Dodaj do ulubionych

Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba

16.01.08, 00:48
Postanowiłam, że sprawię babci i dziadkowi jakiś nie typowy prezent z okazji
imienin oraz dnia babci i dziadka.
Czy bilet do kina na Ranczo Wilkowyje (czy jak to tam jest) byłby dobrym
prezentem? Dla nich wypad do kina będzie chyba rozrywką roku. Babcia ostatnim
razem była na Titanicu...
Byliście na tym? Fajny film, warto?
Obserwuj wątek
    • disa Re: Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba 16.01.08, 00:57
      Moje obie Siostry były -wróciły złe, a na moje pytanie jak film usłyszałam "to lepsze widziałaś w zwiastunach"
      • lilith.b Re: Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba 16.01.08, 01:00
        no ja przypuszczam, że ten film mnie by się też nie spodobał, lecz mowa tu o
        dwóch takich co tvp w domu tylko oglądają i są grubo po 60tce :)

a jak nie taki prezent, to jaki inny?
        • disa Re: Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba 16.01.08, 01:06
          koc elektryczny?
          albo takie ciepłe papucie?
          ewentualnie kolacja na miescie?
    • lilith.b Re: Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba 17.01.08, 20:15
      Może jeszcze ktoś mi podpowie jakiś fajny pomysł na prezent?
      Niestety z poziomu laurek już wyrosłam, a taki byłby najłatwiejszy :)
      • samiec_alfa Re: Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba 17.01.08, 20:17
        DVD i jakis zestaw filmow do tego. Dodatkowy plus mozliwosc ogladania/przegladania zdjec w formacie .jpg
        • lilith.b Re: Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba 17.01.08, 20:21
          samiec_alfa napisał:

> DVD i jakis zestaw filmow do tego. Dodatkowy plus mozliwosc ogladania/przeglada
          > nia zdjec w formacie .jpg

prezent fajny, ale grubo ponad moje mozliwości finansowe. myślałam o czym góra
          100zł.
          No i pamiętaj że mówimy o dziadkach, oni o jpg nie mają pojęcia. musiałbym też
          dokupic aparat cyfrowy w zestawie :D
          • samiec_alfa Re: Prezent dla babci i dziadka, rady mi potrzeba 17.01.08, 20:24
            DVD za stówę kupisz teraz spokojnie. Co do zdjec moj tok rozumowania byl taki, ze to Ty robisz zdjecia, sobie, dzieciom czyli wnukom, itd (niepotrzebne skreslic) a dziadkom podrzucasz wypalona plytke CD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka