jarek.feledyk
12.10.20, 12:34
Witam jestem podczas walki o dziecko podczas rozwodu jak wyszlo zona nagrywala nasze klotnie ale nagrania sa perfidnie widoczne ze jest to prowokacja poniewaz niema nic przed i ona jest oaza spokoju kontynlujac po krotce 26.12.19r zostalem pobity z dzieckiem na rekach gdyby nie moja reakcja oberwaloby i dziecko dziecko niechce jezdzic do mamy boi sie z nia sama nawet wyjsc przed brame mowi ze gdy byl z mama u niej w domu po jej odejsciu ta go bila zamykala w pokoju szarpala itp itd niestety na komisji ozss nikt go oto nie zapytal tlumaczac ze ma 4 latka choc nikt nawet nie próbował bylem tego swiadkiem dziecko swietnie sie ze mna bawilo na komisji a podczas gdy mialem wyjsc na rozmowe z Pania wpadlo w histerie ze chce isc ze mna ale oczywiscie to ja zostalem opisany jako ten zly ojciec bo mam zle zdanie o matce a ona opisana jako lepszy opiekun prosze o pomoc nw co robic juz jak pokazac ze to nie ja jestem zly tylko dziecko boi sie mamy i chce mieszkac ze mna 😔😔 prosze o kontakt jesli moze ktoa pomoc 664 726 555 lub fcb Feledyk Jarosław