Dodaj do ulubionych

depilatory

03.07.05, 12:55
Mam w planie zakup dobrego depilatora. Ciekawa jestem jednak, czy rzeczywiście są lepsze od golarek i czy działają tak, jak przedstawia się nam w reklamach- "gładkie nogi przez wiele tygodni..."? Powiedzcie również: czy można nimi depilować okolice bikini? Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • faq Re: depilatory 03.07.05, 13:50
      lepsze od golarek na pewno, wloski nie odrastaja wzmocnione i w takim tempie
      jak po goleniu, 'wiele tygodni' - zalezy od tego jakie te wloski masz, ja mam
      slabe i jasne z natury wiec rzeczywiscie moge sie depilowac spokojnie raz na
      miesiac, bikini i pachy to zalezy czy bardzo boli czy nie i czy Ci wrastaja
      wloski czy nie, czasem sa takie specjalne nakladki - do okolic bikini - braun
      takie ma
    • pumeczka Re: depilatory 03.07.05, 19:48
      wiele tygodni to trick reklamowy, ja muszę go stosować 1 raz lub 2 x w tygodniu,
      na początku włoski wrastają w skórę , bikini zbyt bolesne do depilacji, ogólnie
      depilator dobry do nóg bo włoski jak już odrastają to w różnym tempie
      • malina232 Re: depilatory 03.07.05, 22:08
        Zdecydowanie lepsze. Ja tez stosuje tak okolo 2 razy w tygodniu.Depiluje
        miejsca bikini , bol znosny,ale skora pod pachami wydaje mi sie za delikatna i
        nawet nie chce probowac.
        Poza tym stosujac depilator wloski rzeczywiscie wyrastaja slabsze i ciensze,a
        nei tak jak po maszynce , grube i sztywne.
        Polecam zdecydowanie.
        Pozdrawiam
        • arusa Re: depilatory 03.07.05, 22:18
          a jakie firmy polecacie? Slyszalam, ze dobry jest Philips.
          co sądzicie o takich pojemniczkach na lod dolaczanych do depilatora? czy
          rzeczywiscie mniej boli?
          pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka