chateaux 01.02.03, 02:36 Dużo alkoholu i kochany wypłosz - niewiele więcej mi potrzeba. Prawda, że nieskomplikowany jestem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzazga1 Taa, jak w dowcipie 01.02.03, 19:50 facet nr 1: Słuchaj, podobno są takie szkła, przez które wszystko wydaje sie piękniejsze, nawe własna żona? facet nr 2: Mam je, rzeczywiście są dobre, ale trzeba je wciąż napełniać... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: miłość, szmaragd i krokodyl 01.02.03, 19:58 chateaux napisał: > Dużo alkoholu i kochany wypłosz - niewiele więcej mi potrzeba. > Prawda, że nieskomplikowany jestem ? Jestes spelnieniem marzen niejednej kobiety - jesli nie chcesz mojej zguby, krakodyla daj mi luby. Bez alkoholu nie umiesz? Rozumiem, nie da sie podejsc do krokodyla na trzezwo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: miłość, szmaragd i krokodyl 01.02.03, 20:02 melinek napisał: > > Jestes spelnieniem marzen niejednej kobiety - jesli nie chcesz mojej > zguby, krakodyla daj mi luby. > > Bez alkoholu nie umiesz? > Rozumiem, nie da sie podejsc do krokodyla na trzezwo. > Jeżeli tylko do krokodyla nie chce podchodzić na trzeźwo, to ok, gorzej jak do wypłosza.... A swoją drogą co za koszmarne określenie dla kobiety "wypłosz" brrr... Dobrze, że nie "karaluszek" albo "glizdeczka" Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: miłość, szmaragd i krokodyl 01.02.03, 21:02 Z tego , co pisze do "wyplosza" tez nie. Moze on jest "nieskomplikowany" chlopak. Tylko ze alkohol komplikuje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: miłość, szmaragd i krokodyl 01.02.03, 21:10 melinek napisał: > Z tego , co pisze do "wyplosza" tez nie. > Moze on jest "nieskomplikowany" chlopak. > Tylko ze alkohol komplikuje zycie. > Alkohol twój wróg, więc lej go w mordę? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: miłość, szmaragd i krokodyl 01.02.03, 21:21 Ta glupia wodke w morde lej. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: miłość, szmaragd i krokodyl 01.02.03, 21:33 melinek napisał: > Ta glupia wodke w morde lej. > Wódkę to ja leje w towarzystwie znajomych. Przy ukochanym potrafiłabym ciekawiej spożytkować czas :-) Odpowiedz Link Zgłoś