qw994 17.06.07, 11:41 Specjalnie napisałam "tolerujecie", a nie "lubicie", bo wychodzę z założenia, że chyba nikt nie kocha sprzątania i tym podobnych :) Ja toleruję prasowanie - czysto i miły zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszz Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 11:46 podlewanie kwiatków Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 11:48 Tak, podlewanie jest bardziej niz tolerowane.. a mam ich duuuzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 12:30 odkurzanie. bo mam fajny odkurzacz. i gotowanie - bo może być twórcze. (ale zmywać potem - nienawidzę!!) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 13:00 to juz jest chyba choroba a nie tylko bycie dziwnym... :( Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 13:15 Ha ha ha :) Ja na przykład nie przepadam szczególnie za szorowaniem sedesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 13:16 Dla mnie najgorsz jest czyszczenie kolanek pod umywalkami... gleeee na sama mysl podmosi mi sie wczorajszy obiad :( Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 13:19 O matko, nawet nie wiedziałam, że to się czyści :) Fu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 13:25 Niestety czasami trzeba.. wlosy, mydlo i wszelkie inne rzeczy, ktore sie tam zbieraja musi sie czasami usunac :( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 13:50 eee, po co rozkręcać? zapuszczasz kreta i po sprawie :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 17:21 hehehe kreta to ja w Polsce kupic moge a ze tam nie zyje to i kupic sie nie da.. a tutaj takich rzeczy nie kupie to truja srodowisko naturalne :( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 13:31 a dlaczego choroba?? bo nie widze zadnego problemu w tym zeby posprzatac, czy pozmywac albo uprasowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 17:36 ja tez to robie, ale nie powiem abym to lubil lub nawet tolerowal.. po prostu nie mam innego wyjscia i juz :( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 17:41 ale ja nie powiedzialem ze uwielbiam to robic po prostu nie sprawia mi to zadnego problemu trzeba zrobic i juz, innaczej bedzie np syf w domu robie to dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 19:05 Chyba nie do końca zrozumiałeś, o co mi chodzi w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 19:29 wiec badz laskawa i wyjasnij mi bo jak juz napisalem, moge robic wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 19:31 Ja też mogę robić wszystko, ale pytanie brzmiało - co robicie najchętniej. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 19:46 u mnie nie ma tak, robie wszystko bez zadnych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 19:51 Jezu, dalej nie rozumiesz :) Równie chętnie podlewasz kwiatki i szorujesz kibel?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: To ja bede dziwny 17.06.07, 19:55 rozumiem, tylko widze ze Ty nie rozumiesz czy kazdy czlowiek musi byc taki sam i powiedziec tylko jedna albo ze dwie czynnosci ktore lubi bardziej niz pozostale?? do wszystkich czynnosci podchodze tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 13:52 Uwielbiam prasować - działa to na mnie relaksująco :) Nie cierrrrpię zmywać naczyń i odkurzać. Całą resztę jakoś toleruję ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 13:58 Mycie auta :) reszta dobija... i zabija powoli... ew. jeszcze prasowanie przy tv Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 14:00 ja lubie i to bardzo, gotowac :) Natomiast nie znosze wszystkich pozostalych czynnosci, ze sprzataniem i odkurzaniem na czele :P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 14:02 Fakt zapomniałem o gotowaniu bo na razie nie mam kuchni. To zawsze lubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 14:03 ... i tylko paluszki na surowo? ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 14:08 i.nes napisała: > ... i tylko paluszki na surowo? ;) Oraz inne częsci kobiecego ciala :D wolowine i wieprzowine jednak poddaje obróbce termicznej Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 14:06 a ja uwielbiam pranie, ale dopiero od jakiś 3 tygodni, bo tyle już jesteśmy razem z moją nową i pierwszą pralką. Zmyślna bestia ma nawet program do prania ręcznego bez odwirowywania i cudnie pierze moje najbardziej eleganckie i delikatne ubranka. No i nareszcie jest tak, jak to zwykła mawiać moja pani dr z germanistyki - "pralka pierze, ja se leżę":DDD Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: do charlotte_de_corday 17.06.07, 20:11 Wydaje mi się, że teraz sporo nowych modeli ma programy do tkanin delikatnych. Ja mam nowego Boscha i ma dwa takie programy. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: do charlotte_de_corday 17.06.07, 20:11 Aż się przeszłam do łazienki sprawdzić. To Elektrolux. Naprawdę jest fajna, ma tyle różnych programów, że aż człowiek zdecydować się nie może, który wybrać - bawełna, eco, wełna, pranie delikatne, ręczne, łatwe prasowanie, do dżinsu, syntetyczne, bawełna + wstępne, eco + wstępne etc. No jeszcze tylko powinna mówić, że mnie kocha:P Ale od tego jest Najlepsiejszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 14:11 Znywanie, zdecydowanie zmywanie. I ewentualnie odkurzanie. Nie lubię mycia podłóg i czyszczenia łazienki. Łazienek się w życiu naczyściłam masę, a w domu tego nie robię. Generalnie leniwa jestem. Kiedy na wyjazdach zdarzało mi się pracować fizycznie na przykład sprzątając lub gotując to byłam zawsze pracownikiem miesiąca i wszystko było picuś glancuś.;) Ale w domu...:/ Nie praktykuje. Nie wiem dlaczego. Zawsze to ostatnia rzecz, na którą mam czas. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 17:20 avital84 napisała: > Znywanie, zdecydowanie zmywanie. I ewentualnie odkurzanie. ooo - to chodź mi pozmywaj, bo u mnie leży niepozmywane już od paru dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 17:22 Takie od paru dni...to lubię umiarkowanie.;) Lubię zmywanie, a nie skrobanie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 14:19 hmm sprzatanie, zmywanie 2 talerzy :-). Odpowiedz Link Zgłoś
jezeli.tylko.ja Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 15:43 gotowanie... byle potem ktos pozmywal :P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 16:00 wlasnie gotuje :) wiec mozesz podrzucic swoje, to pozmywam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter zdecydowanie pranie i prace w ogrodzie 17.06.07, 17:25 najmniej karmienie dzieci:(. Wolałabym już pracę w kamieniołomie:(. Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: zdecydowanie pranie i prace w ogrodzie 17.06.07, 17:35 najbardziej to ja lubie tak ogolnie sobie sprzatnac... :D ale zeby nie bylo ze jestem dziwna to jezusmaria ile ja sie namecze przy wieszaniu firanek... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: zdecydowanie pranie i prace w ogrodzie 17.06.07, 19:07 A masz firanki na żabki? Polecam haczyki, idzie migiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Które z zajęć domowych tolerujecie najbardzie 17.06.07, 20:14 qw994 napisała: > Specjalnie napisałam "tolerujecie", a nie "lubicie", bo wychodzę z założenia, > że chyba nikt nie kocha sprzątania i tym podobnych :) hihi ale od lubienia do kochania daleka droga;) Ja lubię większość czynności związanych z porządkami w domu...Chociaż najtrudniej mi zabrać się chyba za ogródek...Jakiś kop by mi się przydał na rozpęd żeby zrobić z nim wreszcie należyty porządek:D Odpowiedz Link Zgłoś