ewelita 06.12.05, 14:19 Kobietki, czy któraś z was ma męża, partnera jedynaka? Jak to jest? Czy panowie sa uwieszeni spódnicy mamusi, czy mamusia nie chce wypuscić z rak swego synka? Czy też zupełnie normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Ktos mnie wolal? 06.12.05, 14:25 Jak to jest ze mna, jedynakiem i maminsynkiem? Niech no pomysle...... gotowac potrafie, sprzatac potrafie (choc nie lubie), nie dzwonie codziennie do Mamusi (nawet mi glupio z tego powodu)...... ....no straszne zycie ze mna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ktos mnie wolal? 06.12.05, 14:27 Jedynacy i jedynaczki są wspaniałymi, miłymi osobami :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Ktos mnie wolal? 06.12.05, 14:51 grogreg napisał: > Jak to jest ze mna, jedynakiem i maminsynkiem? > Niech no pomysle...... gotowac potrafie, sprzatac potrafie (choc nie lubie), > nie dzwonie codziennie do Mamusi (nawet mi glupio z tego powodu)...... > ....no straszne zycie ze mna jest. No nie chwal się! A umiesz, piec, prasowac, prac, szyc i haftować? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Ktos mnie wolal? 06.12.05, 15:13 Piec. Haftowac tez, ale nie wiem czy mamy na mysli to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Ktos mnie wolal? 06.12.05, 15:19 grogreg napisał: > Piec. > > Haftowac tez, ale nie wiem czy mamy na mysli to samo. No własnie? Ja mam na mysli cos w rodzaju wyszywania a nie po "pijaku" wyprózniania przewodu pokarmowego za pomoca dwóch palców Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Ktos mnie wolal? 07.12.05, 08:40 O kto tu mowi o pijaki. Jak stan morza 7 i wiecej to nie ma wyjscia. Wywlekasz sie do kokpitu, przewiesasz przez reling i jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Facet - jedynak - mamisynek?! 06.12.05, 14:32 Ja mam ale nie narzekam :)) fakt ze "oczko w głowie" ale jest kochany :)) nie wszyscy sa tacy sami, mimo ze tak sie utarlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: Facet - jedynak - mamisynek?! 06.12.05, 15:01 moj chłopak jest jedynakiem, potrafi gotowac, sprząta jak musi i koszule sobie prasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Facet - jedynak - mamisynek?! 06.12.05, 15:33 ewelita napisała: > , czy mamusia nie chce wypuscić z rak > swego synka? facet nie musio byc jedynakiem, zeby mamusia chciala go zatrzymac przy sobie jak najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Facet - jedynak - mamisynek?! 06.12.05, 17:27 miałam kiedyś faceta, który nie był jedynakiem, mamusia nie chciała go trzymać przy spudnicy, a on i tak nie chciał się puścić ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
anete Re: Facet - jedynak - mamisynek?! 07.12.05, 08:59 Nie tylko faceci jedynacy są mamisynkami. Mój mąż ma brata i obaj są typowymi mamisynkami. Odpowiedz Link Zgłoś