nataan 21.07.05, 17:15 W pracy pewna starsza pani (kolo 70) najpierw powiedziala, ze mam piekne oczy a potem klepnela w tylek i puscila mi oczko.... Nic nie powiedzialem. Bylem w szoku... Podobalo mi sie!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:16 Sa takie filmy erotyczne wpisz w wyszukiwarce adult sekx albo mature i wtedy ci sie wyswietla ...jesli cie to podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:20 princess69 napisała: > Sa takie filmy erotyczne wpisz w wyszukiwarce adult sekx albo mature i wtedy ci > sie wyswietla ...jesli cie to podnieca Wszystkie kobiety sa niezrownowazone.... Nie napisalem, ze mnie to podnieca tylko, ze mi sie podobalo... Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:37 to nie wiemco innego mozesz zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:38 A po co ma robić cokolwiek? Cieszy się. Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:41 yoma napisała: > A po co ma robić cokolwiek? Cieszy się. Pewnie,ze sie ciesze.... Pierwszy raz takie cos mi sie przytrAFILO... Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:43 aha.A jakich reakcji na swoj watek oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:44 A kogo to obchodzi, czy zostales klpeniety w tylek czy w co innego? kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:46 Moze chce tym samym zaznaczyc swoja atrakcyjnosc ,na forum o pogardzie dla malych penisow pisal bez przerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:52 princess69 napisała: > Moze chce tym samym zaznaczyc swoja atrakcyjnosc ,na forum o pogardzie dla > malych penisow pisal bez przerwy :) Ja nie wiem o co wam chodzi... Przeciez nikt nie kazal wam tu zagladac. Nie zadalem zadnego pytania. O nic nie prosilem. A dostaje mi sie od was jak kozie za obierki.... Zastanwcie sie troche... Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:55 Ojej, naprawde? Musisz uwazac co piszesz, inaczej moga nieprzyjemne osoby napisac cos brzydkiego acz prawdziwego i potem dlugo bedzie Ci przykro. :) No, a swoja droga musisz miec niezly kuper, skoro kobiety Cie po nim klepia :)))) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:46 A mnie. Fajnie jest, jak ludzie się cieszą. To takie rzadkie uczucie, wiecie, ale całkiem przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:52 yoma napisała: > A mnie. Fajnie jest, jak ludzie się cieszą. To takie rzadkie uczucie, wiecie, > ale całkiem przyjemne. Calkowicie podzielam twoje zdanie:) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:55 Princess chyba nie uwierzyła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:56 No nie bardzo poczytaj co on pisze w watku poswieconym pogardzie dla malego penisa ,od razu widac ze ma kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:59 No to niech ma, co cię obchodzi? Twoje kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:00 princess69 napisała: > No nie bardzo poczytaj co on pisze w watku poswieconym pogardzie dla malego > penisa ,od razu widac ze ma kompleksy Domorosla pani psycholog, specjalistka od kompleksow.... Do garow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:02 z szesc razy napisales na glupim forum ze masz ogromnego,po co sie tym chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:03 Princess chyba nie uwierzyła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia76 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 20:55 kowianeczka napisała: > yoma napisała: > > > A mnie. Fajnie jest, jak ludzie się cieszą. To takie rzadkie uczucie, wie > cie, > > ale całkiem przyjemne. > > > Calkowicie podzielam twoje zdanie:) > > kowianeczka Ja również, teraz mało kto cieszy się z drobiazgów, ale ja bym nie chciała żeby jakiś 70 letni dziadek klepał mnie po tyłku, komplement to co innego, ale bez rękoczynów :) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:50 nataan napisał: > W pracy pewna starsza pani (kolo 70) najpierw powiedziala, ze mam piekne oczy > a potem klepnela w tylek i puscila mi oczko.... Nic nie powiedzialem. Bylem w > szoku... Podobalo mi sie!!! :) No widzisz nie taki diabeł straszny jak go malują. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 17:57 Nataan, a gdzie takie fajne starsze panie dają? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:01 yoma napisała: > Nataan, a gdzie takie fajne starsze panie dają? W klubach golfowych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:03 Aaa, to wiele wyjaśnia :)) Nie przyglądałeś się czasem, jak tam w temacie starszych facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:08 poza tym to ze stare babcie klepia po dupie to raczej dramat a ty masz satysfakcje Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:13 Czemu babciom żałujesz, coś taka zgorzkniała? Jeszcze drugie tyle i też siedemdziesiątka... Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:16 Nie wiem po prostu co powiedziec naprawde ,co w tym fajnego ze stara babciea klepie po dupie ,powiedz sama Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:19 Bo ja to sobie wyobrażam Taka jara babcia i puszcza oko do młodego (chyba? Nataan?) chłopaka, a potem klllep! Przecież wiadomo, że go nie ciągnie do łóżka, a nawet jakby, to co? Ma babcia dystans do siebie i poczucie humoru, Nataana ucieszyła, suma szczęścia we wszechświecie wzrosła, a ty się czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:21 Suma szczęścia we wszechświecie jest najważniejsza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:23 I to się nazywa utylitaryzm etyczny. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
princess69 Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 18:22 nie bardzo to widze w ten sposob ,jesli chcesz to powiem ci jak to wygladalo w mijej wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zostalem zmolestowany!!! 21.07.05, 20:56 nataan napisał: > W pracy pewna starsza pani (kolo 70) najpierw powiedziala, ze mam piekne oczy > a potem klepnela w tylek i puscila mi oczko.... Nic nie powiedzialem. Bylem w > szoku... Podobalo mi sie!!! :) a czy ja też mogę???? mnie tez sie to spodobało! :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś