Dodaj do ulubionych

Postinor-Duo

23.01.06, 18:33
Minoł miesiąc od mometu kiedy po małej wpadce podczas stosunku pękłą
prezerwatywa i zażyłam Postinor-Duo ,wziłam pierwszą pigułke po 11 godzinach
a drugą po kolejnych 12-tu;-]
czasowo powinnam mioeć miesiączke,ale jakoś nie ma...miesiączka powinna sie
pojawić koło 20-go...zrobiłam 2 dni temu test i niby nie ma ciąży,ale
miesiączki tez nie ma...;-[czy ktoś był w takiej sytuacji??
Obserwuj wątek
    • mala245 Re: Postinor-Duo 23.01.06, 19:16
      ??
      • six_a Re: Postinor-Duo 23.01.06, 20:06
        przyjdź do mnie, kochaniutka, bo minął już miesiąc jak wydębiłaś ode mnie
        postinor duo i obiecałaś się pokazać. no, no, no, bo następnego nie wypiszę!
        Twój gin
    • active.x Re: Postinor-Duo 23.01.06, 21:08
      Postinor zawiera bardzo dużą dawke hormonów-nie jest obojętny dla organizmu-może
      troche rozchwiac cykl i pewnie dlatego miesiączka sie spóźnia
      Poczekaj spokojnie,jakby sie nie pojawiła w ciągu tygodnia,zrób ponownie test.

A który miałaś wtedy dzień cyklu i ile trwają przeciętnie Twoje cykle,są regularne?
    • maialina1 Re: Postinor-Duo 23.01.06, 21:16
      Za poźno wzięlaś. Może być tak że urodzisz dziecko, ale nienormalne, z jakimiś
      wadami.
      Większe prawdopodobieństwo jest jednak że po prostu przesunęla ci się
      miesiączka. Po takiej dawce hormonów organizm wariuje i różnych rzeczy można
      się spodziewać.
      • amel81 Re: Postinor-Duo 23.01.06, 22:56
        za pozno raczej nie bylo. nie martw sie, ja wzielam po 30 h i bylo ok,
        skutecznosc jest b duza na szczescie:)
      • mymysza Re: Postinor-Duo 24.01.06, 16:30
        Nie słuchaj!! jak czytam nieraz jakie ludzie głupoty wypisują to normalnie krew
        mnie zalewa!! maialina1 - w ramach wyjaśnienia nawet jakby zaszła w ciążę
        pomimo zażycia postinoru (co jest możliwe w jakichś 2%) to dziecko bynajmniej
        nie byłoby nienormalne i nie miałołaoby żadnych wad spowodowanych przez
        Postinor ponieważ hormony w nim zawarte nie szkodzą dziecku!! Ponieważ Postinor
        nie działa wczesnoporonnie!! Co do okresu, to owszem, możesz mieć rozregulowany
        cykl - chociaż mi się tak nie zdarzyło, miałam dokładnie w ten dzień co miał
        być tylko okropnie bolesny :/. Nie przejmuj się - najprawdopodobniej u ciebie
        jest inaczej i okres przesunął ci się o kilka dni. Skoro robiłaś test, to
        powinnaś być spokojna i czekać :)
    • babelek82 Re: Postinor-Duo 24.01.06, 22:26
      nie martw sie, naprawdę niektóre dziewczyny mają bujną wyobraźnię, ja wziełam,
      fakt, okres dostałam w odpowiednim czasir, ale tam jest taka dawka hormonów, a
      wiesz ze każda z nas inaczej reaguje
      pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka