maladiablica1 26.10.05, 21:58 czy chodzicie jesienia i zimą na solarium, bo ja sie chyba uzależniłam od mojego opalonego ciała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila1115 Re: solarium 26.10.05, 22:01 Ja chyba tez.Jestem juz mocno brazowa.Przez 2 tygodnie bylam chyba z 10razy. Nie trawie jakos bladego ciala u siebie i u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: solarium 26.10.05, 22:07 ja mam to samo,nie nawidze bladych twarzy.A siebie bladej wręcz nie toleruje - ja własnie dzisiaj byłam 10 raz /gratisowy /ale przez 3 tygodnie.Zawsze sobie mówie pójde tylko raz w tygodniu a potem patrzę w lustro i myśle chyba zbladłam Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: solarium 26.10.05, 22:11 Kiedys mogłam mówić o uzależnieniu,ale teraz już nie szleję...jednak kilka razy pojdę napewno...Pózniej wystarcza mi już BetaBrąz na podtrzymanie... Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: solarium 26.10.05, 22:37 O rany- strach się bać, co byś mi uczyniła, gdybym stanęła nieopatrznie na Twojej drodze... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: solarium 26.10.05, 22:10 A nie macie obaw, ze skora bedzie sie Wam predzej starzec? Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: solarium 26.10.05, 22:12 są od tego kosmetyki i tabletki- ja mam skórę piekna młoda i jędrną no i oczywiscie opalona Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: solarium 26.10.05, 22:13 idz do dermatologa to sie dowiesz co lekarze sadza na temat solarium! Przeciez to zabojstwo dla Twojej skory! Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: solarium 26.10.05, 22:40 kosmetyki i tabletki? Natury az tak nie da sie oszukac. Masz dzisiaj, i jeszcze przez troche lat skore wygladajaca na mloda. Ale kazde opalanie ilosc czasu jaki bedzie tak wygladala skraca. Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: solarium 26.10.05, 22:18 kiedyś byłam u dermatologa i tez był opalony Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1115 Re: solarium 26.10.05, 22:45 Boje sie,ze funduje sobie raka skory w przyszlosci i niszcze skore.ale to jest silniejsze ode mnie. Im czesciej chodze tym bardziej sie nakrecam i mam wrazenie,ze jestem jeszcze za malo opalona.I jeszcze opalenizna szybko znika jakby nie mogla trwac wiecznie.Nie wiem ile tak mozna Kremy i te wszystkie specyfiki nawet najlepsze nie uchronia przed rakiem,starzeniem,ale jak sie chronic? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: solarium 26.10.05, 23:17 kamila1115 napisała: > Boje sie,ze funduje sobie raka skory w przyszlosci i niszcze skore.ale to jest > > silniejsze ode mnie. > Kremy i te wszystkie specyfiki nawet najlepsze nie uchronia przed > rakiem,starzeniem To co napisałas to wszytko prawda! Dlatego jak najszybciej przestan chodzic do solarium! Odpowiedz Link Zgłoś