wyleczyłem" z tej miłości, bo dlaczego miałbym się z niej leczyć ? .. Uczucie miłości jest piękne, pięknie jest kochać i być kochanym, choć niestety nie zawsze takie uczucia chodzą w parach .. Ale chcę jeszcze Tobie powiedzieć, że ja znowu jestem szczęśliwy, a to dlatego, że mam w Niej Przyjaciela, i teraz na tej przyjaźni mi najbardziej zależy .. Pozdrawiam ciepło .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: odeszla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:15 ja nie twierdze,ze Ty to mówiles ...to mówil On. z uczuc nie da sie wyleczyc masz racj...to tylko sie czuje i ew. boli. Przyjazn to pieknie :))) i oby Wam sie udalo. a zycie nawet jak "boli" moze byc piekne i mozna byc szczesliwym... "....male wielkie nieszczescia potrzebne do szczescia a od zwyklych rzeczy naucz sie spokoju i zapomnij ze jestes gdy mowisz ze kochasz" nie nie zapominaj ze koszasz tylko ...szukaj szcescia wlasnie w przyjazni i "zwyklych rzeczach" - zobacz jak pieknie dzis swieci slonce - dla Ciebie tez - idz na spacer :) i milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do Agusi Re: odeszla IP: *.eranet.pl 24.10.04, 19:44 Dzięki, Agusiu, pogoda rzeczywiście dzisiaj była przepiękna, więc i ja byłem na spacerze w lesie ... Mam nadzieję, że i Ty miło spędziłaś ten dzień .. Pozdrawiam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: odeszla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:05 ciesze sie, ze miales mily i dobry dzien...i oby takich jak najwiecej...:))) ala Was obojga /i niewazne razem czy osobno -mysle, ze Ja tez to wszystko boli - tym bardziej ze na pewno zdaje sobie sprawe z tego , ze cie zranila/ Cieplo Cie pozdrawim i duzo slonca ...tej jesieni:) ps. a ja znalazlam najpiekniejszego...muchomora :))) wlasnie w niedziele .papapa Odpowiedz Link Zgłoś