Gość: Xanatos IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 10:33 To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 10:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) niespokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 10:37 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) > > niespokojnie Dlaczego przecież mój duch czuwał nad Tobą? Mi się śnił egzamin z matematyki i byłem zupełnie nieprzygotowany do niego... Proza snu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 10:40 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) > > > > niespokojnie > > > Dlaczego przecież mój duch czuwał nad Tobą? moze wlasnie dlatego :) Mi się śnił egzamin z matematyki i > byłem zupełnie nieprzygotowany do niego... Proza snu :))) jakie to banalne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 10:41 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć > :)) > > > > > > niespokojnie > > > > > > Dlaczego przecież mój duch czuwał nad Tobą? > > moze wlasnie dlatego :) > > Mi się śnił egzamin z matematyki i > > byłem zupełnie nieprzygotowany do niego... Proza snu :))) > > jakie to banalne... ;) Proza snu i proza życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 10:45 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowie > dzieć > > :)) > > > > > > > > niespokojnie > > > > > > > > > Dlaczego przecież mój duch czuwał nad Tobą? > > > > moze wlasnie dlatego :) > > > > Mi się śnił egzamin z matematyki i > > > byłem zupełnie nieprzygotowany do niego... Proza snu :))) > > > > jakie to banalne... ;) > > > > Proza snu i proza życia :) jakie plany na weekend? bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedzasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri poprawka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 10:48 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie od > powie > > dzieć > > > :)) > > > > > > > > > > niespokojnie > > > > > > > > > > > > Dlaczego przecież mój duch czuwał nad Tobą? > > > > > > moze wlasnie dlatego :) > > > > > > Mi się śnił egzamin z matematyki i > > > > byłem zupełnie nieprzygotowany do niego... Proza snu :))) > > > > > > jakie to banalne... ;) > > > > > > > > Proza snu i proza życia :) > > jakie plany na weekend? > bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedzasz :) wcale nie jestem ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: poprawka IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 10:50 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzeczn > ie od > > powie > > > dzieć > > > > :)) > > > > > > > > > > > > niespokojnie > > > > > > > > > > > > > > > Dlaczego przecież mój duch czuwał nad Tobą? > > > > > > > > moze wlasnie dlatego :) > > > > > > > > Mi się śnił egzamin z matematyki i > > > > > byłem zupełnie nieprzygotowany do niego... Proza snu :))) > > > > > > > > jakie to banalne... ;) > > > > > > > > > > > > Proza snu i proza życia :) > > > > jakie plany na weekend? > > bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedzasz :) > > wcale nie jestem ciekawa :) Poskarżę się Twojej mamie z ładnym nogami :P :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 10:48 > jakie plany na weekend? > bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedzasz :) Sic!!! Nie jest to propozycja... :)) Mam mecze w sobotę i niedzielę, może jakis bilard i parę piw oraz pobranie krwi bo muszę to kiedyś zrobić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 10:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > parę piw oraz pobranie krwi bo muszę to kiedyś zrobić :)) przestaw sobie raczej kolejność :) miłego dzionka Obojgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 10:51 aankaa napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > parę piw oraz pobranie krwi bo muszę to kiedyś zrobić :)) > > przestaw sobie raczej kolejność :) > miłego dzionka Obojgu Fakt, bo w laboratorium się jeszcze upiją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 11:00 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > jakie plany na weekend? > > bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedzasz :) > > > Sic!!! Nie jest to propozycja... :)) Mam mecze w sobotę i niedzielę, może jakis > > bilard i parę piw oraz pobranie krwi bo muszę to kiedyś zrobić :)) niewiarygodne... zostala mi czekolada z zeszlego tygodnia... poddaje sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 11:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > jakie plany na weekend? > > bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedzasz :) > > > Sic!!! Nie jest to propozycja... :)) Mam mecze w sobotę i niedzielę, może jakis > > bilard i parę piw oraz pobranie krwi bo muszę to kiedyś zrobić :)) niewiarygodne... zostala mi czekolada z zeszlego tygodnia... poddaje sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 11:33 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > jakie plany na weekend? > > > bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedzasz : > ) > > > > > > Sic!!! Nie jest to propozycja... :)) Mam mecze w sobotę i niedzielę, może > jakis > > > > bilard i parę piw oraz pobranie krwi bo muszę to kiedyś zrobić :)) > > niewiarygodne... > > zostala mi czekolada z zeszlego tygodnia... > > poddaje sie:) Mogę się poczęstować moja ksieżniczko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 11:39 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > jakie plany na weekend? > > > > bynajmniej nie jest to propozycja. ciekawam jak wolny czas spedz > asz : > > ) > > > > > > > > > Sic!!! Nie jest to propozycja... :)) Mam mecze w sobotę i niedzielę, > może > > jakis > > > > > > bilard i parę piw oraz pobranie krwi bo muszę to kiedyś zrobić :)) > > > > niewiarygodne... > > > > zostala mi czekolada z zeszlego tygodnia... > > > > poddaje sie:) > > > Mogę się poczęstować moja ksieżniczko :)) lyzeczką deserową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 11:47 > > > > Mogę się poczęstować moja ksieżniczko :)) > > lyzeczką deserową :) Nie będę płakał, ale wolałbym ustami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 11:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Mogę się poczęstować moja ksieżniczko :)) > > > > lyzeczką deserową :) > > > Nie będę płakał, ale wolałbym ustami :))) wody...! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 11:56 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Mogę się poczęstować moja ksieżniczko :)) > > > > > > lyzeczką deserową :) > > > > > > Nie będę płakał, ale wolałbym ustami :))) > > wody...! :)) Mogę Cię ocucić bez wody :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 12:12 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Mogę się poczęstować moja ksieżniczko :)) > > > > > > > > lyzeczką deserową :) > > > > > > > > > Nie będę płakał, ale wolałbym ustami :))) > > > > wody...! :)) > > > Mogę Cię ocucić bez wody :)) blagam Cie.., przestan :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:13 > > Mogę Cię ocucić bez wody :)) > > blagam Cie.., przestan :))) > Co mam przestać. Nie jestem w temacie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 11:32 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) Dzięki, nawet się wyspałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 11:37 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) > > Dzięki, nawet się wyspałam:)) Pytałem ksieżniczki, a nie królowej matki... Teraz mi się dostanie. Rycerze brońcie swojego wodza!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 11:41 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) > > > > Dzięki, nawet się wyspałam:)) > > > Pytałem ksieżniczki, a nie królowej matki... Teraz mi się dostanie. Rycerze > brońcie swojego wodza!!! :))) Dzisiaj jest mi wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri alez pajdeczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 11:46 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć > :)) > > > > > > Dzięki, nawet się wyspałam:)) > > > > > > Pytałem ksieżniczki, a nie królowej matki... Teraz mi się dostanie. Rycerz > e > > brońcie swojego wodza!!! :))) > > Dzisiaj jest mi wszystko jedno. co to ma znaczyc?! <zaniepokojona suri> Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Suri, 17.01.03, 11:56 Gość portalu: suri napisał(a): > > co to ma znaczyc?! > > <zaniepokojona suri> Nic specjalnego. Powrót do stanu sprzed paru dni. No i torchę jestem chora, chyba zatoki, a przy tym człowiek jest trochę przymulony. W wątku, w którym pytasz o ludzi znad morza zapytałam Cię o skrzynkę, bo chciałam Ci coś powiedzieć. Nie chcę tu o tym pisać, bo "licho nie śpi":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Suri, IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:01 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > co to ma znaczyc?! > > > > <zaniepokojona suri> > > Nic specjalnego. Powrót do stanu sprzed paru dni. > No i torchę jestem chora, chyba zatoki, a przy tym człowiek jest trochę > przymulony. > W wątku, w którym pytasz o ludzi znad morza zapytałam Cię o skrzynkę, bo > chciałam Ci coś powiedzieć. Nie chcę tu o tym pisać, bo "licho nie śpi":))) Co, Mario nie śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Suri, 17.01.03, 12:07 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > co to ma znaczyc?! > > > > > > <zaniepokojona suri> > > > > Nic specjalnego. Powrót do stanu sprzed paru dni. > > No i torchę jestem chora, chyba zatoki, a przy tym człowiek jest trochę > > przymulony. > > W wątku, w którym pytasz o ludzi znad morza zapytałam Cię o skrzynkę, bo > > chciałam Ci coś powiedzieć. Nie chcę tu o tym pisać, bo "licho nie śpi":)) > ) > > > > Co, Mario nie śpi? Nie, nie o to chodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Suri, IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:09 > > Co, Mario nie śpi? > > Nie, nie o to chodzi:)) Pal to licho :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 11:43 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć :)) > > > > Dzięki, nawet się wyspałam:)) > > > Pytałem ksieżniczki, a nie królowej matki... Teraz mi się dostanie. Rycerze > brońcie swojego wodza!!! :))) ze niby kto bedzie atakowal ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 11:53 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > To pytanie grzecznościowe i trzeba na nie grzecznie odpowiedzieć > :)) > > > > > > Dzięki, nawet się wyspałam:)) > > > > > > Pytałem ksieżniczki, a nie królowej matki... Teraz mi się dostanie. Rycerz > e > > brońcie swojego wodza!!! :))) > > ze niby kto bedzie atakowal ;)? Pajdeczka jakaś markotna dzisiaj :(( Porozmawiaj z nią jak kobieta z kobietą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Xana 17.01.03, 11:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Pajdeczka jakaś markotna dzisiaj :(( Porozmawiaj z nią jak kobieta z kobietą :) > ) Ty masz Xana wyczucie:)) Szkoda Cię w przyszłości na męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Xana IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:02 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Pajdeczka jakaś markotna dzisiaj :(( Porozmawiaj z nią jak kobieta z > kobietą :) > > ) > > Ty masz Xana wyczucie:)) Szkoda Cię w przyszłości na męża. Oj szkoda, ale dla reszty nie dla mojej przyszłej żony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:06 Hej moje panie ładnie to tak szeptać? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 12:09 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Hej moje panie ładnie to tak szeptać? :)) Zazdrosny? Czyżbyś miał naturę monogamisty? Od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:10 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Hej moje panie ładnie to tak szeptać? :)) > > Zazdrosny? Czyżbyś miał naturę monogamisty? Od kiedy? Nie wiem co to znaczy ten monogamista, ale od dzisiaj nim zostałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 12:14 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > Nie wiem co to znaczy ten monogamista, ale od dzisiaj nim zostałem :))) Jakieś szczegóły?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:15 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Nie wiem co to znaczy ten monogamista, ale od dzisiaj nim zostałem :))) > > > Jakieś szczegóły?:) Stałem się monotematyczny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 12:25 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Stałem się monotematyczny :))) Minie Ci. Pytalam o pikantniejsze szczegóły. Zakochanie w tej jedynej itp. Monogamista to ktoś, kto uznaje życie tylko z jedną osobą, a od wczoraj, nie wiem, czy zauważyłeś, żyjesz w trójkącie. Dlatego myślałam, że ten układ Ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 12:29 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Stałem się monotematyczny :))) > > Minie Ci. Pytalam o pikantniejsze szczegóły. Zakochanie w tej jedynej itp. > Monogamista to ktoś, kto uznaje życie tylko z jedną osobą, a od wczoraj, nie > wiem, czy zauważyłeś, żyjesz w trójkącie. Dlatego myślałam, że ten układ Ci > odpowiada. Ja, Ona i Teściowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 12:56 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > >> > > Ja, Ona i Teściowa :))) Nie szlag trafi wszystkie teściowe (oprócz mojej matki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak się spało księżniczko :))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 13:01 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > >> > > > > Ja, Ona i Teściowa :))) > > Nie szlag trafi wszystkie teściowe (oprócz mojej matki). i mojej bo wspaniala z niej kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak się spało księżniczko :))) 17.01.03, 13:02 Gość portalu: suri napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > >> > > > > > > Ja, Ona i Teściowa :))) > > > > Nie szlag trafi wszystkie teściowe (oprócz mojej matki). > > i mojej bo wspaniala z niej kobieta Jaka corka taka matka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri wyjasniam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 13:03 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > >> > > > > Ja, Ona i Teściowa :))) > > Nie szlag trafi wszystkie teściowe (oprócz mojej matki). ze nie jest tesciowa choc bylo pare na nia zamachow Odpowiedz Link Zgłoś