Dodaj do ulubionych

Ktora z was przespala sie z ...

15.10.05, 15:09
facetem na 2-3 lub 4. randce ? Jak sie potem czulyscie, zalowalyscie tego lub
mialyscie wyrzuty sumienia ? Jak dlugo trwaly tak rozpoczete zwiazki ?
Obserwuj wątek
    • wij_drewniak 2, 3, 4 ? 15.10.05, 15:13
      o piewszej nie wspominając.
      Ja mam taką zasadę że dopiero na 99-tej daję.. :))
      • istna Re: 2, 3, 4 ? 15.10.05, 15:14
        A szanowna pani daje dupy, czy nogę?;)
        • wij_drewniak Re: 2, 3, 4 ? 15.10.05, 15:19
          Generalnie najpierw daję nogą a potem daję nogę ;))
      • magda187 Re: 2, 3, 4 ? 15.10.05, 15:15
        pytam na powaznie, prosze bez glupich zartow :p
        • wij_drewniak parafrazując: 15.10.05, 15:23
          Nie ma poważnych pytań. Są tylko niepoważne odpowiedzi :))
    • dobry_chlopak Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:14
      oj madziu skoro pytasz o 2-3 randke to znaczy że kimnełaś sie z nim w 2-3
      godzinie :)
      • istna Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:16
        To nie był zbyt ciekawy typ, i dziewczyna niezbyt ciekawa, skoro po 3 godzinach
        oboje KIMNĘLI:)))
        • dobry_chlopak że też nie napisałem "kimałaś z nim w 2-3 godz;))) 15.10.05, 15:18
    • starucha_izergiel Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:20
      Ja sie przespałam bez randki!
      • wij_drewniak Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:21
        > Ja sie przespałam bez randki!

znaczy sie na odległosć... ;))
      • juleczka4 Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:22
        starucha_izergiel napisała:

> Ja sie przespałam bez randki!

Ożesz !!!
        Z tym pół arabem ???
        • starucha_izergiel Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:24
          Nie, no z pół arabem jeszcze się nie przespałam.

Po prostu, z tamtym facetem znałam się kilka miesięcy, ale nigdy nie byłam z
          nim na żadnej randce! Poprosze w takim razie o zdefiniowanie słowa "randka" -
          bo może w tym leży problem...
          • dobry_chlopak Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:43
            def. randki - spotkanie na które chłopak przychodzi ogolony (czasem i
            dziewczyny ale to sie golą raczej na randke 2-3;), pachnący, jest 10 min. przed
            umówioną godziną, jest uprzejmy, puszcza dame pierwszą gdy gdzieś wchodzą,
            otwiera damie drzwi do samochodu później je zamyka i tam jeszcze pare takich
            sztuczek;) A dziewczyna tak: spóźnia sie 10 min., makijaż (tyle ile potrzeba
            aby była piękna) a poza tym słodzicie sobie wzajemnie, śmiejecie sie nawet jak
            uważacie że w tym nie ma nic śmiesznego, pan odprowadza panią do domu no i
            czasem buzi ktoś dostanie alebo i w buzie. dobra definicja??
            • starucha_izergiel Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:48
              Przy takiej definicji napisałam prawdę - przespalam się bez randki :)
            • sir.vimes Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:58
              A na inne spotkania przychodzi spóżniony, nieumyty, zarośnięty, beka, i wpycha
              się przed nią na jedyne miejsce w zatłoczonym autobusie? Nie rozumiem.
              • dobry_chlopak Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 16:08
                ja zawsze przychodze punktualnie, czyściutki i z dobrymi manierami:) ale
                czytając kiedyś troche tego forum na to właśnie tak później jest:)
    • tygrysio_misio Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:36
      ja mialam atak namietnosci i :czuje sie jakbym znala cie od zawsze" po paru
      godzinach...a potem przy 2 spotkaniu:)

potem 2 tygodnie sie cos zaczynalo i szybko skonczylo..a teraz jestesmy razem:))

jakos tak wiedzialam po tych kilku godzinach o nim wiecej niz o niektorych
      ludziach po paru latach znajomosci, doskonale go rozymialam i podczas rozmowy
      odgadywalam to czego nie umie powiedziec po gestach itp

wcale tego nie zaluje bo wtedy 1 raz w zyciu czulam ze nie robie tego dla
      siebie czy dla niego ale poprostu dla nas:)

nigdy z zyciu nie bylo mi tak dobrze jak z nim:)

zaczelam potem wierzyc w uczucia od pierwszego wejrzenia:)
      • asiulka81 Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:39
        słodko napisane Tygrysiu :)
        zazdroszcze Ci tej namietnosci ...
        • tygrysio_misio Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:44
          a ja nie moge sie doczekac az wroci:))
          • asiulka81 Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:45
            tygrysio_misio napisała:

> a ja nie moge sie doczekac az wroci:))
            >
            >

mam nadzieje ze go obcalujesz na maxa :))) a on Ciebie :)))
            o takiego skarba musisz dbac :)
            • tygrysio_misio Re: Ktora z was przespala sie z ... 15.10.05, 15:50
              proste ze musze:)
              ale on o mnie musi dbac tymbardziej ze mu pare spraw od reki tak wybaczylam:)

jakos dzis chyba bedzie dwonic...bo zawzze w weekendy dzwoni:)

a wiesz ze on byl na meczy Anglia-Polska..wiedzial ze bede zazdrosna a mimo
              wszystko zrobil mi to:))
    • sumire Re: Ktora z was przespala sie z ... 16.10.05, 17:58
      No, ja się przespałam na pierwszej :)
      • asiulka81 Re: Ktora z was przespala sie z ... 16.10.05, 18:05
        i co bylo dalej ?
        • sumire Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 10:10
          A musiało coś być? :)
          Ja nie bardzo wierzę w te moralizujące teorie, że jeśli się zbyt wcześnie
          zabierze za chędożenie, to związek się rozpadnie, a jeśli się zachowuje
          wstrzemięźliwość, to na pewno się pójdzie do ołtarza.
    • kohol Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 10:48
      Yyyy, ja się z nim przespałam bez randki, ale wchodzić w szczegóły nie będę.
      Jak długo trwał ten związek? No póki co trwa :)
    • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 10:53
      na 2 randce i po 10 m-cach został moim mężem :))
    • true_oveja ja. związek trwa nadal od 2 lat prawie. 17.10.05, 12:52

• omcrew 2,3,4 ???? 17.10.05, 12:53
      co za pruderyjne towarzystwo na egzaminie na uczelni na zerowki chodzicie a
      facetowi pozwalacie przeegzaminowac dopiero za 2,3 albo 4 razem? :)))
    • rachela180 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 12:54
      2. Do dziś :)
      • aureliana Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 15:43
        to druga randka byla 3 miesiace po pierwszej?:P
        wiem, swinia jestem.

rachela180 napisała:

> 2. Do dziś :)
        • rachela180 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:00
          ??????
          • aureliana Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 21:26
            nie denerwuj sie jeno, taki mam humor dzis:) pozdrawiam!

• Re: Sukces kulinarny - ale nie randkowy :(
            six_a 01.06.05, 12:31 + odpowiedz

rachela, co Wy te rocznice tak co dwa miesiące urządzacie? jakiś krótki rok
            macie :)))))))))))
    • kohol Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 13:03
      Hohoho! Ale my wszystkie szybkie jestesmy :)))))))
      • tygrysio_misio Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 15:12
        to moze byc pewien wskaznik ze jesli sie poczuje cos od razu to potem jest
        szansa na udany zwiazek...nawet jesli sie nie wie co to jest od razu

oczywiscie jesli sie przekima z kims kogo sie nie chce widziec nastepnego dnia
        to co innego..ale jesli od razu jest to przyciaganie to nawet lepiej ze od
        razu ....po co udawac:))
        • magda187 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 17:37
          ja obawiam sie ze z mojego w ten sposob rozpoczetego zwiazku nic nie wyjdzie.
          niby sie spotykamy, ale ja czuje wciaz ze jestem tylko jedna z jego spraw, a
          moze jedna z wielu, a nie kims wyjatkowym :(
          • sumire Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 17:46
            Nie jestem pewna, czy pęd do sypialni ;) ma z tym coś wspólnego. Jak widać z
            naszych postów, są udane związki, a nawet i małżeństwa, które się zaczęły
            seksem na drugiej, trzeciej, czwartej albo i pierwszej randce - a bywają też
            katastrofy. Nie zrzucałabym tego na tempo, w jakim się udało z kimś do łóżka.
    • magula-lu Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 18:03
      Od 4 lat jestem mężatką od 5 jesteśmy razem,zaczęło się od seksu nawet nie na
      randce tylko na spotkaniu u mnie w domu,wcześniej myślałam,że porządne
      dziewczyny tak się nie zachowują.Jeśli tak wygląda grzech,to życzę każdemu
      takich grzechów.Taki związek jak mój zdarza się naprawdę rzadko.I nie żałuję
      niczego.
      • magda187 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 18:29
        gdyby nie ten post wciaz tkwilabym w przekonaniu, ze sex na 1-2-3 randce zdarza
        sie tylko w filmach lub serialu "sex w wielkim miescie" ;))
        • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 18:35
          A ja wam zazdroszczę wszystkim które jesteście takie odważne - bo ja taka nie
          jestem, mój rozsądek bierze górę nad emocjami- a ja tego cholernie nienawidzę w
          sobie, ale cóż mogę począć?!
          • magula-lu Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 18:47
            to nie odwaga,ja też myślałam,że MNIE coś takiego się nie przydarzy,ja się nie
            odważyłam,to było oczarowanie,wielkie,rozsądek mi nic nie zabraniał,ale się też
            nie pomylił.W moim przypadku,choć to nie reguła.Nikogo nie namawiam do bzykania
            się zawsze ze wszystkimi.Dla mnie to było wyjątkowe.Mój maż mówi,że ten nasz
            pierwszy raz to nie był sex,to był balet.Jak głupio by to nie zabrzmiało tak
            było.
            • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 18:58
              No tak ale czasami fajnie by było... a tu w tobie któś mówi że nie bo...
              Strasznie siebie wtedy nie lubię...
              • magula-lu Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:03
                I dobrze,że ci tak mówi,bo znaczy,że to nie ten.Jak pojawi się książe,to nici
                ze zdrowego rozsątku.Poddasz się emocjom,i tyle.
                • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:06
                  Ale to już ten - przynajmniej w tej sprawie - a rozsądek swoja drogą mnie
                  ciągnie.. ale coś czuje że może nidługo się przełamię. Rozsądek mysli chyba o
                  tym że może on chiałby zaliczyc kolejna istote kobiecą a ja tak nie chcę - taka
                  nie jestem i nie chcę być... I to może problem...
                • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:07
                  magula-lu napisała:

> I dobrze,że ci tak mówi,bo znaczy,że to nie ten.Jak pojawi się książe,to nici
                  > ze zdrowego rozsątku.Poddasz się emocjom,i tyle.

popieram, w naszym przypadku tak właśnie było... i tez u mnie w domu :)))
                  • magula-lu Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:15
                    świetnie,fajnie jest mówić o tym bez żenady,prawda?Nawet jeśli nie bylibyśmy
                    teraz małżeństwem ,to i tak nie zamieniłabym tych chwil na żadne inne.Nasz
                    związek zaczął się w ten sposób i widać wyszło to nam na dobre.
                    • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:17
                      my po 2 tyg. juz zamieszkalismy i jak wcześniej pisałam po 10 m-cach zostaliśmy
                      małżeństwem :))
                      • magula-lu Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:27
                        My po 2-miesiącach,powiedział:Nie przyszedłem zbierać podpisów,nie przyszedłem
                        pić wódki,ja przyszedłem spędzić z tobą całe życie miła,spędzić z tobą całe
                        życie.Oj dawno tego nie wspominałam,wzruszyłam się.
                        • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:28
                          proponuję, żebyście razem sobie to dzxisiaj powspominali... zainicjuj taka
                          rozmowę :))
                          • magula-lu Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:31
                            Chyba tak zrobię to dobry pomysł dzięki za podpowiedż.Dobrze się wam układa?
                            • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:33
                              niom :)) jesteśmy bogatci w przeżycia i wiedzę, ponieważ dla każdego z nas to
                              drugie małżeństwo... moje 1 trwało 11 lat, Jego 6.... Trzeba starać się
                              wyciągać wnioski z przeszłości...
                              • magula-lu Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:37
                                Moje również drugie, on świżutki kawaler. Daj mi swoje gg,fajnie się gada a
                                muszę już kończyć,odezwę się.Jeśli masz ochotę oczywiście.
                                • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:41
                                  oki, tylko ja zaraz do wanny z Pytonem zmykam, to taki nasz wieczorny rytuał.
                                  Jak dasz radę, to może jutro w ciągu dnia. Na ogół jestem niedostępna, ale
                                  napisz coś, jak będę przed kompem to dam znac :)) Nr Ci przesle za chwilkę na
                                  @. Miłego wieczoru Wam życzę :)
    • maladiablica1 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:17
      znaliśmy się 4 lata jako koledzy z pracy ja byłam w innym związku on miał za
      sobą kilka mało znaczących przyjaźni.Pięknego dnia coś między nami
      zaiskrzyło /na wycieczce integracyjnej/-spotkaliśmy się raz na obiedzie potem
      kino a trzecia randka to był dziki i niczym nie skrępowany seks.Od tego czasu
      wiele się zmieiło w naszym życiu-obecnie jesteśmy razem i w naszym przypadku
      miłość zwyciężyła wszystkie przeciwności losu.Odkryliśmy, ze jesteśmy dla
      siebie stworzeni trwa to rok i trwać bedzie wiecznie.
      • magda187 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:49
        to widze ze z was moich poprzedniczek dorosle panie, ja mam dopiero 18 lat.
        • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:50
          a ja mam dopiero 31 lat :)
          • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:54
            A ja 26.
            • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:54
              waleriana_zielona napisała:

> A ja 26.

powinnas dodać "tylko" :)
              • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:55
                Czasami aż jeżeli chodzi o niektóre rzeczy...
                • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:56
                  nie łam się, cały czas masz jeszcze 2 z przodu i to jeszcze dłuuugi czas :)
                  • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 19:59
                    No tak mogę zawsze powiedzieć że statystycznie to jeszcze 4 lata do 1/3 mojego
                    zycia, chociaż żyć zamierzam z 1 z przodu i dwoma cyframi po niej, ale na razie
                    26 może być.
                    • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:02
                      łomatko, takaś nieżyczliwa dla siebie?? :) ja tam tyle nie chcę się męczyć..
                      już powoli zaczyna mi strzykać tu i tam :)
                    • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:04
                      Czasami jest fajnie pomyśleć sobie że robi się coś szalonego jak inni i cieszy
                      się z tego choć to nierealne. Życie z wszystkimi naszymi smutkami jest fajne
                      jednak, czytając to wszystko można się pośmiać ale jakże wiele nauczyć o
                      ludziach i życiu... nieprawdaż...
                      To tak mi się powiedziało wszystko. Mam nadzieję że odwagę kiedyś będę miała jak
                      w tych postach niektóre z was macie...
                      • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:08
                        będziesz, będziesz, nie martw się, wszystko we właściwym czasie :))
                        • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:10
                          Zobaczymy...
                          Ale jakoś przewrotność mojego charkteru nie bardzo chce w to uwierzyć...
                          • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:12
                            no cos Ty, nawet nie wiesz, jaka ja jestem przewrotna :)) byle do przodu i z
                            uśmiechem na facjacie :)))
                            • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:14
                              To gratuluję. Moja przewrotność siedzi we mnie i czasami tylko w oczach ją
                              widać. Cholera ze mnie ale we mnie... dziwne to jakieś.
                              • mamba30 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:15
                                nie dziwne, normalne... znam to z autopsji.. takim, jak my może czasami jest
                                cięzej, ale niewątpliwie weselej i bardziej ciekawie, niż innym...
                                • waleriana_zielona Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:17
                                  A tu się zgadzam, cholerą fajnie być... Ale rzeczywiście cięże,j czasami mi się
                                  nie chce bo po co, ale z drugiej strony nikt nie będzie miał łatwo ze mna i tu
                                  zaczynaja się schodki, bo ileż można.
                                  • olka0306 Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 20:20
                                    ja popieram mambe30 cholerze zawsze weselej:)
            • tygrysio_misio Re: Ktora z was przespala sie z ... 17.10.05, 22:13
              ja mam az 21 i 10 miesiecy..dokladnie dzis o 16.15 mialam tyle:)

mloda dupa ze mnie a juz swoje doswiadczenie z bzykaniem sie przy 1 spotkaniu
              mialam:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka