negra28 10.04.03, 18:20 wg was na którym poziomie jest Kromal? na moje oko - nie wyszła poza I. jej celem życiowym jest osiagniecie II. , ale ni w zab jej to nie wychodzi i stąd te frustracje, prostracje, PMS-y... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merida20 Re: Kromal i skala potrzeb wg Maslowa 10.04.03, 18:22 prawdziwa kobieta wie co to jest PMS i nie robi sobie z tego zartow, zawiodlam sie teraz na Tobie dlaczego to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Merido! 10.04.03, 18:31 ponieważ uważam, iż jest to wydumany problem łatwy do zdiagnozowania i wyleczenia, natomiast rozmaite pseudokobietki uwazają, ze "to wszystko przez ten PMS" - temat zastepczy Odpowiedz Link Zgłoś
merida20 Re: Merido! 10.04.03, 18:36 Sorry ale PMS nie da sie wyleczyc, mozna zalagodzic ale wiaze sie to z ciaglym praniem jakis lekow, co raczej nie wplywa dobrze na zdrowie. Jesli natomiast odstawia sie leki to PMS wraca. Nie wszystkie kobiety to maja, lub maja to sporadycznie (w zaleznosci od poziomu hormonow w danym cyklu). Nie ma PMS gdy sie bierze pigulki ale pigullek tez nie mozna brac bez konca. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Małomiasteczkowa dzieweczko! 10.04.03, 19:29 nie bój sie - idź do lekarza, on postawi diagnoze i po sprawie; Twoj lek przed farmaceutykami jest zastanawiajacy -przeciez to antidota, nie zas panacea pod postacia tabletek, bedace w rzeczywistosci arszenikiem z domieszka cyjanku potasu... na strach przed lekami tez sa...leki :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
merida20 Re: Małomiasteczkowa dzieweczko! 11.04.03, 12:17 Moze i mieszkam w malym miasteczku. I co z tego. Nie masz pojecia kim jestem, mam niespelna 20 lat i wiecej pieniazkow niz mozesz sobie wyobrazic. Moi rodzice rzadza w tym miescie...Lecze sie w prywatnych klinikach (jak mam jakis problem zdrowotny), o czym ty mozesz tylko pomarzyc. Phi jakas tam nudna Kopenhaga, ja bylam na wszystkich 5ciu kontynentach - rowniez w Meridzie (co wykracza zdecydowanie poza twoj ogrodek). A mam dopiero 20 lat. Stara zazdrosna dupa jestes!!! Ups teraz mysle ze raczej starym kut..em. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Brawo Merida! 11.04.03, 12:24 Poczytajecie, jak utarla nosa naszej Negrze: > Moze i mieszkam w malym miasteczku. I co z tego. Nie masz pojecia kim jestem, > mam niespelna 20 lat i wiecej pieniazkow niz mozesz sobie wyobrazic. Moi > rodzice rzadza w tym miescie...Lecze sie w prywatnych klinikach (jak mam jakis > problem zdrowotny), o czym ty mozesz tylko pomarzyc. Phi jakas tam nudna > Kopenhaga, ja bylam na wszystkich 5ciu kontynentach - rowniez w Meridzie (co > wykracza zdecydowanie poza twoj ogrodek). A mam dopiero 20 lat. Stara zazdrosna > > dupa jestes!!! Ups teraz mysle ze raczej starym kut..em. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Kromal! 12.04.03, 17:27 prostactwo dla prostactwa szczytem kultury ci jest - nieprawdaz? słowem - ciagnie swoj do swego :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: Kromal i skala potrzeb wg Maslowa IP: *.x-net.gliwice.pl 10.04.03, 21:25 "Skala potrzeb"? rózne sa określenia piramida, trójkąt, hierarchia, drabina ale czegoś takiego jak skala potrzeb nie ma. Mozna odnieśc wrazenie że nie wiesz o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Sab! 12.04.03, 17:28 czyzby moj osobisty korepetytor, wykladowca, mgr inz i dr ekonomii w jednym nie wiedzial o czym mowi? a to ciekawe, pani profesor... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Kromal i skala potrzeb wg Maslowa 10.04.03, 21:30 Wiesz co, im więcej Cie czytam, tym wiecej nabieram szacunku do pajdeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: Do martka IP: *.x-net.gliwice.pl 10.04.03, 21:35 Martek mógłbys mi powiedzieć bom nowa i sie nie orientuje Negra ma 28 lat czy jest z 28 rocznika? z wypowiedzi raczej to drugie wynika ale nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do martka 10.04.03, 21:48 No nie, nie sadze. Cokolwiek by sądzić o tym jej wyjezdze do Kopenhagi, żaden medialny vip nie zabrałby jej tam z sobą, i nie przeleciał gdyby miała 75 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Matreka - pytanie 11.04.03, 12:26 matrek napisał: > Wiesz co, im więcej Cie czytam, tym wiecej nabieram szacunku do pajdeczki. > Matrek, a według Ciebie, kiedy kobieta traci w oczach mężczyzny szacunek? O ile sobie przypominam, nie puściłam się tutaj z żadnym facetem, dlaczego więc nie masz do mnie szacunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Do Matreka - pytanie IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 12:30 Szacunek można stracić tylko z jednego powodu... "puszczenia się". (?) Bardzo płytkie rozumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Matreka - pytanie 11.04.03, 12:40 Gość portalu: radek napisał(a): > > Szacunek można stracić tylko z jednego powodu... "puszczenia się". (?) > Bardzo płytkie rozumowanie. Cóż Radku, jaka kobieta - takie rozumowanie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do Matreka - pytanie 11.04.03, 12:33 pajdeczka napisała: > matrek napisał: > > > Wiesz co, im więcej Cie czytam, tym wiecej nabieram szacunku do pajdeczki. > > > > > Matrek, a według Ciebie, kiedy kobieta traci w oczach mężczyzny szacunek? > O ile sobie przypominam, nie puściłam się tutaj z żadnym facetem, dlaczego więc > > nie masz do mnie szacunku? Napisałem "tym wiecej", a nie że "zaczynam szanować". A tak ogólnie, po prostu nie darze szczególną sympatia ludzi o niezrównowazonej osobowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Matreka - pytanie 11.04.03, 12:42 matrek napisał: > pajdeczka napisała: > > > matrek napisał: > > > > > Wiesz co, im więcej Cie czytam, tym wiecej nabieram szacunku do pajde > czki. > > > > > > > > > Matrek, a według Ciebie, kiedy kobieta traci w oczach mężczyzny szacunek? > > O ile sobie przypominam, nie puściłam się tutaj z żadnym facetem, dlaczego > > więc > > > > nie masz do mnie szacunku? > > Napisałem "tym wiecej", a nie że "zaczynam szanować". A tak ogólnie, po prostu > nie darze szczególną sympatia ludzi o niezrównowazonej osobowosci. > W tym momenie po prostu mnie obraziłeś. Wiesz, można różne rzeczy pisać w internecie o ludziach, ale, albo to co piszemy, jest żartem, albo stwierdzeniem fakt, albo pomówieniem. Zrobiłeś właśnie to ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś