magdallena84 19.07.05, 21:00 ...zauwazylam ze jak jestem ze swoim facetem to dosc czesto rozszerzaja mu sie zrenice... zastanawiam sie jaki moze byc tego powod?? czy on mnie naprwde kocha.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulatka21 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 21:04 słyszałam ze rozszerzone zrenice to dowód podniecenia u mezczyzn.Mój chłopak zawsze kiedy mnie całuje pyta.."czy mam rozszerzone zrenice?" Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 21:08 Narkotyki z rdziny amfetamin tak dzialaja... cC Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 21:37 na bank nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 21:40 a trawska się pewnie napalił jakiegoś, stąd rozszerzone źrenice. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 21:53 nie, jestem tego pewna..:) Odpowiedz Link Zgłoś
frantic_lady Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 21:56 to jesli pewna jests ze to nie narkotyki nietety nie kocha cie Odpowiedz Link Zgłoś
mapipex4 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 22:02 Kocha ,kocha. A Powód rozszerzonych żrenic jest prosty: www.qinmail.de/gallery/funpics/penis3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 22:05 jeszcze coś takiego znalazłam w necie: "Rozszerzone źrenice są również oznaką pobudzenia erotycznego". może być? Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial Re: Z wiedzy o używkach... pała 20.07.05, 19:09 lena_zet napisała: > a trawska się pewnie napalił jakiegoś, stąd rozszerzone źrenice. Lena, Twoja wiedza na temat używek jest równa zeru. Po ziółku, źrenice się zwężają i oczy są przekrwione. A więc totalnie odwrotnie niż w przypadku "fety", cukierków czy koki. Proponuję uzupełnić wiedzę, zanim się powtórnie odezwiesz na temat, o którym bladego pojęcia nie masz. I nie gniewaj się za przytyk, ale tak budowane są stereotypy na temat trawki. koń Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 22:00 Moze wciaga koks albo fete o0 albo ma zwyrodnienie galki ocznej Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnym.nie.jest Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 19.07.05, 23:03 oj... no popatrz przynajmniej na tym forum dostałaś co chciałaś - wystarczająco juz cię przekonali że "tak, kocha cię naprawdę", zadowolona?.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 13:49 hmm... moze i kocha ale to i tak juz koniec... a raczej rozbawiona niz zadowolona..:P Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnym.nie.jest Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 13:57 no to się cieszę że się ubawiłaś, trochę się rozerwałaś i przegoniłaś nudę... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 15:04 no wlasnie tylko troche:( a co z reszta wakacji:(:( chyba sie zanudze:( Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnym.nie.jest Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 15:22 na pewno wpadną ci do głowy kolejne ciekawe wątki, które będziesz mogła zamieścić na tym czy innym forum;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 11:22 Podniecenie tak się objawia i tyle. Nie tylko u mężczyzn, w ogóle. Takie mechanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 11:31 Ewentualnie - prozaicznie - brak oświetlenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 13:57 Podoba sie ona jemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 15:07 a nie staje mu?;-)moze nie zauwazyłaś bo patrzysz w oczy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 15:09 mmagi!!!! Wstydz sie :) Jej w oczach staje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 19:31 vei napisała: > moze pali trawe Vei, zapytam się Ciebie: widziałaś kogoś upalonego z rozszerzonymi źrenicami??? Skąd Wy czerpiecie te bzdury, że po trawce są rozszerzone źrenice, co? koń Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: ...rozszerzone źrenice...:):):) 20.07.05, 20:52 z obserwacji, wszyscy moi mlodzi znajmoi pala trawe i widze jak wygladaja sama jestem wrogiem wszelkich uzywek Odpowiedz Link Zgłoś