hugolinka 30.09.05, 21:47 Czy ktoś używał kremu antycelulitowego tej firmy? Jaki jest? Prosze o szybką odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugolinka Re: cztery pory roku..... 30.09.05, 21:50 sko0ro nie to chyba mi nie powied\sz jak działa... :) ale dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: cztery pory roku..... 30.09.05, 21:52 hugolinka napisała: > Czy ktoś używał kremu antycelulitowego tej firmy? Jaki jest? Prosze o szybką > odpowiedź:) Ja smarowalem psu nos i chyba dziala bo zaraz potem spierdo**l i jeszcze nie wrocil-pewnie gdzies sie szlaja. Jutro ja wyprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: cztery pory roku..... 30.09.05, 22:00 hugolinka napisała: > pytałam poważnie.... To co mam sie poplakac zebys uwierzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: cztery pory roku..... 01.10.05, 14:49 hugolinka napisała: > up and down. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: cztery pory roku..... 01.10.05, 15:10 Kochana, zaden krem nie pomoze. W Niemczech ostatnio testowali te kremy, i tansze i drogie. I co? I jajco! :-) Wysilek fizyczny, zimne prysznice i efekty gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: cztery pory roku..... 01.10.05, 20:17 ja,wg mnie jest super,to właśnie nim zmniejszyłam sobie obwód udek:-) trudno sie go wciera ale za to moze daje wiekszy efekt..............masaż:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś