Gość: czeko IP: *.chello.pl 14.08.02, 20:13 Pisałaś, że chcesz ocenic egheem yh atrakcyjność niejakiego Marcina. Musze ci powiedzieć, że nie moge się doczekać. czeko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Czeko IP: *.ewave.at 14.08.02, 20:32 Ja mam w nosie Marcina.Ale opisac moge jak go sobie obejrze.Do zdiecia dotrzec nie sposob:-)Ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czeko IP: *.ewave.at 14.08.02, 20:37 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ja mam w nosie Marcina.Ale opisac moge jak go sobie obejrze.Do zdiecia dotrzec > nie sposob:-)Ale kto wie... No wiesz!!!!!!Mnie sie tam podoba:-)cymu ni fajny jest i widac po oczach,ze niesmialy i ma dobre lagodne spojrzenie... Zdecydowanie wal mu komplementy i nie grymas!!!!!!!!!:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko IP: *.chello.pl 14.08.02, 20:38 Vika bleeeee... Ja się nie bawię. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko IP: *.chello.pl 14.08.02, 20:37 Jestem ciekawa twojego zdania. Ode mnie komplementów nie usłyszy, ale z tego co widac pod fotką panny go lubia... czeko yyyy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czeko IP: *.ewave.at 14.08.02, 20:46 A to jak sobie chcesz to badz sobie stara panna z kotem na kolanach i zlym chumorem:-)))))Albo wydz za maz jak sie zakochasz:-)Sama wybieraj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Vikuś =) IP: *.chello.pl 14.08.02, 20:50 Ale rzeczony Marcin ożenku mi nie proponował. Na szczęście dla mnie i dla niego ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czeko IP: *.ewave.at 14.08.02, 20:50 Gość portalu: Vika napisał(a): > A to jak sobie chcesz to badz sobie stara panna z kotem na kolanach i zlym > chumorem:-)))))Albo wydz za maz jak sie zakochasz:-)Sama wybieraj!!!!! Z takim chumorem -muchomorem.Humor ci sie poprawi i bedzie poprawny dopiero jak trafisz na swojego chlopa:-) A ten moj kocur Bazyli lazi mi po klawiaturze i wysyla niedokonczone posty.Dostanie po rudym ogonie jak sie nie poprawi.To jest kot biurokrata,ktory najlepiej czuje sie na biurku;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko chciałam jeszcze powiedziec.. IP: *.chello.pl 14.08.02, 20:52 ...że zniknął mi sombre i jest mi smutno troszeczkę. czekusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: chciałam jeszcze powiedziec.. IP: *.ewave.at 14.08.02, 21:02 Gość portalu: czeko napisał(a): > ...że zniknął mi sombre i jest mi smutno troszeczkę. > > czekusia A jakze :bialy kolnierzyk i koszulka z zabotem az po pazurki a fraczek rudy w biale paski.Prawdziwy i wytworrny arystokrata-biurokrata.Podobny do dyrektora fabryki z poczatkow 19 wieku:-)Wasaty filozof.Zaraz tu wroce ale teraz musze nakarmic chlopa zeby nie zdechl z glodu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: chciałam jeszcze powiedziec.. IP: *.chello.pl 14.08.02, 21:06 VIKA NIE DAJ SOBIE ZABRAĆ SZYNKI ! A co chłop sam do lodówki nie sięgnie? Ja tam mojego wychowam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: chciałam jeszcze powiedziec.. IP: *.ewave.at 14.08.02, 22:30 Gość portalu: czeko napisał(a): > VIKA NIE DAJ SOBIE ZABRAĆ SZYNKI ! > > A co chłop sam do lodówki nie sięgnie? Ja tam mojego wychowam ;) Ja go musze pilnowac ze wzgledu na te szynke wlasnie!!!!!!!Reszte niech zre sobie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: chciałam jeszcze powiedziec.. IP: *.chello.pl 14.08.02, 22:57 Proponuję poić go karotką i przepłukiwac gardło ziółkami. Po szynę już nigdy nie sięgnie. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: chciałam jeszcze powiedziec.. IP: *.ewave.at 14.08.02, 23:02 Gość portalu: czeko napisał(a): > Proponuję poić go karotką i przepłukiwac gardło ziółkami. > > Po szynę już nigdy nie sięgnie. > > czeko On od karotki sie awanturny robi jak jaki pijak nalogowy.trzeba go trzymac z daleka od wszelkiej wloszczyzny bo wtedy ma reakcje glodnego tygrysa karmionego pietrucha:-((((Tak,tak -ja mam ciezkie zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: chciałam jeszcze powiedziec.. IP: *.chello.pl 14.08.02, 23:05 To się z rzeżnikiem wyżeniłaś? czeko 5 dni do wyjazdu w świat... Odpowiedz Link Zgłoś
anastassia Re: Viko 14.08.02, 23:19 Slyszalam=czytalam, ze wrozysz. Moglabys i mi postawic karty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Viko IP: *.ewave.at 14.08.02, 23:23 anastassia napisała: > Slyszalam=czytalam, ze wrozysz. Moglabys i mi postawic karty? Bym.-)Ale dopiero tak jak wszystkim na poniedzialek.Wczesniej nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś