Dodaj do ulubionych

Ogłoszenie matrymonialne

17.03.07, 23:10
Tak się zastanawiam czy by go tutaj nie umieścić;)
Nie wiem tylko jak ma ono wyglądać?;D
Co powinienem w nim napisać?
Co o sobie powiedzieć?
Jakie wymagania(szczere ale nie wulgarne i uniwersalne)co do ŻONY
wyartykułować?;)
Forumowiczki pomóżcie:)
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Ogłoszenie matrymonialne 17.03.07, 23:12
      Ja raz dałam żartobliwy wątek tego typu to rozwinął się na 200 postów chyba:)
      Nic nie musisz pisać. Już wszytskie forumowiczki doskonale Cię znają.
      Życzę Ci rozwinięcia wątku na 200 postów, każdy jeden od innej forumowiczki.;)
      • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 17.03.07, 23:16
        Nie rozwinie się na tyle,a to z jednego względu-widzą jaki jest efekt Twojego
        ogłoszenia(status quo).
        ;)
    • maretina wklej zdjecie zony:)/nt 17.03.07, 23:38

• wiarusik Re: wklej zdjecie zony:)/nt 17.03.07, 23:40
        Przecież jej dopiero szukam;)
    • kohol Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 06:44
      Nie umieszczaj tutaj, to nie tablica ogłoszeniowa.
      • konrado80 Nie badz taka surowa dla chlopaka :)) 18.03.07, 11:30
        za oknem ladna pogoda, a chlopak pewnie nie ma z kim wyjsc na spacer
        a tutaj tyle dziewczyn, moze ktoras bedzie spelniala jego wymaganiom
        i troszke sie tutaj uspokoi, tak wiec pomysl, to tez dla dobra forum :)))))
      • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 19:03
        Myślałem,że ten temat spuchnie od ofert,a tu taki zonk.
        Dzięki kohol za wykasowanie prawie wszystkich postów i tego bana.
        Jeśli jesteś zazdrosna to napisz swoje CV mi na priv,a nie kasuj konkurencję.
        Może odpiszę,a może nie.
        • iwonawe Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 19:07
          moze powinienes sprecyzowac kogo szukasz;)))
          • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 19:08
            Płci przeciwnej do mojej;)
            • iwonawe Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 19:10
              to wiele wyjasnia;)
              • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 19:17
                A co mam napisać?;)
                Jak napiszę,że szukam sztynki,to blondynka z ładnymi oczami nie odpisze;)
                Właściwie to nie wiem jakie stawiać wymagania.Kobiety piszą w swoich
                ogłoszeniach,że szukają wysokiego bruneta,szatyna,blondyna,z takimi a takimi
                oczami,z takim wykształceniem i mieszkającym w takim mieście...
                Mnie to zwisa(oprócz odległości) ;)
                Musi mi się podobać i koniec.
                Podobają mi się różne typy urody.
                Co jednej pasuje,to drugiej niekoniecznie i na odwrót.
                Lepiej już być stroną odpowiadającą na pytania;)
                Idę na wiadomości;)
          • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 19:59
            Ma być haryzmatyczna,dowcipna,wyrozumiała;)
            • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:28
              Charyzmatyczna :P
              Nie no, baby Ci się zachciewa? A uczyc sie, a nie za babami oglądac :P
              • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:30
                Jak nie ma baby to i uczyć się nie chce;)
                W zeszłym tygodniu byłem na UKSW;)
                W środę;)
                • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:31
                  Jakie wymagania stawia :)
                  A po co ten ekhem... bajzel na kółkacj odwiedzałes? Za Kalim się stskniłes? :)
                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:33
                    Wpis do indexu;)
                    Zaległy;)
                    Na UW potrzebny;)
                    Zawsze to będzie jeden egzamin mniej;)
                    Nie byłaś w środę na wydziale?;)
                    • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:35
                      No taaa, a ja myslałam, ze sentment :)
                      Byłam, ale Cię nie widziałam :P
                      • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:38
                        Właściwie czułem się tam nieprzyjemnie;\
                        Nerwy studentów wmieszały się w ściany tego małego budynku;)
                        Specjalista od fenk szui,a nawet egzorcysta coś by miał do powiedzenia na ten
                        temat;))
                    • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:35
                      Byłem u Popławskiej na dyżurze;)
                      • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:38
                        E, a ja na samej gorze siedziałam :)
                        • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:40
                          Trzeba było zejść;)
                          Miałem brązową bluzę na sobie i niebieskie dżinsy;)
                          Chodziłem tak prawie przez tydzień;P
                          Srebrne okulary;)
                          Może mnie widziałaś gdzieś przez okno?;)
                          • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:41
                            Nie bałdzo - nos cąły czas trzymałam w Sojce-Zieliskiej, wiec nawet i Tyś
                            pozostał niezauwaozny :) Ale jak przyjdziesz i dasz wczesniej znac to na pewno
                            pobiegam i Cie poszukam ;)
                            • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:45
                              Wiesz jak wygląda Sójka-Zielińska?;)
                              Taka starsza pani z ciemnymi(farbowanymi)włosami i okularami;)
                              W zeszłym roku miałem u niej egzamin zaliczony na 4+ ;))

Jak chcesz to mozemy pobawić się w kotka i myszkę;))
                              • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:46
                                O podrecznik mi chodziło, zbolu jeden :P

Chętnie, ja będe kotkiem, mraaaaau! ;)
                                • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:51
                                  Jak masz do niej jakieś pytania,co do treści podręcznika,to już w jej imieniu
                                  Cię zapraszam na dyżur w instytucie;))

A ja chętnie będę myszą,piiisk!;)
                                  Szczegóły dopracujemy później;)

Muszę coś zrobić,więc nie będzie mnie do jutra w eterze;)
                                  Dobranoc:D
                                  • wiarusik Do Kohol 18.03.07, 20:52
                                    Niech Cię ręka boska broni to skasować >;)
                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 23:48
                                    Dobra walę to;)
                                    Jutro dokończę swą robótkę;)
                                    • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 23:59
                                      Ale co walisz? :P
                                      • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:01
                                        Chyba nie myślisz,że walę od 3 godzin ten tego...;D
                                        Szybko zareagowałaś;)
                                        Masz jakiś inny nick?;))
                                        • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:07
                                          Rozumiem;)
                                          Jestem zbyt wścibski,prawda?;)
                                          • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:09
                                            Nie, po prostu siedze i pisze akuratnie i nie odpisuje co chwila :)
                                            Ni, mam tylko jeden ;)
                                            No ja nie wiem co Ty robiłęs przez te 3 godziny :P
                                            • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:20
                                              A co Ty robiłaś?;)
                                              Próbowałem się uczyć,ale nie bardzo mi się chciało;)
                                              Czy mniej niż 3 miechy,to full czasu na naukę 4 przedmiotów?;)
                                              Sorry,że straszę,ale dziś tylko tym żyję;))
                                              • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:21
                                                No ja mysle, ze tak. Ja zwykle ucze sie z dzien-dwa ^^
                                                • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:26
                                                  He he;)
                                                  Bo pilna musisz być;)
                                                  Coś czuję,ze jeżeli będę kiedyś pracować w zawodzie prawniczym,to
                                                  będę "rzemieślnikiem",a nie "artystą";)
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:35
                                                    Straszliwie i niemozebnie pilna :D
                                                    A ja nie wiem, nie zastanawiałam sie nad tym :D
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:41
                                                    Nie wiesz kim chcesz być jak dorośniesz?;)
                                                    Kiedyś chciałem prowadzić autobus miejski,a teraz chciałbym zostać oficerem:)))
                                                    A przecież studiuję prawo i nie w głowie mi bycie wiecznym studentem;))
                                                    Może oficerem żandarmerii???
                                                    Ale mało tam kobiet chyba;)
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 00:48
                                                    Za mundurem panny sznurem :D
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:01
                                                    To tylko takie marzenie;)
                                                    Zresztą żandarmii raczej nie mają wiele do roboty w porównaniu z policją.
                                                    Gdyby chociaż kompetencjami Żandarmeria przypominała włoskich Carabinierii...;)
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:04
                                                    Podpasowało Ci widze :D
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:06
                                                    Trzeba szukać sobie niszy zawodowej;)))
                                                    Ale ja mam to chyba we krwii.
                                                    Mój ojciec był w NJW MSW;))
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:12
                                                    Łoo, to Ty masz przodka z przeszloscia :P
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:17
                                                    Eee tam;)
                                                    W wolnej Polsce też działało.Rozwiązali z 10 lat temu,bo uznano że niepotrzebne
                                                    i niedemokratyczne;)
                                                    Ale jak to w Polsce bywa,teraz co po niektórzy żałują po fakcie.
                                                    Dlatego powstały Oddziały Specjalne Żandarmerii by tą lukę załatać;)
                                                    Ktoś musi przecież walczyć z terroryzmem,dywersją,partyzantką i sabotażem na
                                                    tyłach frontu >;D
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:18
                                                    Akuratnie dla Ciebie robota i od tyłu panny mozna rwac :P
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:24
                                                    He he >;))
                                                    Dobry pomysł;)
                                                    Łupy wojenne się należą>;)
                                                    Ich mężczyźni strylają do nas,to my sobie to jakoś wyregulujemy>;))
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:28
                                                    To ja pojde na taktyka tam i bede wysyłąc Cie na tyły :D
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:31
                                                    Jestem pod tym względem ambitny;)
                                                    Chyba w takim razie zakręcę się koło sztabu,a nie wiejskich chłopek;))
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:31
                                                    Zakrecaj sie, zakrecaj! :P
                                                    Hej, jakos tak odszedłęs od tematu szukania zony, no no! :P
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:35
                                                    Faktycznie;)
                                                    Coś Cię widzę tu przywiało;))
                                                    Szukasz męża?;D
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:36
                                                    Oczywiscie, ze tak :D
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:38
                                                    Naprawdę?;)
                                                    No bull shit?;D
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:41
                                                    Naprawde i szczerze i na serio ;)
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:45
                                                    Hm;)
                                                    Jeśli naprawdę,to nie bull shit;)
                                                    Trzeba się nad tym poważnie zastanowić,prawda?;)
                                                    Wiesz na co się piszesz?;)
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:45
                                                    No na co niby? :P
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:48
                                                    No wiesz...
                                                    Życie razem to nie przelewki;)
                                                    Jestem indywidualistą,więc nie będzie najłatwiej,ale postaram się żeby chociaż
                                                    sympatycznie;D
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:54
                                                    Ja tez jestem indywidualistką i to straszną :) Ale podobno bywam miła.
                                                    Podobno ;)
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:56
                                                    Najpierw pobawimy się w kotka i myszkę w tych Młocinach;))
                                                    Idziemy spać!
                                                    Jako żandarm zarządziłem >;)
                                                    Dobranoc:)
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:57
                                                    Taaa jest, Panie Władzo :)
                                                    Dobranoc :)
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 01:59
                                                    Pa;)
                                                  • wiarusik Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 02:01
                                                    P.S
                                                    Wiem czemu tak późno siedzisz;))
                                                    Na UKSW poniedziałki zawsze są wolne;))
                                                    Pa pa:)
                                                  • raohszana Re: Ogłoszenie matrymonialne 19.03.07, 02:06
                                                    A nie, nie trafiłes :P
                                                    Pa!
      • dziewice Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 20:30
        twarda jestes o 6am wstawac
    • majka800 Re: Ogłoszenie matrymonialne 18.03.07, 11:11
      napisz, napisz. Ładnie się tylko zareklamuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka