melinek 27.03.03, 10:21 Okreslenie zaslyszane w radio, ponoc jest to cytat znanej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. IP: 213.17.170.* 27.03.03, 10:23 Kobieta to nemesis mężczyzny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 10:24 Jestem zmuszona z toba sie zgodzic ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 a rozumem kobiety co jest? 27.03.03, 10:32 czyżby to cos co rolnicy zwożą z pola, żeby krówki miały co jeść zimą? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: a rozumem kobiety co jest? 27.03.03, 10:51 Rozum kobiety wystarcza na dwie osoby: dla niej samej i dla mezczyzy. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a rozumem kobiety co jest? 27.03.03, 11:24 muszek0 napisał: > czyżby to cos co rolnicy zwożą z pola, żeby krówki miały co jeść zimą? Na to, o czym Muszek piszesz, krówki srają. Jedzą to, co rolnicy zwiozą z łąk. Nie ma się tego rozumku, co kobieta?! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 siano czy słoma? 27.03.03, 11:54 słuchaj pajdeczka, jak byłem młodym pryszczem to często oglądałem telewizyjne technikum rolnicze (co prawda matury zaocznie nie dawali, ale nie ważne, grunt, że mam dobre i solidne wykształcenie) więc jak sądzisz? czy słoma może zastąpić siano? oczywiście w pewnych określonych wypadkach. i czy do prac nawozowych lepiej nadaje się gnojówka (czyli siano i łajno) krowie czy końskie? czy w przypadku podejrzenia raka okrężnicy u młodej jałówki niezbędne jest badanie ręczne przez weterynarza, czy wystarczy zwykły pomiar lachtometryczny? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: siano czy słoma? 27.03.03, 11:59 ze slomy sa twarzowe kapelusze. a i klapki by sie znalazly (z tunezyjskiego targu) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: siano czy słoma? 27.03.03, 12:09 teraz to się mądrzy, a jak doradzam z upiorem maniaka co kupic na prezent chłopakowi/dziewczynie/męzowi/zonoe/teściowej/bratu/córce/cioci/tatusiowi/saddam owi/wujkowi/mateczce stryjecznej/.....to wtedy mnie nie popierasz :))) sam muszę forsować propzycję kapelusza i klapek. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: siano czy słoma? 27.03.03, 12:18 taki juz los mezczyzny, musi sobie radzic (i innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Kobieta nie jest rozumem mezczyzny. IP: 80.48.96.* 27.03.03, 11:06 Ja preferuję mądrych i inteligentnych mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kobieta nie jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 11:26 Gość portalu: Lena napisał(a): > Ja preferuję mądrych i inteligentnych mężczyzn. To w jaki sposób spożykowujesz swój rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Kobieta nie jest rozumem mezczyzny. IP: 80.48.96.* 27.03.03, 11:40 pajdeczka napisała: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > Ja preferuję mądrych i inteligentnych mężczyzn. > > To w jaki sposób spożykowujesz swój rozum? Dokładam go do rozumu mojego męża /albo jego rozum do mojego - jak kto woli/. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Rozum niezuzyty, prawie nowy ;)) oddam. 27.03.03, 11:46 Gość portalu: Lena napisał(a): > Dokładam go do rozumu mojego męża /albo jego rozum do mojego - jak kto woli/. Taki kapital ;)) lepiej powierzyc w dobre rece. :)) Co dwie glowy to nie jedna. Czy pamietacie skecz z kabaretu Dudek o rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 11:10 A kto jest rozumem mężczyzny, kiedy kobiecie też brakuje rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 11:12 pajdeczka napisała: > A kto jest rozumem mężczyzny, kiedy kobiecie też brakuje rozumu? Czasami koledzy z knajpy ... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Zawsze znajdzie sie proteza ;)) 27.03.03, 11:35 pajdeczka napisała: > A kto jest rozumem mężczyzny, kiedy kobiecie też brakuje rozumu? Pozostaje obojgu tylko sztuczna inteligencja. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 12:01 pajdeczka napisała: > A kto jest rozumem mężczyzny, kiedy kobiecie też brakuje rozumu? rządzi wtedy nimi nieokiełznana, niczym nie ograniczona, prosta, zwyczajna CHUĆ Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 12:39 muszek0 napisał: > rządzi wtedy nimi nieokiełznana, niczym nie ograniczona, prosta, > zwyczajna CHUĆ No tak, mezczyzni czesto lubia w mysleniu poslugiwac sie innym organem niz glowa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 13:03 O czym Wy gadacie? Rozum to cos, co natura podzieliła nam najsprawiedliwiej. Słyszeliście żeby ktoś powiedział że ma za mało rozumu? Ja nie słyszalem. Ale swoja droga muszę przyznać że z tzw. logiką jest inaczej. Logika w rozumieniu kobiet, czesto jednak odbiega od tej "chłopskiej:)) (czytaj:prawdziwej:)) Z gory odpieram zarzuty, nie jestem meska szowinistyczna, swinia a swiata bez kobiet sobie nie wyobrazam (nawet jakby faceci rodzili). Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 13:09 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > O czym Wy gadacie? Rozum to cos, co natura podzieliła nam najsprawiedliwiej. > Słyszeliście żeby ktoś powiedział że ma za mało rozumu? Ja nie słyszalem. Ale > swoja droga muszę przyznać że z tzw. logiką jest inaczej. Logika w rozumieniu > kobiet, czesto jednak odbiega od tej "chłopskiej:)) (czytaj:prawdziwej:)) > Z gory odpieram zarzuty, nie jestem meska szowinistyczna, swinia a swiata bez > kobiet sobie nie wyobrazam (nawet jakby faceci rodzili). Ja słyszałam, że można mieć "za mało w głowie oleju", czy to jest to samo , co rozumu? Nasz logika jest bardzie praktyczna, wasza - bardziej metafizyczna. Jak jest tak jest, ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 13:13 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Logika w rozumieniu > kobiet, czesto jednak odbiega od tej "chłopskiej:)) (czytaj:prawdziwej:)) Wyobraz sobie, ze komentowane tu okreslenie padlo z ust mezczyzny. Wiec jesli meska logika jest prawdziwa, oznacza, ze ten pan mial racje a w takim razie kobiety moga sie jedynie cieszyc, ze tak jest. Bo to w koncu one sa tym rozumem mezczyzny. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 15:59 Jak mowilem logika kobiet jest delikatnie to ujmując ....zawiła.:) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 19:53 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Jak mowilem logika kobiet jest delikatnie to ujmując ....zawiła.:) Jasne, latwiej napisac, ze logika jest zawila, niz sie przyznac, ;)) ze sie nie rozumie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 22:22 No kurde dobra, nie rozumie sie. Szczesliwa?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 28.03.03, 19:49 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > No kurde dobra, nie rozumie sie. Szczesliwa?:)) Szczesliwa jestem i bez tego. :)) Jesli ktos czegos nie rozumie, a nie widzie w tym nic zlego, mozna mu wytlulaczyc jeszcze raz inaczej. :)) Sama ci przyznaje racje, ze bylo to nieco zawile. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio eee tam to tylko przez lenistwo... IP: *.biaman.pl 27.03.03, 16:12 <:) Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 21:33 Dziwna dyskusja :) Nie wytrzymałabym ani minuty z facetem, któremu musiałabym służyć za cały rozum. Facet, dla którego kobieta jest rozumem? Głupek, nudziarz, palant, synek mamusi, naiwniak... Nnnoo... znam kilku takich, ale nie generalizujmy na całą płeć. Znam całe tabuny fajnych facetów - dla żadnego z nich babka u boku nie służy do myślenia za dwoje. Na czele z moim ukochanym mężem :)) Pozdrawiam fajne babki, które myślą pojedynczo i fajnych facetów, którzy myślą sami za siebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. 27.03.03, 22:22 doroszka napisała: > Dziwna dyskusja :) *****Czy kazda dyskusja musi byc normalnie poprawna? Gdyby tak bylo, nie powstala by np. Alicja w krainie czarow. ;)) > Facet, dla którego kobieta jest rozumem? Głupek, nudziarz, palant, synek > mamusi, naiwniak... *****Gdybys wiedziala, kto sie w ten sposob wypowiedzial, mysle, ze zweryfikowalabys twoje poglady na temat. Kontekstu sytuacji tez nie podam, bo go specjalnie nie bylo. > ... znam kilku takich, ale nie generalizujmy na całą > płeć. *****Wlasnie sie rozchodzi o bardzo osobniczy przypadek. Ten jeden moze taki byc, choc na takiego nie wygada i sprawia calkiem odmmienne wrazenie. Znam całe tabuny fajnych facetów - dla żadnego z nich babka u boku nie > służy do myślenia za dwoje. *****Moze nie trzeba brac tych slow zbyt doslownie, bo powstaja z tego abstrakcyjne dywagacje, jak tutejsza dyskusja. Sa pewne sprawy i dziedziny, w ktorych kobieta wyrecza mezczyzne i inne gdy ona jest przez niego wyreczana. > Pozdrawiam fajne babki, które myślą pojedynczo i fajnych facetów, > którzy myślą sami za siebie :)) *****Tez pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kobieta jest rozumem mezczyzny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 09:22 Czuje sie pozdrowiony:) Odpowiedz Link Zgłoś