Dodaj do ulubionych

NO SAMI ZOBACZCIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:32
mam faceta ktory chce sie kochac, ja tego unikam bo.... mam halluksy (koslawy
paluch stopy, taka kostka jak czasem maja starsze baby) i on o tym nic nie
wie, nie wiem jak zareaguje :/ boje sie ze nie bede go juz pociagac, ze to
odbierze mu ochote i wogole ze nie bede juz dla niego ladna atrakcyjna
dziewczyna :( operacje planuje ale na wakacje dopiero. Jak mam mu to
powiedziec? Udalo mi sie to ukrywac przez pewien okres ale ile mozna...
Obserwuj wątek
    • honus Re: NO SAMI ZOBACZCIE 10.03.05, 11:34
      jak to nie ten to odejdzie - jak kocha to zostanie. przepis stosowalny do tylu
      sytuacji a ludzie ciagle sie daja nabierac np. na : jak sie ze mna nie ozenisz
      to odejde......i dziwic sie ze tylu ludzi glosuje na samoobrone i lpr albo
      kupuje skody
      • Gość: skodak Re: NO SAMI ZOBACZCIE IP: *.crowley.pl 10.03.05, 11:44
        Ja tam się nie dziwię, że kupują Skody :D
        • honus Re: NO SAMI ZOBACZCIE 10.03.05, 11:48
          oui - krolowie lewego pasa w kapeluszach i wasach :) - 105 forever
          • Gość: skohol Re: NO SAMI ZOBACZCIE IP: *.crowley.pl 10.03.05, 11:52
            Taaak, kolejna grupa do stereotypowych dowcipów?
            Genua.
      • Gość: trzydziecha1 Re: NO SAMI ZOBACZCIE IP: 213.17.175.* 10.03.05, 12:20
        Wypraszam sobie, mamy nową octavię i jest to bardzo dobry samochód. Ma dobre
        wyposażenie i wielki bagaznik.
    • ticoqp skarpety góralskie lub buty narciarskie:) nt 10.03.05, 11:38

• Gość: SMUTNA BARDZO Re: skarpety góralskie lub buty narciarskie:) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:44
        pomocne te wasze watki, nie ma co. Co skoda ma do tego? Przyznalabym mu sie i
        to bardzo chetnie ale tak sie tylko latwo gada!

!
    • tumoi Re: NO SAMI ZOBACZCIE 10.03.05, 11:43
      Wcale się nie dziwię, że się boisz bo przecież powszechnie wiadomo, że na
      mężczyzn najbardziej działają paluchy kobiet. Naprawdę myślisz, że on będzie
      zainteresowany oglądaniem Twoich palców? Wyluzuj.
    • krzysiek_dwadziesciapare Re: NO SAMI ZOBACZCIE 10.03.05, 11:43
      no dajże spokój kobieto... jeżeli facet ma się obrócić na dupsku tylko z powodu
      haluksów, to nie jest wart nawet tego posta, którego z jego powodu napisałaś
    • kobieta_na_pasach jesli lubi ssac paluchy u nog to masz przechlapane 10.03.05, 11:44
      jedyna nadzieja, ze nie jest fetyszysta
      • Gość: SMUTNA BARDZO ! Re: jesli lubi ssac paluchy u nog to masz przechl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:51
        pozostaje mi podziekowac 1 watkowi i krzyskowi, reszta mnie wrecz wkurzyla
        ludzie wy wiecie co piszecie?? Mam te pieprzone halluksy od dziecka, u lewej
        nogi jest to duza kostka czasem boli bardzo myslicie ze piszac takie posty bede
        sie smiac? To tak jak smiac sie z chorego, jestescie do bani ludzie! W lecie
        patrze z tesknota na kobiece zgrabne stopy w przeslicznych butach, ja w takich
        nie chodze, nie chodze na baseny, juz wiem dlaczego - bo barany jak wy
        odebralyby chec do czegokolwiek, chcialabym zebyscie mieli ten sam problem co
        ja, dzieki.
        • six_a Re: jesli lubi ssac paluchy u nog to masz przechl 10.03.05, 12:02
          halluksy można operować i powinnaś się tym zainteresować, bo inaczej czeka Cię
          bardzo bolesna reszta życia.
          Odkryte buty - rozumiem - przyciągają spojrzenia :), basenu nie rozumiem - kto
          miałby tam niby zwracać uwagę na Twoje stopy?
          Facet - o ile nie jest fetyszystą, będzie mu to zapewne obojętne.
        • margie smutna, wyluzuj 10.03.05, 12:02
          toz wlasnie zarty z tej przypadlosci pomoga ci i pozwola nabrac do calej sprawy
          dystansu. Nie swiruj, z efacet cie rzuci z powodu halluksow!!!! On nawet nie
          zauwazy, ze je masz. Swoja droga operacja sie przyda, tylko ostrzegam, ze
          lubia odrastac, chyba ze sa dobrze zrobione, przez dobrego chirurga, na to nie
          polecam oszczedzania. No i bardzo boli po. Jakis miesiac. Trzymaj sie, nie
          przejmuj sie tak bardzo, bo nie ma czym:)) Babki maja blizny na nogach, rekach
          i szyjach, w zyciu nie slyszalam, zeby zakochany mezczyzna z tego powodu ktoras
          rzucil. No i podniecony facet na pewno nie bedzie ci patrzyl na stopy, tylko
          zupelnie na co innego:))
          PS. Zrobilam analize pozycji: w zadnej stopy nie sa wyeksponowane:))
        • Gość: obierzyna tylko nie barany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:08
          jak nie umiesz sie bawic to do piaskownicy!
          • Gość: smutna Re: tylko nie barany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:18
            umiem sie bawic ale wolalabym posmiac sie z twoich wad
            • Gość: obierzyna Re: tylko nie barany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:27
              ja o swoich wadach na publicznym forum nie rozpowiadam. chyba, ze zaczniecie mi
              placic za dostarczona rozrywke. jak chcesz sie pocieszyc to przeczytaj moj
              watek o pasztetowej.
              • Gość: smutna mniej Re: tylko nie barany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:52
                bez sensu po to jest to forum zeby i o wadach porozmawiac, problemach zreszta
                zostaje sie tu anonimowym i nie kaze sie nikomu watkow czytac wiec sie zastanow
                zanim cos palniesz a watku o pasztetowej zaraz poszukam :P
      • pietrek666 Re: jesli lubi ssac paluchy u nog to masz przechl 10.03.05, 11:51
        Fetyszysta halluksowy :DDD
        • Gość: smutna Re: jesli lubi ssac paluchy u nog to masz przechl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:53
          teraz bardziej niz samej siebie jest mi zal niektorych z was.
    • Gość: kohol Re: NO SAMI ZOBACZCIE IP: *.crowley.pl 10.03.05, 11:54
      Nie masz się czym przejmować :)
      Jak kocha to przeżyje :D
    • Gość: zuza Re: NO SAMI ZOBACZCIE IP: 213.17.175.* 10.03.05, 12:17
      Moja siostra ma wrodzoną wadę - u jednej stopy ma po dwa palce zrośnięte, u
      drugiej też ma dwa zrosnięte a jeden paluszek jej usuneli, jako niemowlęciu
      (polidaktylia). Siostra jest zdrowa i bardzo inteligentna, wiec prosze tego nie
      kojarzyc z jakimś upośledzeniem. Ani ona ani jej maż nie zwracaja na to uwagi.
      Nie przejmuj się takimi duperelami.
      • Gość: zuza PS IP: 213.17.175.* 10.03.05, 12:18
        I wcale nie krępuje się nosić odkrytych butów latem.
        • Gość: smutna mniej hehe zuza sixa margie dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:24
          do zuzy mysle ze problem stopek twojej siostry jest w butach mniej widoczny a
          glupi halluks wybula but i gdy but ma odkryte palce to widac ze ten duzy jest
          na ukos. Powiem wam ze jestem z chlopakiem 2 lata i nie wiem czy nie poczuje
          sie oklamany, nie potrafilam mu tego jakos powiedziec a im dalej tym gorzej
          moze to przyjac sama nie wiem ?
          • margie Re: zuza sixa margie dzieki 10.03.05, 12:55
            a z czego ty masz mu sie tlumaczyc, na boga?! Co on ci ma wybaczac, ze mu nie
            powiedzialas o halluxach?! Chryste..... Mowie ci, olej to i juz. Sa, w lecie
            przestana byc i tyle.
          • Gość: monika Re: zuza sixa margie dzieki IP: *.net.autocom.pl 10.03.05, 13:43
            najlepiej skończ z nim i zaszyj się na całe życie w domu nigdzie nie wychodząc :-/ bez przesady kobieto
            a swoją drogą dwa lata jesteś z gościem i nie widział Twoich stóp?!? jak wam się to udało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka