wielo-kropek 25.08.07, 19:48 Jak myslicie, kobieta jest atrakcyjna bardziej dla mezczyzny kiedy on ja widzi z przodu czy z tylu? O boki nie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crunch-4 Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 19:53 te co nie maja zbyt ładnych twarzy z tylu, a te o anielskim usmiechu z przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 19:59 A co jesli ma anielski usmiech, ale smiac sie nie chce? Wtedy lepiej ja z tylu czy z przodu zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
crunch-4 Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 20:08 z przadu bo nadal ma twarz anioła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 20:12 Jesli ma to ma. Pewnie taka co ma twarz aniola to i z tylu ma zarys anielski. Czyli moge myslec ze jestes bardziej za przodem, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 20:02 trudne to pytanie z przodu jest twarzyczka , piersi , zgrabny brzuszek , no nogi widać i z tyłu i przodu , no a z tyłu np ladne długie włosy , zgrabna pupcia , widać jak się bioderka ruszają... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 20:09 Pytanie jest trudne, to fakt. Tyle sie juz napatrzylem na was, a odpowiedzi na zadane pytanie nie mam. Wstydze sie. Oferma ze mnie. A moze ja patrzec nie umiem, sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 20:14 Z dolu jest piekna napewno, ale nie kazda pozwoli by stad ja ujrzec. Taki maly problem czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 21:11 Tez tak czasem mysle, tyle ze ja az taki pewien tego nie jestem. Niektore z przodu pokazuja sie okazale, czyli tak, ze o tyle czlowiek juz przestaje myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 22:50 wg mnie z tyłu, jesli ma ładne pośladki to na pewno zacheca i intryguje i facet jest podjarany tym jak może wygladać z przodu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 20:04 lacido napisała: > wg mnie z tyłu, jesli ma ładne pośladki to na pewno zacheca i intryguje i facet > jest podjarany tym jak może wygladać z przodu Zgadzam sie, ruch kobiecych posladkow - jest ekstra!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 20:11 Tak, ale niektore idac wygladaja bardziej pociagajaca z przodu niz z tylu. Mowie o tych samych kobietach. Inne z kolei (te same, z ladnymi posladkami tez) wygladaja bardziej atrakcyjnie z tylu. Mysle ze duzo zalezy jak kobieta je niesie, jakie ma ruchy, delikatnosc, zgrabnosc i werwe, czy "rzezbe". Czasem mysle ze to od niej zalezy jak chce sie pokazac. Jesli chce ladniej sie z przodu zaprezentowac -zrobi to. Jesli od tylu- tez wie jak to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Z przodu czy z tylu 28.08.07, 00:15 Generalnie zalezy co kobieta ma lepsze, ciezko spotkać taką z fajnym biustem,pośladkami,nogami, twarzą itd chociaż pewnie istnieją takowe Odpowiedz Link Zgłoś
tr12 Re: Z przodu czy z tylu 25.08.07, 23:09 O to powinienes zapytac mezczyzn :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re:najatrakcyjniejsze są zza różówych okularów:Pn 27.08.07, 18:46 Naprawde? Rozowe okulary wlasnie sie zdejmuje na widok ladnej laski. Zle doradzasz. W dodatku zlosliwie troszke. Nie wiem czemu. Czyzbys ani z przodu ani z tylu atrakcji nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 18:52 atrakcyjna będzie wtedy jak ją z każdej strony obejrzę. umówiłbyś się z dziewczyną widzianą tylko z tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 19:23 Sprawa umowienia sie z dziewczyna jest osobna rozmowa. Czasem jak sam wiesz nie chce sie umowic z dziewczyna widziana ze wszystkich stron, no, ale to juz moj taki maly problem. Powiedz mi lepiej cos na temat. Z tymi z ktorymi sie umawiasz, lepiej sie widza z przodu czy z tylu? Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 19:39 z obu, nie będę opowiadać bajek, że wygląd się dla mnie nie liczy. liczy się i to cholernie. to nie ja wymyśliłem, tylko przyroda, budując facetów w odpowiedni sposób. oczywiście sama uroda mnie nie kręci, ale to temat na inną dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 19:44 To ja wiem ze z obu. Ale czy z obu jednakowo, czy jednak z ktorejs strony troszke bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 20:17 zaley czy dla faceta danego wiekszym fetyszem sa piersi czy posladki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 20:24 wildorchid napisała: > zaley czy dla faceta danego wiekszym fetyszem sa > piersi czy posladki:)) Chyba masz racje..., dla mnie wiekszym fetyszem sa kobiece posladki.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 20:36 Moze tak nie rozdrabniajac da sie ustalic. Nie chce uzywac slowa fetysz w tej dyskusji. Jesli juz, to odnosnie do calej kobiety. Piersi czy posladki w koncu kazda ma. Chyba zalezy duzo od tego jak te piersi prezentuje, podobnie tez to ma sie do posladkow. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: wielo-kropek 27.08.07, 20:58 o jezu ale to nie chodzi o to ze kazda ma piersi i posladki-rzecz w tym co faceta bardziej podnieca.sa entuzjasci pieknych nog np i zwracaja mniejsza uwage na piersi chocby byly ladne:) i wiadomo ze musza sie jakos prezentowac zeby podniecic,czyzbysmy tu ameryke odkrywali? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: wielo-kropek 27.08.07, 22:05 No nie, ameryki tu wcale nie odkrywamy. Wiadomo co kobieta ma z przodu i z tylu. Nie chodzi tez o entuzjastow biustow, posladek czy nog i innych czesci. Chodzi o entuzjastow CALEJ kobiety, a raczej calej jej prezentacji, zarowno z przodu jak tez i z tylu. Jedynie cala kobieta moze sie prezentowac pieknie. Jesli tylko poszczegolne (niektore) jej czesci sa piekne, to nie wystarcza dla jej pieknosci. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana pod tym linkiem jest odpowiedź ;) 27.08.07, 20:38 www.youtube.com/watch?v=5U6n_IhA-uQ Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: pod tym linkiem jest odpowiedź ;) 27.08.07, 20:48 My te odpowiedz znamy. Wiadomo ze jesli sie kobieta spodoba od tylu to chce sie ja zobaczyt tez od przodu i odwrotnie. Jesli sie nie podoba nawet z jednej strony to druga tez raczej juz nie interesuje. Mnie interesuje cos innego. Podoba sie wlasnie z jednej i drugiej, ale z ktorej bardziej, dosc czesto nie wiem. Nie moge tego okreslic. Popatrz jedna z druga na siebie w lustrze, z przodu i z tylu i mi napisz, daj odpowiedz -dziekuje. Macie ladne oczy i widzicie ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 20:55 zauwazylam ze dla wiekszosci jednak posladki co bylo dla mnie pewnym zaskoczeniem bo myslalam ze jednak piersi Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 21:41 wildorchid napisała: > zauwazylam ze dla wiekszosci jednak posladki co bylo > dla mnie pewnym zaskoczeniem bo myslalam ze jednak > piersi Nie ma co byc zaskoczonym, ewolucyjnie widoczne i dostepne byly i /sa/ tylko samicze posladki, pomysl natury dotyczacy widocznych piersi dotyczy wylacznie KOBIET; w zwiazku z tym jest to pomysl wtorny,/ wobec pierwotnosci znaku posladkow. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Z przodu czy z tylu 28.08.07, 00:18 ale krągłe piersi tez miały swoje znaczenie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 22:30 nie pamiętam, żeby jakaś kobieta spodobała mi się z przodu, a po zobaczeniu tyłu zmieniłbym zdanie. odwrotnie się zdarzało. moja odpowiedź brzmi więc: z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Z tylu liceum... 27.08.07, 20:56 z przodu muzeum. Tak tez sie czesto zdaza. Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 22:17 To zalezy jak dana kobitka wygląda ... czy przyciaga wzrok faceta ładnym biustem czy krągłą pupą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 22:41 Co wy tylko o biuscie i pupci gadacie. To nie wystarcza dla mnie. Ja np. uwielbiam tez zgrabne nogi. Dla mnie wygladaja ogolnie ladniej z tylu. Chod - zalezy. Czasem ladniej idzie widzac ja z przodu, ale w wiekszosci chyba ladniej taka zobaczyc jednak z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Z przodu czy z tylu 27.08.07, 23:29 Czemu tylko pupa, posladki? Czyzby dlatego ze jesli to zobaczysz juz reszty nie widzisz, zaslepiony? Odpowiedz Link Zgłoś