avital84 04.02.08, 17:49 Nie miałam okazji zobaczyć jak wyglądają w tym roku zimowe wyprzedaże. Na zakupy będę miała czas dopiero w piątek...zostanie coś jeszcze do tego czasu? Wyprzedaże jeszcze trwają czy już po ptokach? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Sales ;))) 04.02.08, 17:54 jeszcze kupisz opony zimowe w dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: Sales ;))) 04.02.08, 17:54 byłam tydzień w Łodzi i udało mnie się "obkupić" ostatniego dnia pobytu:) ale do kiedy to to?nie wiem....a mam nadzieję, że jeszcze będą - tym razem w Bydgoszczy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Sales ;))) 04.02.08, 17:58 są ja bylam 2 dni temu i nabylam w bershka juz na lato ciekawe spodenki 19zł i bluzeczki po 12zł -takie na wakacje do lazenia byle gdzie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 A w Zarze jeszcze są? 04.02.08, 18:03 Coś sobie tam upatrzyłam i zastanawiam się czy jeszcze to znajdę. W zeszłym roku w Zarze kupiłam super mega ciuch za 1/4 ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: A w Zarze jeszcze są? 04.02.08, 18:04 w veromodzie juz niema :( i w innych tez juz wiosenne kolekcje śmigaja Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Sales ;))) 04.02.08, 18:18 Ojej, strasznie pozno pytasz... Ja na wyprzedazy bylem cos kolo 10 stycznia, a i tak juz bardzo wielu upatrzonych rzeczy nie bylo (najlepszy okres na polowanie to miedzy swietami, a Sylwestrem, ale nie mialem czasu na zakupy :-(). Z tydzien temu widzialem reklamy typu "Ostatnie dni wyprzedazy. Takze biegnij czym predzej :-). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Sales ;))) 04.02.08, 18:19 No jak napisałam najprędzej w piątek niestety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Sales ;))) 04.02.08, 18:33 Ja to jeszcze nawet nie wiem czy mam za co. ;) Ale póki co byle do piątku i do końca sesji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 18:34 > Ja to jeszcze nawet nie wiem czy mam za co. ;) To najpierw pójdziemy do banku. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 18:36 Ehhh kinomanka. :-P Pewnie tak jak w tym filmie. ;-) A potem na wyprz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Sales ;))) 04.02.08, 18:43 A ja cos zjesc i za prace sie brac ;-). Milej edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:01 > Póki co idem żem siem edukować. :( Żelić papą? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:08 Och Roch by się przydał... Nie che mi się jak cholera. A to ustny z przystojnym wykładowcą, na widok, którego mdleję. Oczywiście jest gejem, ale pomińmy to. :) No nie mogę wypaść słabo, a nie może być inaczej przy moim stopniu przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:09 Oczywiście jest gejem, > ale pomińmy to. :) A skont wiesz? :-> No nie mogę wypaść słabo, a > nie może być inaczej przy moim stopniu przygotowania. Więc nie masz wyjścia - musisz zemdleć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:14 No niby nawet wiem z kim sypia. To takie smutne. ;((((( Ale wciąż wierzę w to, że mam szansę. ;)))) Wszyscy to wiedzą. Nikt nie wie skąd. Całe życie chciałam zemdleć przy tablicy. Na koniec studiów chyba mogę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:19 > No niby nawet wiem z kim sypia. To takie smutne. ;((((( Ale skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:23 No mówię, że wszyscy wiedzą. Gossip tak zwana. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:24 Aaaaaa to jak wszyscy wiedzą, to moim zdaniem niepewną jest ta informacja. :-) Ja raczej z dystansem do takich rewelacji podchodzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:52 Jestem jedyną osobą, która w to nie wierzy i nie dopuszcza tego do świadomości. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Sales ;))) 04.02.08, 20:00 Oj, on jest tak uroczo arogancki, ma piękny uśmiech, zawsze dobrze skrojony garnitur i dobrany do niego perfekcyjnie krawat. Zazwyczaj jakiś taki lilaróż. ;P ;D Jest super inteligentny, pewny siebie, ma fantastyczne poczucie humoru. Rozumie feministki, wyśmiewa ich przeciwniczki. Lubi politykę i się nią pasjonuje. Raz się nawet wzruszył, gdy mowa była o pani Fotydze, którą kocha tak jak i Gosiewskiego. :) Gosiewskim nas straszy, kiedy nie chcemy z nim rozmawiać mówi, że zaraz powiesi na tablicy zdjęcie pana G. :) Oj fajny jest, fajny... Idealny facet = :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 20:03 Gosiewskim nas straszy, kiedy nie chcemy z nim rozmawiać > mówi, że zaraz powiesi na tablicy zdjęcie pana G. :) Oj fajny jest, fajny... Fajny. :-) Ehh i ten garnitur + krawcik... Eh.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Sales ;))) 04.02.08, 18:40 Kup moje serce;) Dla Ciebie specjalna obniżka -90% :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:04 > Tak zwana przecena ;-). Towar przeceniony nie podlega zwrotowi ani wymianie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Sales ;))) 04.02.08, 19:08 No właśnie, ja jadę jutro, ciekawe czy coś jeszcze zostanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś