qw994 16.02.08, 17:49 Czy któraś z was używa zamiast balsamu i może mnie poinstruować, jak? Żeby nie zatłuścić wszystkiego dookoła? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 17:55 A nie może Cię przystojny łaziebny naoliwić? ;))) Ja tam mojego nie waham się do takich celów używać :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 17:58 pod prysznicem, oliwka, woda, a potem wycierasz się delikatnie ręcznikiem. I tylko ręcznik do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:02 A brodzik jest bardzo zatłuszczony wtedy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:04 Nazwiska piszemy wielką literą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:00 Najlepiej na golasa i czekać aż się wchłonie :) Te żelowe są ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:00 lepiej oliwke w żelu johnsona a nie taką płynną jak bambino np, tzn do masażu lepiej bambino ale jako balsam szybciej sie wchłonie johnson :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:03 Na mokrą skórę troszkę, odczekać chwilę i wytrzeć. Ja wolę płynną niż w żelu, łatwiej mi się rozprowadza po skórze :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:05 Wypróbuję. Bo dzisiaj akurat mam oliwkę na sobie i zauważyłam, że na skórę działa rewelacyjnie. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:12 Fajnie działa, jak skóra przesuszona :) Pamiętam, że latem, jak dużo się opalałam, używałam zamiast oliwki oleju kokosowego, takiego jadalnego - fantastyczna sprawa :) muszę do tego wrócić... ładnie pachnie, świetnie działa na skórę, dobrze się wchłania i konsystencję ma przyjemną. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:14 > Fajnie działa, jak skóra przesuszona :) Właśnie. A zimą i latem są zawssze z tym problemy, przynajmniej u mnie. > Pamiętam, że latem, jak dużo się opalałam, używałam zamiast oliwki oleju > kokosowego, takiego jadalnego - fantastyczna sprawa :) muszę do tego wrócić... > ładnie pachnie, świetnie działa na skórę, dobrze się wchłania i konsystencję ma > przyjemną. Wiem :) Kiedyś moja masażystka takiego używała na mnie, wspaniała rzecz. A nie wiesz, gdzie to można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:16 ja kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością. I w delikatesach jakichś na pewno jest - i w dobrze zaopatrzonych marketach :) Albo ostatecznie na allegro można poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Oliwka do ciała 16.02.08, 18:08 Kiedyś była w ofercie ejwonu oliwka do kąpieli i w sprayu "na sucho". Strasznie lubiłam jej zapach, taki trochę paczuli. A paczuli to mi się kojarzy z wizytą w pewnej toruńskiej drogerii 100 lat temu. Pan przede mną wąchał jakąś męską wodę toaletową i nagle skrzywił się, wypowiedział jedno słowo, "paczuli" właśnie, i wyszedł. Na co nie wiadomo czym oburzona paniusia za ladą do mnie" Phi, ta woda wcale nie jest od Paczuliego" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: hahaha, znowu genialne :D nt 16.02.08, 19:32 Jej! Podnosisz mi samoocenę :) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś